Ako sa hovorí " Za živa v Bystrici po smrti v .... " aj keď teda neviem prečo ? :)
Preto ma napadlo, že by nebolo od veci dať nejaké piatkové stretnutie na začiatok len taký nultý pokus niekde v Banskej Bystrici.
Čo vy na to ?
:-) zatiaľ neviem, čo si môžem k tebe dovoliť, ale toto mi fakt nedá ... ak píšeš o väčšom počte kolegýň, tak by som očakávala, že to budeš písať s tvrdým :-)))
no pozerám že granko ti to už dole nižšie vysvetlil. Toto je moja slabina, vybrané slová ti poviem odpredu odzadu aj skloňovanie mi ide no dáko do písomnej formy nie a nie dostať správne IY
Inak som dokonalý ;-)))
by sa zahltil server ? .... no to hrozí, lebo už hodnú chvíľu sa bavíme k veci :-))....ale keď tu nie je Kveto, aby udržal tému, tak čo už :-))
no zvláda offtopic2 a tam je toho o kúsok viac :o) síce ten beží na mojom súkromnom serveri, ale aj tak :o))) však mi sa držíme témy - kecáme o tom, ako sa stretneme v BB a ako tam budeme kecať ;o)
sa bojím, akože rešpekt :o)) a ja som slušne vychovaný, vykám veľakrát i rovesníkom, keď ich nepoznám :o)
to ja zas z pôsobenia v jednej firme na vyššej pozícii mám v pracovnom prostredí hodne problém si vykať s ľuďmi (kolegami). So zákazníkmi je to iné no osobne sa mi lepšie pracuje v takom uvoľnenejšom prostredí. Dáko som si proste zvykol na firemnú kultúru otvorených dverí a teraz sa občas hodne premáham. No rešpektujem to, veď tiež som slušný človek aj keď dakedy trochu priami ;-))))
jasné, to bola len drobná provokácia z mojej strany, inak to veľmi dobre chápem, ale to by bolo na dlhšie :-)
a inak si dokonalý ? hmmmm...imponujú mi chlapi s dostatočnou dávkou skromnosti :-))
to ja zas z pôsobenia v jednej firme na vyššej pozícii mám v pracovnom prostredí hodne problém si vykať s ľuďmi (kolegami). So zákazníkmi je to iné no osobne sa mi lepšie pracuje v takom uvoľnenejšom prostredí. Dáko som si proste zvykol na firemnú kultúru otvorených dverí a teraz sa občas hodne premáham. No rešpektujem to, veď tiež som slušný človek aj keď dakedy trochu priami ;-))))
otvorená kultúra je fajn...ale odtiaľ-potiaľ...lebo keď podriadení nerešpektujú šéfa na základe toho, že mu tykajú, je to zle..zažil som to aj na Slovensku aj mimo republiku a nikdy to nedopadlo dobre...lebo keď ťa niekto naserie, ľahšie mu povieš ty k...t, ako vy k...t :o)) a bohužiaľ je to veľakrát pravda :o)
no zvláda offtopic2 a tam je toho o kúsok viac :o) síce ten beží na mojom súkromnom serveri, ale aj tak :o))) však mi sa držíme témy - kecáme o tom, ako sa stretneme v BB a ako tam budeme kecať ;o)
:-DDD idem hneť písať manažérovi: Dobrý deň, Kvietok mi dala dva dni voľna takže ak budete tento týždeň v BB tak sa stretneme až vo štvrtok. Príjemný večer Vám prajem.
To by bola zaujímavá reakcia, predpokladám že najskôr by premýšľal kto je to vlastne ten Kvietok a prečo mi dala dva dni voľna, ale on ma už pozná vie že ja som vtipná povaha takže by mi na to nesadol ;-)))
treba vyplniť objednávku a aj to bude :o)) však náš zákazník, náš pán :o))
objednávka vyplnená, odteraz by som prosila len vykať :-))
no a až sa stretneme v BB, tak by sme si mohli potykať, to si možem dovoliť ako žena navrhnúť :-))
Stretneme sa v BB
ja mám za sebou štandartnú dvanáctku a pred sebou našťastie dva dni voľné :-)
Inak som dokonalý ;-)))
a inak si dokonalý ? hmmmm...imponujú mi chlapi s dostatočnou dávkou skromnosti :-))
To by bola zaujímavá reakcia, predpokladám že najskôr by premýšľal kto je to vlastne ten Kvietok a prečo mi dala dva dni voľna, ale on ma už pozná vie že ja som vtipná povaha takže by mi na to nesadol ;-)))
no a až sa stretneme v BB, tak by sme si mohli potykať, to si možem dovoliť ako žena navrhnúť :-))
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa