Ako sa hovorí " Za živa v Bystrici po smrti v .... " aj keď teda neviem prečo ? :)
Preto ma napadlo, že by nebolo od veci dať nejaké piatkové stretnutie na začiatok len taký nultý pokus niekde v Banskej Bystrici.
Čo vy na to ?
ludkovia, dakujem moc moc krasne za bombove popoludnie a este lepsi vecer, pokec nemal chybu a grilovacka bola spicova :) skoro ako na minulorocnej chate :) rad som vas po roku opat videl-vacsinu, dalsich par ludi spoznal - v pocte 2ks, snad sa uvidime castejsie :) bolo mi ctou, potesenim a narodnym sviatkom pobudnut s vami 8 fantastickych hodin...kedze ma zajtra caka zrejme hlavna dedina, vypinam hotelovu wifinu, dobru noc :)
bolo fajn, už som stihol dať aj foto z fotenia v meste ;-)))
no je ;-)))
Mne sa strašne zapáčil ten objektív čo som mal požičaní. Našiel som ho aj v trochu lepšom prevedení ktoré by mi plne vyhovovalo. Možno si ho aj kúpim :-DDD
no a táto vyššia rada má už aj normálne ostrenie síce MF ale prstencom, takže by nemal byť problém s tým aj správne zaostriť. Ešte pridám jednu fotku s týmto sklom a po pravde vôbec mi ani nevadí že to nieje ostré ;-)))
no konečne som sa sem dostal :)
Stretko sa myslím dalo prežiť a aj touto cestou ďakujem špičkovým modelom, šermiarom, že si v nabitom programe našli trošku času a dúfam, že sem sa v galérii objavia aj nejaké dalšie parádne fotky, obaja si to zaslúžia. Tiež ďakujem známemu členovi tohto portálu za grilovačku v príjemnom prostredí :)
No v neposlednom rade ďakujem všetkým čo neprišli ... zostalo mi dosť grilovaných krevetiek, rybičiek, kuriatok a inej zvery :)))
Stretneme sa v BB
ale že si to ti tak ti pošlem náhľadovku
Mne sa strašne zapáčil ten objektív čo som mal požičaní. Našiel som ho aj v trochu lepšom prevedení ktoré by mi plne vyhovovalo. Možno si ho aj kúpim :-DDD
ale aj s odrazkou ti to ide :o) pekný príklad, keď sa očí smejú...
Stretko sa myslím dalo prežiť a aj touto cestou ďakujem špičkovým modelom, šermiarom, že si v nabitom programe našli trošku času a dúfam, že sem sa v galérii objavia aj nejaké dalšie parádne fotky, obaja si to zaslúžia. Tiež ďakujem známemu členovi tohto portálu za grilovačku v príjemnom prostredí :)
No v neposlednom rade ďakujem všetkým čo neprišli ... zostalo mi dosť grilovaných krevetiek, rybičiek, kuriatok a inej zvery :)))
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa