Ako sa hovorí " Za živa v Bystrici po smrti v .... " aj keď teda neviem prečo ? :)
Preto ma napadlo, že by nebolo od veci dať nejaké piatkové stretnutie na začiatok len taký nultý pokus niekde v Banskej Bystrici.
Čo vy na to ?
no jo, ozaj dnes chcem ísť skorej spať lebo zajtra ráno by mi nepomohlo ani keby celú noc na mňa myslíš ;-) Dve noci za sebou nezvládam bez riadneho spánku
no jo, ozaj dnes chcem ísť skorej spať lebo zajtra ráno by mi nepomohlo ani keby celú noc na mňa myslíš ;-) Dve noci za sebou nezvládam bez riadneho spánku
hm...a nepísal si to už tak pred dvoma hodinami ? :-) tak čo tu ešte robíš :-))
ja zajtra nevstávam, ja som dnešný večer v poho, na rozdiel od ďalších večerov, to už budete mať asi odo mňa pokoj až do stretnutia v nedeľu :-)
hm...a nepísal si to už tak pred dvoma hodinami ? :-) tak čo tu ešte robíš :-))
ja zajtra nevstávam, ja som dnešný večer v poho, na rozdiel od ďalších večerov, to už budete mať asi odo mňa pokoj až do stretnutia v nedeľu :-)
máš pravdu, idem minúť na seba trochu vody s vodovodu a pôjdem búvať. Už sa mi aj tak zíva a očka klipkajú pri pohľade na monitor ;-)
Stretneme sa v BB
ta dobrú noc bo zachvíľu ráno
tak dobrú :-)
bóže, táto dnešná mládež, nič to nevydrží...ešte sa večer ani nezačal a ono to už chce ísť spať :o)) ta ale čo už :o)) ta dobrú noc
tak dobrú :-)
Dobrú
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie