Ako sa hovorí " Za živa v Bystrici po smrti v .... " aj keď teda neviem prečo ? :)
Preto ma napadlo, že by nebolo od veci dať nejaké piatkové stretnutie na začiatok len taký nultý pokus niekde v Banskej Bystrici.
Čo vy na to ?
super obrázok :-) ani som si neuvedomila, aký je to nebezpečný spôsob dopravy :-)
No minule som ho poslal aj so súkromným pilotom na nákupy do USA a takto to dopadlo. Zabudol som to nahlásiť na správu letov tak ho eskortovali ;-)))
Ešte dobre že mu emigračné nekontrolovalo papiere, chudáčisko je u mňa na čierno ;-DDD
no ja uznávam, že s mapami ťažko zápasím, ale nemôžem si pomôcť, stále mám pocit, že Kriváň alebo tak niečo je od BB na SV a viac než 60 km :-)
vrch Kriváň je, ale dedina resp. niečo také je na JV...je to po ceste zo Zvolena na Lučenec asi v strede cesty...teda bral som cestnú vzdialenosť nie vzdušnú...
no a práve preto sa nesmieš dať chytiť ;-)))
Joj dneska som dáko unavený, moc som toho tuto noc nenaspal, ale aspoň že sa mi ľahšie stávalo ráno s dobrým pocitom pri srdci
vrch Kriváň je, ale dedina resp. niečo také je na JV...je to po ceste zo Zvolena na Lučenec asi v strede cesty...teda bral som cestnú vzdialenosť nie vzdušnú...
:DDDD som sa musela pozrieť do mapy a fakt, existuje aj dedina Kriváň :-) áno, budem pár kilometrov odtiaľ, nie je dôležité presne kde, tie končiny nepoznám, bude to prvýkrát, ale dhadol si to výborne :-)
:DDDD som sa musela pozrieť do mapy a fakt, existuje aj dedina Kriváň :-) áno, budem pár kilometrov odtiaľ, nie je dôležité presne kde, tie končiny nepoznám, bude to prvýkrát, ale dhadol si to výborne :-)
to nebol odhad, to bolo skúsené oko cestovateľa a znalca stredného Slovenska :o)))
no ja mám pobehané dosť z republiky, ešte mi chýba Orava, Poprad a na východ trochu :o) no v júli sa z toho opäť čosi ukrojí :o))
no ja mám tiež niečo pobehané, len tento juh Slovenska u mňa končí v BB, max Zvolen, ďalej už nič, ak nepočítam brigádu v konzervárňach v Pohronskom Ruskove :-))
Stretneme sa v BB
Ešte dobre že mu emigračné nekontrolovalo papiere, chudáčisko je u mňa na čierno ;-DDD
Joj dneska som dáko unavený, moc som toho tuto noc nenaspal, ale aspoň že sa mi ľahšie stávalo ráno s dobrým pocitom pri srdci
takže sa ti ľahšie vstávalo ? hmm...tak mám na teba myslieť aj zajtra ráno ? :-))
takže sa ti ľahšie vstávalo ? hmm...tak mám na teba myslieť aj zajtra ráno ? :-))
sa mi na to ťažko reaguje....tak aspoň smajlík, na vyjadrenie toho ako sa tvárim, keď to čítam :-)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa