Ako sa hovorí " Za živa v Bystrici po smrti v .... " aj keď teda neviem prečo ? :)
Preto ma napadlo, že by nebolo od veci dať nejaké piatkové stretnutie na začiatok len taký nultý pokus niekde v Banskej Bystrici.
Čo vy na to ?
nuž tak aby ste vedeli, dnes som dohodol aj fototému nášho stretnutia, tak že si doneste nejaké cvakátka nech nefotím sám myslím, že sa oplatí :)
a čo si dohodol aby som správne optimalizoval výbavu v brašni. Vieš teraz je teplo a ak nemusím tak nenosím všetky sklá so sebou a namiesto nich vyvažujem brašňu nejakým tím mokom po ktorom sa mi nôžky a hlava na slniečku nepomotajú ;-)))
a čo si dohodol aby som správne optimalizoval výbavu v brašni. Vieš teraz je teplo a ak nemusím tak nenosím všetky sklá so sebou a namiesto nich vyvažujem brašňu nejakým tím mokom po ktorom sa mi nôžky a hlava na slniečku nepomotajú ;-)))
nuž poviem to asi takto, ja si beriem zostavu od 28 mm po 200 človek nikdy nevie :)
pokiaľ ide o motív, môžme to definovať ako človek v meste :)
Niekoľko slov k programu.
Začiatok platí - 14:00 potom asi dve hodinky pofotíme ( Nikonisti by mali uviedieť niekoľko fajnovostí ktoré by mal predviesť nemenovaný člen Ephota, nebudem prezrádzať všetko, ale také odpalovanie bleskov pomocou SU 800 reálne hrozí )
Potom sme dostali pozvanie na malé grilovanie do nedalekej rezidencie nemenovaného člena Ephota, teda ak sa včas nahlásime a tak. Tak sa ozvyte kto by šiel aby som to mohol dohodnúť.
Prvý sa hlásim ja :)
vieš ja radšej fotím ako neustále mením sklá, minule som na to prišiel že keď mám len jedno je to lepšie ako keď ťahám so sebou tri štyri. Potom zbytočne špekulujem a nevenujem sa tomu podstatnému, foteniu. Človeka to núti viacej premýšľať nad samotnou fotkou a nie nad dákou technikou
aj Kakauko sa hlási :o) i keď neviem, o koho ide, ale keďže je z ePhota a ešte z BB, tak to bude isto veľmi dobrý človek :o)
objednám nejakého Peja, koč a to ma zavezie kdekoľvek ;o)
no budem potrebovala trochu presnejšie miesto určenia dodávky ephoto pozitívnych a miesto na zaparkovanie 110-tich koní a nemám ńavigációóó a BB nem poznám kedže brat býva vo zvolenovi ... 14:00 mi vyhovuje ...
no budem potrebovala trochu presnejšie miesto určenia dodávky ephoto pozitívnych a miesto na zaparkovanie 110-tich koní a nemám ńavigációóó a BB nem poznám kedže brat býva vo zvolenovi ... 14:00 mi vyhovuje ...
parkovanie na začiatku Dolnej ulice je v nedelu zdarma, pôjdeš ako na Európu, ale na kruhovom použiješ prvý výjazd :)) a si skoro tam
Stretneme sa v BB
Začiatok platí - 14:00 potom asi dve hodinky pofotíme ( Nikonisti by mali uviedieť niekoľko fajnovostí ktoré by mal predviesť nemenovaný člen Ephota, nebudem prezrádzať všetko, ale také odpalovanie bleskov pomocou SU 800 reálne hrozí )
Potom sme dostali pozvanie na malé grilovanie do nedalekej rezidencie nemenovaného člena Ephota, teda ak sa včas nahlásime a tak. Tak sa ozvyte kto by šiel aby som to mohol dohodnúť.
Prvý sa hlásim ja :)
objednám nejakého Peja, koč a to ma zavezie kdekoľvek ;o)
a na grilovanie do rezidencie nemenovaného člena sa hlásim aj ja :-)
je to vedľa Bamboo baru, pri chôdzi po Dolnej ulici smerom od Európy po pravej strane :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa