Ako sa hovorí " Za živa v Bystrici po smrti v .... " aj keď teda neviem prečo ? :)
Preto ma napadlo, že by nebolo od veci dať nejaké piatkové stretnutie na začiatok len taký nultý pokus niekde v Banskej Bystrici.
Čo vy na to ?
Tak už som sa k netu dostala aj ja :-) Áno, stretko bolo fajn aj pre mňa, som rada, že som mohla spoznať osobne ľudí z ehpota. Ďakujem Kvetovi za zorganizovanie príjemného popoludnia a ako už bolo povedané vyššie, aj známemu členovi portálu za grilovačku a modelom za ich ochotu a čas :-)
A prikladám jednu zo zákulisia :-)
a ešte jedna do tretice, dúfam, že ten šuter nepoletí mojim smerom :-))
Ale tak ako aj tie predchádzajúce fotky, aj na tejto, foťák v ruke a úsmev na tvári predstavuje pre mňa pohodu toho popoludnia :-)
Všetky tri fotky boli fotené požičaným objektívom, Pali díky :-)
a ešte jedna do tretice, dúfam, že ten šuter nepoletí mojim smerom :-))
Ale tak ako aj tie predchádzajúce fotky, aj na tejto, foťák v ruke a úsmev na tvári predstavuje pre mňa pohodu toho popoludnia :-)
nieje zač, ja ďakujem za to čarovné čudo čo si mi požičala. Ešte sa z neho stále spamätávam ;-)))
óóó...som ani nevedel, že si ma fotila :o) ale herec je zo mňa dobrý, tváriť sa, že fotím, viem tak hodnoverne, že som normálne na chvíľu uveril aj sám sebe :o)))
ale máš pravdu, bolo to very very fasa nedeľné popoludnie aj s večerom dokopy :o)
no ani ja som nevedela, že ťa budem fotiť,nebol zo mňa plánovaný paparazzi :-), vyplynulo to zo situácie, keď sme si s Paľom prehodili objektívy, tak sa mi otvorili nové možnosti, ani som nemusela vstať, stačilo len cvaknúť čo bolo v zornom poli :-)
Stretneme sa v BB
A prikladám jednu zo zákulisia :-)
zprava: Fero ... Lyrka ... Kveto ... Strhak ... Granko ... dodo_BB ... a ja
aj ja by som pridal zopar ´portrétoviek´, len asi by ste ma ukameňovali ... :)))
a portrétovky kľudne pridaj, som zvedavá, ja ťa určite neukameňujem.....teda si aspoň myslím :-)))
ale máš pravdu, bolo to very very fasa nedeľné popoludnie aj s večerom dokopy :o)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa