Ako sa hovorí " Za živa v Bystrici po smrti v .... " aj keď teda neviem prečo ? :)
Preto ma napadlo, že by nebolo od veci dať nejaké piatkové stretnutie na začiatok len taký nultý pokus niekde v Banskej Bystrici.
Čo vy na to ?
hmmm...ale kuriér donesie všade, stačí len objednať z netu :o))
nad tým som nerozmýšľala :-)
je to pre nás také ´sviatočné´ pitie, návštevy zo Slovenska chodia s ´flaškou´, občas sa my vyskytneme na Slovensku...a tak :-)
no ja sa učím za pochodu nájsť tie hranice aj sama pre seba, aby ma to úplne nevycuclo....našťastie sme malý kolektív skvelých ľudí, v tomto smere mám šťastie :-)
mal som pod sebou veľký kolektív a obrovskú zodpovednosť a išlo to. Mám teraz pod sebou malí kolektív a menšiu zodpovednosť a je to trochu iné no stále to ide. No a vyzerá to tak že keď sa stretneme v nedeľu tak zas budem mať pomerne veľký nový kolektív a obrovskú zodpovednosť a zariadim si to aby to aj tam išlo ;-)))
Pri takom kolobehu ja už nevravím o šťastí ale o schopnosti vedenia pracovného tímu
Stretneme sa v BB
je to pre nás také ´sviatočné´ pitie, návštevy zo Slovenska chodia s ´flaškou´, občas sa my vyskytneme na Slovensku...a tak :-)
Pri takom kolobehu ja už nevravím o šťastí ale o schopnosti vedenia pracovného tímu
Ja som zodpovednosť sama o sebe :-DDD
a kedy mi ho prezradíš ? :-))
To o kolektívoch to je profesné
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie