Ako sa hovorí " Za živa v Bystrici po smrti v .... " aj keď teda neviem prečo ? :)
Preto ma napadlo, že by nebolo od veci dať nejaké piatkové stretnutie na začiatok len taký nultý pokus niekde v Banskej Bystrici.
Čo vy na to ?
ba naposledy v nedeľu, ale dve hodiny to netrvalo. Je pravda že mne zmyť hlavu a ostrihať nieje taký problém ale aj tak, ja by som tam odspal ;-)
to treba ísť na melír, potom zistiš, že to je fasa vec - aj ťa strihajú, aj si stihneš popritom veľa vecí vybaviť :o))
inak hlava, ty máš dnes meniny...tak všetko oné akože najtotoajlepšie :o)
ozaj, ty máš meniny :-)) tak všetko naj :-)
a akú rozlúčku ?
v podstate áno, už mám ;-)))
Preberám väčšiu pobočku. Ja mám šťastie na sviatky. Do práce ma zobrali v deň narodenín a postúpil som na meniny a na ďalšie narodeniny nanovo otvárame pobočku ;-)))
a veľmi pekne ďakujem
jasné :-))
lebo už takto mám z toho hrôzu, moja profilovka je klamanie telom - alebo skôr fotkou, je to výborná práca fotografa :-)))
takže sa po zajtrajšom snažení pokúsim vyzerať aspoň ako človek :-)
to treba ísť na melír, potom zistiš, že to je fasa vec - aj ťa strihajú, aj si stihneš popritom veľa vecí vybaviť :o))
ja viem práve dnes, tortička je už v chladničke a čaká len na zakúsnutie ;-)
tiež ďakujem
jasné :-))
lebo už takto mám z toho hrôzu, moja profilovka je klamanie telom - alebo skôr fotkou, je to výborná práca fotografa :-)))
Kveto je šikovný ;-)))
Jak človek, veď počkaj keď uvidíš zvyšok osadenstva ;-)))
Inak mi sedíme v rohu v takom prítmí aby sme na seba moc nevideli :-D
no ja som si hovorila, že si tu tak dlho, keď ráno skoro vstávaš :-)
tak dobrú :-)
veď práve, zajtra asi nestihnem tú päť minútovku, ale to nevadí. Bude ma hriať pri srdci že dakto na mňa myslí a tak budem môcť trochu dlhšie pospať ;-)
veď práve, zajtra asi nestihnem tú päť minútovku, ale to nevadí. Bude ma hriať pri srdci že dakto na mňa myslí a tak budem môcť trochu dlhšie pospať ;-)
:-)
tak pekné sny a zajtra, vlastne dnes, príjemný deň :-)
môjmu pohľadu len málo čo utečie ;-))) No teraz som hladný a musím dáko sa zbaviť tohto pudu aspoň na chvíľu. Idem jesť, tak zatiaľ.
Ozaj ako dopadlo kaderníctvo, prídeš??? :-DDD
no tuším odkiaľ vietor fúka, ale to tu nebudem verejne rozmazávať :-))
V kaderníctve žiadne experimenty, takže výsledok ujde, nevyzerám ako strašidlo ani ako čarodejnica (to úplne stačí, že som :-)), takže sa zdá, že prídem :-)
A ako dopadla oslava a rozlúčka ? :-)
No ale pre túto chvíľu - dobrú chuť :-)
ma teraz napadlo - začiatok je o druhej...čo sa bude robiť následne? či bude aj nejaký program akože folklór alebo nejaký workshop či ako sa to volá, lebo piť od poobedia do záverečnej je dosť dlhá doba :o)
Stretneme sa v BB
to sa nedá je klasická výhovorka :-)
ak sa to nepodarí, tak v nedeľu neprídem :-))
a akú rozlúčku ?
Preberám väčšiu pobočku. Ja mám šťastie na sviatky. Do práce ma zobrali v deň narodenín a postúpil som na meniny a na ďalšie narodeniny nanovo otvárame pobočku ;-)))
a veľmi pekne ďakujem
tiež ďakujem
Jak človek, veď počkaj keď uvidíš zvyšok osadenstva ;-)))
Inak mi sedíme v rohu v takom prítmí aby sme na seba moc nevideli :-D
tak, že aby sa všetci dozvedeli
stretnutie v BB na Dolnej ulici, penzión Bocca - vedľa Bamboo baru v nedelu o 14:00
poznávacie znamenie fotoaparát :)
Ozaj ako dopadlo kaderníctvo, prídeš??? :-DDD
V kaderníctve žiadne experimenty, takže výsledok ujde, nevyzerám ako strašidlo ani ako čarodejnica (to úplne stačí, že som :-)), takže sa zdá, že prídem :-)
A ako dopadla oslava a rozlúčka ? :-)
No ale pre túto chvíľu - dobrú chuť :-)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie