Ako sa hovorí " Za živa v Bystrici po smrti v .... " aj keď teda neviem prečo ? :)
Preto ma napadlo, že by nebolo od veci dať nejaké piatkové stretnutie na začiatok len taký nultý pokus niekde v Banskej Bystrici.
Čo vy na to ?
no to sa budem čudovať....že nemám čo robiť :-))...možno si nájdem na tie dve hoďky nejaký iný program :-)
alebo canonisti si tiež donesú viacej bleskov a keď sa im tie SB900 prehrejú mi si stále budeme môcť fotiť bez problému.
PS. ja mám dva blesky a tá moja 580EX II je trošku silnejšia jak ktorýkoľvek Nikon blesk, asi im budem prepaľovať scénu s nim ;-)))
pali dík, uložené ... idem spať ... zajtra odporúčam vykradnúť nemenovanú banku v SL budeme iba dvaja a obaja po opici ... aj keď už pomaly triezvejem :))) ... musím byť dobrý ... aby ma mangelka v nedeľu pustila :)))
pali dík, uložené ... idem spať ... zajtra odporúčam vykradnúť nemenovanú banku v SL budeme iba dvaja a obaja po opici ... aj keď už pomaly triezvejem :))) ... musím byť dobrý ... aby ma mangelka v nedeľu pustila :)))
tak dobrú noc a zajtra sa vidíme. Vieš strašne sa mi zapáčila kombinácia 1D mark IV + EF 85mm f/1,2 L USM, tak nie že budeš robiť drahoty. Už teraz si zisti čo stojí a maj toľko v kase, nie že mi bude chýbať ;-)))
tak dobrú noc a zajtra sa vidíme. Vieš strašne sa mi zapáčila kombinácia 1D mark IV + EF 85mm f/1,2 L USM, tak nie že budeš robiť drahoty. Už teraz si zisti čo stojí a maj toľko v kase, nie že mi bude chýbať ;-)))
ja kasu nemám ... ale zajtra si ju kvôli Tebe zoberiem ... nezabudni čiernu kuklu a striekaciu pištoľ ...
a dnes negoooooglim ...
no to už si mohol pridať aj na D3x s 24-70/2,8 aby sa videlo aký som skromný :))
Stretneme sa v BB
PS. ja mám dva blesky a tá moja 580EX II je trošku silnejšia jak ktorýkoľvek Nikon blesk, asi im budem prepaľovať scénu s nim ;-)))
a dnes negoooooglim ...
a dnes negoooooglim ...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie