Ako sa hovorí " Za živa v Bystrici po smrti v .... " aj keď teda neviem prečo ? :)
Preto ma napadlo, že by nebolo od veci dať nejaké piatkové stretnutie na začiatok len taký nultý pokus niekde v Banskej Bystrici.
Čo vy na to ?
a to mi teraz vravíš? som myslel, že krytka je namiesto filtra, aby som mohol cez deň fotiť s dlhými časmi :o))
jáj tak to ju potom nedávaj dole len ten blesk nastav na stroboskop to bude musieť stačiť. Inak aké časy ti vychádzajú s tou krytkou, mne pri ISO 6400 na režime blud mám takú kresbu pfuuuu
jáj tak to ju potom nedávaj dole len ten blesk nastav na stroboskop to bude musieť stačiť. Inak aké časy ti vychádzajú s tou krytkou, mne pri ISO 6400 na režime blud mám takú kresbu pfuuuu
aký blesk? ja nemám žiadny...no čas mám ako kedy...niekedy hodinu, dve, akože v pohode udržím z ruky, keď si ju zasádrujem, však mám poriadny Kanón s IS :o))
aký blesk? ja nemám žiadny...no čas mám ako kedy...niekedy hodinu, dve, akože v pohode udržím z ruky, keď si ju zasádrujem, však mám poriadny Kanón s IS :o))
to je super vieš že som tento rok si doprial EF 100mm f/2,8 L ISS a s tím tiež nieje problém aj na orbite podáva také slušné výsledky ;-)))
Stretneme sa v BB
ešte keď technicky doladím, ako sa tam dostanem, tak prídem :-)
a tie useknuté prsty czczczczczcczcccczcczccc ;-))))
hmmm...bez pitia sú vraj ženy škaredšie, takže ja len ostanem pri dodržiavaní pitného režimu ;o))
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa