Ako sa hovorí " Za živa v Bystrici po smrti v .... " aj keď teda neviem prečo ? :)
Preto ma napadlo, že by nebolo od veci dať nejaké piatkové stretnutie na začiatok len taký nultý pokus niekde v Banskej Bystrici.
Čo vy na to ?
predstavy som zahodila za psom... takze sa necham prekvapit :-). len nemam fotky, ktorymi by sa oplatilo prezentovat, takze asi v tomto smere neprispejem. hadam nebudem zo stretnutia vylucena :-)
ja ťa vypočujem veľmi rád ;o)
neboj, ani ja nebudem mať fotky, teda ak nerátam tie vo vodičskom alebo ešte v občianskom :o))
áno Pali, máš talent na rozkecanie, si šikovný :-))Priznám sa, že som včera v podstate nechcela ani sedieť s duchom, chcela som pôvodne len napísať, že možno prídem a ísť spať :-)
PS. Napísala som, že to máte náročné, nie náročnejšie :-)
to nevadí, ďalšia moja vlastnosť je si prekrúcať veci ako mne vyhovujú ;-))) ale to bude asi profesnou deformáciou, len to nikomu nesmieš povedať :-DDD
takze clena mravnostneho oddelenia mame zabezpeceneho. pride aj niekto z vysluchu? :-) zacina sa to crtat na prijemnu akciu, uprimne sa tesim. pre mna to bude po prvy krat :-)
no pre mňa to bude tiež prvýkrát, tak to zatiaľ vyzerá na dvojitú dámsku premiéru :-)...mimochodom, tiež sa teším :-)
to nevadí, ďalšia moja vlastnosť je si prekrúcať veci ako mne vyhovujú ;-))) ale to bude asi profesnou deformáciou, len to nikomu nesmieš povedať :-DDD
myslím, že ohýbanie reality k obrazu svojmu je celkom bežný jav :-)
ok, tak ja to teda nikomu nepoviem :-)
hmmm niekto mi tu uberá vek :)) no dobre budem to brať ako lichôtku :)
jasné, že ti lichotím :-))...ja len takto decentne, to by som si nikdy nedovolila otvorene povedať svoj názor na tvoju profilovku :-)))
hm.........alebo žeby ? :-)
no v tejto chvíli by som aj ja najradšej ohla ten čas tak že až :-)) lebo inak budem musieť byť zajtra v práci od rána do večera :-(
a najradšej by som ohla celý týždeň...aby už bola ďalšia nedeľa :-)
Stretneme sa v BB
neboj, ani ja nebudem mať fotky, teda ak nerátam tie vo vodičskom alebo ešte v občianskom :o))
PS. Napísala som, že to máte náročné, nie náročnejšie :-)
inak mne by sa viacej páčilo ohýbať čas ako realitu, zajtra zas ten nešťastný pondelok :-)
hm.........alebo žeby ? :-)
a najradšej by som ohla celý týždeň...aby už bola ďalšia nedeľa :-)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa