zda sa mi to,alebo sa stretavaju kolegovia z Ephoto na celom Slovensku,len hlavne mesto NIC,az na workshopy sa tu moc nestretneme,tak co tak NEZAVEZNE STRETNUTIE niekedy v blizkej dobe v Bratislave,,, kto sa chyti,,, :]]
ty si nemala fotku, vsak? lebo tuto som si nevsimol, no clovek by neveril, ako moze 89-rocna zena dobre vyzerat ;o)
mala som tu inu fotku,potom som bola nastvana na cely svet tak som ju zmazala a teraz mam tuto... hold photoshop dokaze naozaj nemozne :)))))to nevies?
mala som tu inu fotku,potom som bola nastvana na cely svet tak som ju zmazala a teraz mam tuto... hold photoshop dokaze naozaj nemozne :)))))to nevies?
mi hovor, moja je vysledkom dvojtyzdnovej prace v renomovanom grafickom studiu zvanom kamos Zajo (nie ten, co je na ePhoto ani co ma firmu s oblecenim :o))
aspon clovek vidi, ako sa zo stareho ropusiaka moze stat neodolatelny macho :o)))
mal som ta za slusneho a netusil som o tvojich farmaceutickych znalostiach :o))
ak mi das nieco na zlatu zilu, tak ti z nej urobim tehlicku s certifikatom :o))
no ja musim byt fit ked som sa uz vtierkovala minuly tyzden nedockavo na stretko :)) ale samoska ti napisem spravu ci sa mozes na mna tesit :))))
No jasne ty nedočkavec,a bude sa aj fotiť,ak niekto zoberie aparát,najlepšie niekto kto má dobrý svetelný objektív,čo myslím že niekto zoberie,ak chceš,tak zober aj ty,aspoň bude všetko zdokumentované:))))
pozor on vyzera byt naozaj slusak tak ak sa mylim vyved ma z omylu rychlo :)))mas zlatu zilu ? daj si ju poistit :)))))
ja ti neviem, v zivote som ho nevidel :o)) kazdy, kto chce byt in, ma nieco zlate..niekto zilu, niekto zuby, niekto hodinky, ci auto, prasa, zlatu zenu, deti...:o)
a konecne stretnutie v BA
aspon clovek vidi, ako sa zo stareho ropusiaka moze stat neodolatelny macho :o)))
ak mi das nieco na zlatu zilu, tak ti z nej urobim tehlicku s certifikatom :o))
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa