Ako sa hovorí " Za živa v Bystrici po smrti v .... " aj keď teda neviem prečo ? :)
Preto ma napadlo, že by nebolo od veci dať nejaké piatkové stretnutie na začiatok len taký nultý pokus niekde v Banskej Bystrici.
Čo vy na to ?
áno Pali, máš talent na rozkecanie, si šikovný :-))Priznám sa, že som včera v podstate nechcela ani sedieť s duchom, chcela som pôvodne len napísať, že možno prídem a ísť spať :-)
PS. Napísala som, že to máte náročné, nie náročnejšie :-)
Nejak ste to tu rozkecali :) len aby som udržal tému, predbežne platí nedela 4.6. okolo 14:00 miesto zatiaľ neurčené
no ako babky na trhu :o) nie 4.6 ale 4.7...aby to niekoho nemýlilo :o)
no predbežne, ako predbežne, ja by som chcel aj hotel zarezervovať na noc, takže by mi bodol presný termín...
čo sa týka miesta, kde ste boli minule, tam nebolo dobre?
Nuž vidím, že niekto dáva pozor :)
Súhlasím, miesto v zásade vyhovuje Penzión Bocca o 14:00 v nedeľu 4.júla :)) pre istotu
http://www.penzion-boca.sk/index.php
spoznáme sa podľa fototašiek a prípadne podľa hmatu :)
Chvalabohu, už som sa bál že nás na to ohmatávanie bude viac :)))
tak po tejto info ti just tú radosť neurobím a ak pôjde električka, tak si prídem minimálne po jeden hmat :o))) na ktorý sa mimochodom veľmi teším :o)
oné, izé, ľaľa...tá reštika v penzióne je otvorená len do dvadsaťdva nula nula..nie je to málo? :o)
aby som nezabudol, doneste si okrem nejakých fotoaparátov aj fotky, nech je o čom debatovať. Večné diskusie o množstve pixlov a vrstiev na skle ma už celkom otravujú, diskusiu síce nebudem brzdiť, ale občas to budem jemne usmerňovať :)
Nič sa neboj, ja som gentleman .. nech to teda znamená čokoľvek, dozriem na mravnú úroveň celého stretnutia ... tak ako vždy :)
takze clena mravnostneho oddelenia mame zabezpeceneho. pride aj niekto z vysluchu? :-) zacina sa to crtat na prijemnu akciu, uprimne sa tesim. pre mna to bude po prvy krat :-)
takze clena mravnostneho oddelenia mame zabezpeceneho. pride aj niekto z vysluchu? :-) zacina sa to crtat na prijemnu akciu, uprimne sa tesim. pre mna to bude po prvy krat :-)
nuž na prvý krát to niekedy nedopadne podľa predstáv, na druhej strane začať treba :)
nuž na prvý krát to niekedy nedopadne podľa predstáv, na druhej strane začať treba :)
predstavy som zahodila za psom... takze sa necham prekvapit :-). len nemam fotky, ktorymi by sa oplatilo prezentovat, takze asi v tomto smere neprispejem. hadam nebudem zo stretnutia vylucena :-)
predstavy som zahodila za psom... takze sa necham prekvapit :-). len nemam fotky, ktorymi by sa oplatilo prezentovat, takze asi v tomto smere neprispejem. hadam nebudem zo stretnutia vylucena :-)
Vylučovať sa nebude, sľubujem :) nakoniec krásnym ženám sa vždy všetko prepečie :)
Stretneme sa v BB
PS. Napísala som, že to máte náročné, nie náročnejšie :-)
no predbežne, ako predbežne, ja by som chcel aj hotel zarezervovať na noc, takže by mi bodol presný termín...
čo sa týka miesta, kde ste boli minule, tam nebolo dobre?
Súhlasím, miesto v zásade vyhovuje Penzión Bocca o 14:00 v nedeľu 4.júla :)) pre istotu
http://www.penzion-boca.sk/index.php
spoznáme sa podľa fototašiek a prípadne podľa hmatu :)
oné, izé, ľaľa...tá reštika v penzióne je otvorená len do dvadsaťdva nula nula..nie je to málo? :o)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa