Ako sa hovorí " Za živa v Bystrici po smrti v .... " aj keď teda neviem prečo ? :)
Preto ma napadlo, že by nebolo od veci dať nejaké piatkové stretnutie na začiatok len taký nultý pokus niekde v Banskej Bystrici.
Čo vy na to ?
túžba poznať a pochopiť myšlienky žien ma opustila s príchodom životných skúseností :)
áno, myslím, že to je fáza, do ktorej časom dospeje takmer každý muž, k poznaniu, že sú ženy z Venuše, že ich netreba chápať, stačí ich len milovať :-)
áno, myslím, že to je fáza, do ktorej časom dospeje takmer každý muž, k poznaniu, že sú ženy z Venuše, že ich netreba chápať, stačí ich len milovať :-)
:) tak z Venuše .... aháááá to všeličo vysvetluje :))
no v tejto chvíli by som aj ja najradšej ohla ten čas tak že až :-)) lebo inak budem musieť byť zajtra v práci od rána do večera :-(
a najradšej by som ohla celý týždeň...aby už bola ďalšia nedeľa :-)
no tak pondelok aspoň ten pracovný je za nami a aj keď bol neskutočne náročný a musel som riešiť štyri veci naraz dopadol neskutočne dobre. Málokedy sa mi podarí aby mi všetko vyšlo tak ako chcem keď riešim naraz 10 vecí ;-))) Ale po pravde aj ja sa už teším na víkend, škoda že zajtra je len utorok :-(((
a aby som nezabudol, dnes som predával jednej našej kolegyni tu z portálu a aj z foto klubu päťdesiatku objektív. Vravel som jej o tomto stretnutí tak som zvedavý či príde tiež pozrieť a pochváliť sa novím sklíčkom a hlavne fotkami s neho ;-)))
a aby som nezabudol, dnes som predával jednej našej kolegyni tu z portálu a aj z foto klubu päťdesiatku objektív. Vravel som jej o tomto stretnutí tak som zvedavý či príde tiež pozrieť a pochváliť sa novím sklíčkom a hlavne fotkami s neho ;-)))
no tak pondelok aspoň ten pracovný je za nami a aj keď bol neskutočne náročný a musel som riešiť štyri veci naraz dopadol neskutočne dobre. Málokedy sa mi podarí aby mi všetko vyšlo tak ako chcem keď riešim naraz 10 vecí ;-))) Ale po pravde aj ja sa už teším na víkend, škoda že zajtra je len utorok :-(((
takže dopadol neskutočne dobre...veď hovorím, že si šikovný :-)
ja mám za sebou štandartnú dvanáctku a pred sebou našťastie dva dni voľné :-)
:-) zatiaľ neviem, čo si môžem k tebe dovoliť, ale toto mi fakt nedá ... ak píšeš o väčšom počte kolegýň, tak by som očakávala, že to budeš písať s tvrdým :-)))
:-) zatiaľ neviem, čo si môžem k tebe dovoliť, ale toto mi fakt nedá ... ak píšeš o väčšom počte kolegýň, tak by som očakávala, že to budeš písať s tvrdým :-)))
na Paliho si treba len jednoducho zvyknúť, on furt píše s mäkkým aj keď by mal s tvrdým :o)))
Stretneme sa v BB
a najradšej by som ohla celý týždeň...aby už bola ďalšia nedeľa :-)
Inak súhlasím s tím o kolegyniach :-)
ja mám za sebou štandartnú dvanáctku a pred sebou našťastie dva dni voľné :-)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa