Ako sa hovorí " Za živa v Bystrici po smrti v .... " aj keď teda neviem prečo ? :)
Preto ma napadlo, že by nebolo od veci dať nejaké piatkové stretnutie na začiatok len taký nultý pokus niekde v Banskej Bystrici.
Čo vy na to ?
Niekoľko slov k programu.
Začiatok platí - 14:00 potom asi dve hodinky pofotíme ( Nikonisti by mali uviedieť niekoľko fajnovostí ktoré by mal predviesť nemenovaný člen Ephota, nebudem prezrádzať všetko, ale také odpalovanie bleskov pomocou SU 800 reálne hrozí )
Potom sme dostali pozvanie na malé grilovanie do nedalekej rezidencie nemenovaného člena Ephota, teda ak sa včas nahlásime a tak. Tak sa ozvyte kto by šiel aby som to mohol dohodnúť.
Prvý sa hlásim ja :)
tak si v zozname nájdi jedno miesto aj pre mňa ;-)
Stretneme sa v BB
canonisti budú pózovať :))
Začiatok platí - 14:00 potom asi dve hodinky pofotíme ( Nikonisti by mali uviedieť niekoľko fajnovostí ktoré by mal predviesť nemenovaný člen Ephota, nebudem prezrádzať všetko, ale také odpalovanie bleskov pomocou SU 800 reálne hrozí )
Potom sme dostali pozvanie na malé grilovanie do nedalekej rezidencie nemenovaného člena Ephota, teda ak sa včas nahlásime a tak. Tak sa ozvyte kto by šiel aby som to mohol dohodnúť.
Prvý sa hlásim ja :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa