Ako sa hovorí " Za živa v Bystrici po smrti v .... " aj keď teda neviem prečo ? :)
Preto ma napadlo, že by nebolo od veci dať nejaké piatkové stretnutie na začiatok len taký nultý pokus niekde v Banskej Bystrici.
Čo vy na to ?
no nazdar Slafčo, tento víkend v nedeľu keďže pondelok je sviatok. Mohol by si doraziť už sme sa hodne ale hodne dlho nevideli ;-)
no uvidíme ... práve v nedeľu by som mal fotiť poľské korunovačné klenoty ... ich posviacku a zahájenie stálej expozície, ale má tam byť ešte jeden ujo fotograf, tak možno ...
no uvidíme ... práve v nedeľu by som mal fotiť poľské korunovačné klenoty ... ich posviacku a zahájenie stálej expozície, ale má tam byť ešte jeden ujo fotograf, tak možno ...
no ja myslím, že si s tým ťažkú hlavu nerobí :-) až sa tu znovu objaví, tak sa ako obvykle bude tváriť, že ten OT sa ho netýka, len znovu zopakuje kde a kedy sa stretneme, a ak pánboh dá, tak pridá aj nejaké info, čo s nedeľným popoludním :-)
no ja myslím, že si s tým ťažkú hlavu nerobí :-) až sa tu znovu objaví, tak sa ako obvykle bude tváriť, že ten OT sa ho netýka, len znovu zopakuje kde a kedy sa stretneme, a ak pánboh dá, tak pridá aj nejaké info, čo s nedeľným popoludním :-)
asi tak a čo sa tíka programu ako ho poznám budeme sa pohybovať blízkosti lavičiek. S Kvetom nám túra nehrozí ;-)))
Stretneme sa v BB
sa mi na to ťažko reaguje....tak aspoň smajlík, na vyjadrenie toho ako sa tvárim, keď to čítam :-)
ináč dobrý offtopic :)
ináč dobrý offtopic :)
ako vždy :o)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie