zda sa mi to,alebo sa stretavaju kolegovia z Ephoto na celom Slovensku,len hlavne mesto NIC,az na workshopy sa tu moc nestretneme,tak co tak NEZAVEZNE STRETNUTIE niekedy v blizkej dobe v Bratislave,,, kto sa chyti,,, :]]
nejak sa tu rozprudila konverzacia, preto ja len potvrdzujem svoju neucast. ochranka dostala volno a ja bez nej nikam nemozem :-D :-D :-D ale mozno ma stretnete v meste s mladymi babami :-P
uhmm ... bude niekto aj fotit? :D ... dufam ze na stretnuti nadsencov fotografovania bude aspon jeden kompakt alebo mobilephone :D a nie len same poldecaky na stole :) ....bola by hanba to nevydokumentovat :)
uhmm ... bude niekto aj fotit? :D ... dufam ze na stretnuti nadsencov fotografovania bude aspon jeden kompakt alebo mobilephone :D a nie len same poldecaky na stole :) ....bola by hanba to nevydokumentovat :)
No niekto by sa mal podujať na túto činnosť,dúfam že niekto prinesie aparát,lebo ako píšeš,bola by hanba to nezdokumentovat!
nejak sa tu rozprudila konverzacia, preto ja len potvrdzujem svoju neucast. ochranka dostala volno a ja bez nej nikam nemozem :-D :-D :-D ale mozno ma stretnete v meste s mladymi babami :-P
Nespekuluj,prived tie babenky do Slovaku na besedu,sľubujem že nechám aj ja doma ochranku,bude to neoficiálne:]]]]
no ten, kto sa podujme fotit fotografov, musi celit vaznej vyzve, pretoze predmetom jeho fotenia bude tentokrat velmi specificka skupina ludi, ktora nanho moze vplyvat velmi roztrzite :)... ja osobne by som si na to asi netrufol ... by na mna pozerali, ze ´to co mas fotak? to co mas za objektiv? lepsi nemas? preco mas take ISO? preco pouzivas blesk? aky mas cas? aku mas clonu? ukaz snimok´ :D :D (a v neposlednom rade, ani by som fotit nemohol, pretoze potom vecer idem na lov, najskor asi dlhe stihle nohy, vsak je piatok :D ...)
Skôr pre recesiu:]]]] inak,to čo píšeš má niečo do seba,dúfam že foťák zoberú hlavne taký čo fotia portréty,predsa len skúsenosti majú lepšie,a hlavne svetlejšie sklá,tak snáď niekto prinesie,budem ešte pripominat vo vlakne,,, PS; tiez mam potom este povinnosti a preto idem bez vybavy,,, :]]]]]]
Nestras foto-vyzvami, ja budem spoliehat na fotogenickost ucastnikov :-)
A ake portrety ? Ved nejdeme do atelieru. Normalne dokumentacne krcmove vycvaky :-)
Bude aspoň niekto z účastníkov fajčiar? Rešpektujem nefajčiarov, no nerád by som sám postával mimo... ;-)
Ja som fajciar :) , budem postavat s tebou...
Fotak a blesk zoberem, portretista som neni, skor stree-tak, ale reportazne to urcite zvladnem :o) O 18tej som tam, spoznate ma podla siltovky streetphoto :o)
a konecne stretnutie v BA
A prinajhorsom, ceruzka, kusok papiera a urobime skicu :-)
A ake portrety ? Ved nejdeme do atelieru. Normalne dokumentacne krcmove vycvaky :-)
Inak Leto potvrdzujem svoju ucast. Mozes si spravit ciarku pri mojom nicku v notese.
Fotak a blesk zoberem, portretista som neni, skor stree-tak, ale reportazne to urcite zvladnem :o) O 18tej som tam, spoznate ma podla siltovky streetphoto :o)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa