Ako sa hovorí " Za živa v Bystrici po smrti v .... " aj keď teda neviem prečo ? :)
Preto ma napadlo, že by nebolo od veci dať nejaké piatkové stretnutie na začiatok len taký nultý pokus niekde v Banskej Bystrici.
Čo vy na to ?
typický obchodník - obalamúti aj sám seba :o))
ale keď sa nepochváliš sám, iní ťa nepochvália :o)
veď to a musíš sa dáko namotivovať do nového dňa ;-)))
Len si nemôžeš dlho a dookola vravieť som pekný a dokonalý lebo ti ujde trolejbus do práce :-DDD
:D áno, za takýchto dramatických okolností to má nepochybne svoje výhody :-))
len musí si dať pozor aby sa mu tá nožička nepodvrtla, alebo pri kempovaní sa mu nespravil mozoľ lebo ZOO na druhý deň ho aj opustí no toto bude bolestivé :-)))
PS. už je po 22:00 hodine nie že nás bude pokutovať rada pre vysielanie a retrasmisiu ;-)))
no to musí :-) No máte to vy chlapi náročné :-))
P.S. Jasné, že bude :-)) Všetko je pod kontrolou :-))
máme a som rád že nám to uznáte ;-))
Keď raz budem väčší a budem v politike navrhnem nám mužom skorší odchod do dôchodku. Ad jedna kratšie žijeme jak vy a ad dva máme to ťažšie čo nám vy ( ženy ) potvrdzujete ;-)))
Idem spať zajtra ráno stávam do práce.
PS. vidíš ako si sa rozhovorila a to si chcela sedieť v kúte s duchom ;-))) Na rozkecanie človeka mám ja talent darno čo už so mnou keď som dobrý ;-)))
Stretneme sa v BB
ale keď sa nepochváliš sám, iní ťa nepochvália :o)
Len si nemôžeš dlho a dookola vravieť som pekný a dokonalý lebo ti ujde trolejbus do práce :-DDD
PS. už je po 22:00 hodine nie že nás bude pokutovať rada pre vysielanie a retrasmisiu ;-)))
Tak chlapci ja opúšťam vaše kruhy :-)
...olympijské :o) však aj ja pôjdem domov...dobrú noc
Keď raz budem väčší a budem v politike navrhnem nám mužom skorší odchod do dôchodku. Ad jedna kratšie žijeme jak vy a ad dva máme to ťažšie čo nám vy ( ženy ) potvrdzujete ;-)))
Idem spať zajtra ráno stávam do práce.
PS. vidíš ako si sa rozhovorila a to si chcela sedieť v kúte s duchom ;-))) Na rozkecanie človeka mám ja talent darno čo už so mnou keď som dobrý ;-)))
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa