Ako sa hovorí " Za živa v Bystrici po smrti v .... " aj keď teda neviem prečo ? :)
Preto ma napadlo, že by nebolo od veci dať nejaké piatkové stretnutie na začiatok len taký nultý pokus niekde v Banskej Bystrici.
Čo vy na to ?
no tuším odkiaľ vietor fúka, ale to tu nebudem verejne rozmazávať :-))
V kaderníctve žiadne experimenty, takže výsledok ujde, nevyzerám ako strašidlo ani ako čarodejnica (to úplne stačí, že som :-)), takže sa zdá, že prídem :-)
A ako dopadla oslava a rozlúčka ? :-)
No ale pre túto chvíľu - dobrú chuť :-)
dobre dopadla :-)
A kľudne môžeš, lebo ani ja netuším. Dokonca som sa bol aj von oknom pozrieť a nič. Žiaden vietor ktorý by mi ukázal odkiaľ fúka ;-)))
ma teraz napadlo - začiatok je o druhej...čo sa bude robiť následne? či bude aj nejaký program akože folklór alebo nejaký workshop či ako sa to volá, lebo piť od poobedia do záverečnej je dosť dlhá doba :o)
áno program, donesiem sobotňajšie číslo nového času a tam je program na celí týždeň nebojsa každý si niečo nájde :-DDD
áno program, donesiem sobotňajšie číslo nového času a tam je program na celí týždeň nebojsa každý si niečo nájde :-DDD
ja bulvár nečítam :o) ale fakt, od druhej je to mrte času, len tak sedieť sa mi nechce...to môžem ležať na hoteli, kukať telku alebo sa ísť niekam prejsť :o))
ozaj, aká bola torta? nechal si mi kúsok? :o)
ja bulvár nečítam :o) ale fakt, od druhej je to mrte času, len tak sedieť sa mi nechce...to môžem ležať na hoteli, kukať telku alebo sa ísť niekam prejsť :o))
s tortou bol malý trapas. Onaj je to taká zmrzlinovo ovocná doma robená a ráno som ju nevedel odtrhnúť z chladničky. Vieš neskoro som stával a už mi dáko neostalo času takže torta sa presunula na zajtra s tým že už teraz je prichystaná na transport :-DDD
Neboj ako poznám Kveta tak dáky program bude určite
dobre robíš, budú to mať ku vysvedčeniu :o))
a čo ste robili minule? očumovali čašníčku? ;o)
aj to, ale hlavne minule to bolo len také posedenie pri večery. Teraz chcú aj dáky program a nie to sklepnúť za dve hodiny.
K vysvedčeniu áno presne tak :-P
ma teraz napadlo - začiatok je o druhej...čo sa bude robiť následne? či bude aj nejaký program akože folklór alebo nejaký workshop či ako sa to volá, lebo piť od poobedia do záverečnej je dosť dlhá doba :o)
no ako povedal vrchný udržiavateľ témy hneď na začiatku, malo by sa fotiť :-)
tak si mi teraz pripomenul, že som sa ho chcela opýtať, že na akú tému, aby som sa mohla rozhodnúť, či si mám objednať lietajúci koberec už na poobedie, alebo stačí až na večer :-)
fotiť? no mne sa určite nebude chcieť :o)
ja tam budem od jednej alebo tak nejak, pôjdem na obed pekne niekam, posedím na lavičke na slniečku - vraj má byť teplo a tak...ale presný plán ešte nemám :o)
s tvojho vnímania áno, ale z môjho to bude západný vietor od čiech ;-)))
tak aby sme si to ujasnili :-)) svetové strany sa v tomto prípade nemenia podľa uhla pohľadu :-) ja budem v nedeľu cca 60 km od BB, JV smerom - tak nie že mi pošleš ten lietajúci koberec na Valašsko :-))
tak aby sme si to ujasnili :-)) svetové strany sa v tomto prípade nemenia podľa uhla pohľadu :-) ja budem v nedeľu cca 60 km od BB, JV smerom - tak nie že mi pošleš ten lietajúci koberec na Valašsko :-))
ak ma moje gps v pamäti neklame (čo ma určite neklame), tak 60km juhovýchod od BB je Kriváň alebo niečo okolo...
jaj aha dobre že vravíš lebo už som chcel nahlásiť na správu letov smer čechy ;-)))
Stretneme sa v BB
V kaderníctve žiadne experimenty, takže výsledok ujde, nevyzerám ako strašidlo ani ako čarodejnica (to úplne stačí, že som :-)), takže sa zdá, že prídem :-)
A ako dopadla oslava a rozlúčka ? :-)
No ale pre túto chvíľu - dobrú chuť :-)
A kľudne môžeš, lebo ani ja netuším. Dokonca som sa bol aj von oknom pozrieť a nič. Žiaden vietor ktorý by mi ukázal odkiaľ fúka ;-)))
Neboj ako poznám Kveta tak dáky program bude určite
K vysvedčeniu áno presne tak :-P
tak si mi teraz pripomenul, že som sa ho chcela opýtať, že na akú tému, aby som sa mohla rozhodnúť, či si mám objednať lietajúci koberec už na poobedie, alebo stačí až na večer :-)
ja tam budem od jednej alebo tak nejak, pôjdem na obed pekne niekam, posedím na lavičke na slniečku - vraj má byť teplo a tak...ale presný plán ešte nemám :o)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa