Priatelia fotografie,i nášho portálu ePhoto,všetci čo sa radi stretávate pravidelne,i taký ,čo ešte nikoho osobne nepoznáte,máte tu dalšiu možnosť na spoločný pokec, v piatok 11.07.2010 o 18:00 v Caribic clube nedaleko DK Ružinov,i redakcie ePhoto!I tento večer bude spestrený o niečo zaujímavé,o tému ktorá nás mnohých zaujíma,a ktorá má aj na tomto webe svoje miesto,o street fotografiu.Tento krát som oslovil na krátku prezentáciu svojej tvorby,o tom ako vznikli jednotlivé snímky,aj o streetfotografii samotnej človeka,ktorí sa jej už dáku dobu venuje,je jedným z nás,a to všetkým isto známy Radovan Mišík-ONEHALF! Teším sa,že sa opäť stretneme v hojnom počte,podelíme sa o zážitky,čo sme za mesiac nazbierali,o nové skúsenosti,dobré rady i fotografie,ktoré ste možno ešte nikde neprezentovali,a to všetko pri dobrom pivku,vínku,či niečom ostrejšom ;) Dovtedy všetkým krásnu jar,a dobré svetlo,,, peter :)
Ja by som chcel tiež poďakovať za príjemnu spoločnosť, za velmi vysokú účasť, ktorá ma milo prekvapila. Pevne verím, že ste si aspoň kúsok z mojich slov zapamatali a odniesli domov. Za zapožičanie projektora ďakujem Maycovi a za kameru Mrcovi. Video zostrihám na viac záznamov a postupne ho budem uverejňovať. Teším sa na ďalšie stretnutie.
Ze nieco odniesli? ... ja som sa tak strasne namotal na ten street :)
Dufam ze mi ludia budu verit ze to nie je montaz, ked nejaku street foto odfotim aj ja :P
To bol normalne pre mna taky workshop. Akurat bez fotenia :)
Vdaka!
bolo to prijemne a zaujimave stretko, dakujem za skusenosti s ktorymi sa podelila street hviezda, bolo to ozaj fajn aj miesto sa mi pačilo počitačový CMUK všetkým posielam
priatelia,chcem vám touto cestou podakovať nielen za seba,ale i v mene ONEHALFA za viac ako hojnú účasť,za skvelú atmosféru ktorú sme tam mali,nielen počas prednášky o streetfotografii ktorú mimochodom zvládol ako isto potvrdíte Radovan na výbornú,ale i počas celého večera,a zato veľká vdaka,dakujem i Maycovi za projektor,Mrcovi za kameru(tešíme sa na video z prezentácie)a samozrejme aj Lacimu za ochotu a ústretovosť,i za to že ako šéf reprezentoval redakciu :) bolo mi príjemným zistením že v čase prednášky bolo v miestnosti viac 40 zaujatých nadšencov,čo bude vidno i na tom množstve fotografii ktoré tam mnohí z vás opäť vyhotovili,je už viac ako jasné,že máme konečne priestor na stretávanie sa(Caribic bol príjemne klimatizovaný,čo potešilo všetkých),majú dobre pivko,i kuchynu,takže nás tam budú mať každý mesiac:) report má myslím tento krát po Pavlovi na starosť Luboss,tak zhrnutie je nom,a a o fotografie isto sám požiada,,, dalšie,nové(júlové stretávkové) vlákno vznikne o pár dní,dovtedy užívajte konečne leto,futbal,a život,prajem dobré svetlo,a choďte voliť! :))))
Jo,ako vždy bolo super! Som rád, že som opäť osobne spoznal ďalšie známe nicky.
A síce budem teraz za veľkého frfloša, ale až taký nadšený som z toho Caribicu nebol.. obsluha drzá, jedno priemerné (aspoň tie cestoviny boli), pri vedľajšom stole sa fajčilo a keď im niekto zabezpečí 40 hostí, mohli by potiahnuť aj dlhšie ako do 23:00... Ja viem, asi som moc náročný, sme predsa na Slovensku..
Mimochodom, dúfam, že ste dnes boli všetci voliť! :))
Tak to si asi chýbal v sladovni na sedlárskej.. neviem čo by si hovoril na obsluhu ba-an block potom.. ale ide o tvoj subjektívny názor, možno si mal s nimi konflikt. Ja na obsluhu Caribicu nemôžem povedať ani slovko... a k tvojej úplnej spokojnosti, voliť som bol.... ;-)
Tak to si asi chýbal v sladovni na sedlárskej.. neviem čo by si hovoril na obsluhu ba-an block potom.. ale ide o tvoj subjektívny názor, možno si mal s nimi konflikt. Ja na obsluhu Caribicu nemôžem povedať ani slovko... a k tvojej úplnej spokojnosti, voliť som bol.... ;-)
Ja a s niekým konflikt? :) Ja si viem rozhodne predstaviť, že by tá časníčka mohla byť aj milšia, najmä pri závarečnej, kde si už chýbal.. No ale ako píšeš, je to len môj subjektívny názor, o ktorý som sa chcel podeliť. Viem, že nič lepšie zatiaľ nemáme...
Ja a s niekým konflikt? :) Ja si viem rozhodne predstaviť, že by tá časníčka mohla byť aj milšia, najmä pri závarečnej, kde si už chýbal.. No ale ako píšeš, je to len môj subjektívny názor, o ktorý som sa chcel podeliť. Viem, že nič lepšie zatiaľ nemáme...
To nič, ber to s humorom... jedno ti však poviem, okrem iných osemnástich profesií, som robil roky i čašníka... dvaja ľudia na cca 20 stolov, približne 60 ľudí v celej prevádzke, roznáška jedál, pitia... je dosť stress... mal som len 15 stolov x 4 počas obedov plných a ľudia stáli vonku a čakali kým sa niektroré miesto uvoľní... občas sa mi stalo, že som bol nepríjemný... kto to nezažil, nepochopí... viem, keď na to niekto nemá, nech ide predávať hašlerky na pumpu (aj tam som robil), viem však pochopiť to čo niektorí zažívajú... neodsudzujem a ani neobhajujem, ale na mieste je tolerancia a pochopenie... čo sa v prípade pajzlu na sedlárskej akceptovať nedalo... zlatý Caribic...
Stretko bolo fajn,ale pri tom počte účastníkov ani nebola šanca sa s každým porozprávať a podnik na moje prekvapenie zavárali pomerne skoro.
Okrem toho som sa už dávno tak super nespotil ako v Caribiku ,kde bolo veľmi teplo a klimatizácia bola viacmenej symbolická.Ono to v tom horku pod strechou z lexanu ani nemohlo byť :)
Uvažoval by som do budúcna na plánované letné stretnutia skôr nad nejakými pivničnými priestormi,nejakú vinárničku,kde by sa pekne v chlade zrejme lepšie aj pilo aj debatovalo :) Každopádne zara%dujem toto podujatie sdo svojho kalendára :)
Caribic ako miesto na daľšie stretko ponecháme,všetky nedostatky preberieme z prevádzkarom,myslím že ak prídeme raz do mesiaca urobiť im kšeft,vyjdu nám v ústrety,,, mimochodom,zdá sa že som volil víťazov,tak spokojnosť,,, :))))
Caribic ako miesto na daľšie stretko ponecháme,všetky nedostatky preberieme z prevádzkarom,myslím že ak prídeme raz do mesiaca urobiť im kšeft,vyjdu nám v ústrety,,, mimochodom,zdá sa že som volil víťazov,tak spokojnosť,,, :))))
včera som celý deň makal - odvodňoval som zatopenú záhradu,tak píšem až dnes.
bolo to úžasné na vlastné oči vidieť a stretnúť sa,podať si ruky a porozprávať sa s toľkými a takými známymi osobnosťami,ktoré prispievajú do ephota
len neviem,či počet obľúbených,ktorých si môžem navoliť nie je dáko obmedzený :-)
fajn akcia ,neľutujem ďalekú cestu a nabudúce prídem rád znovu
ahojte všetci !!
ja som musel utekat na dalsie stretko, takze som z Radovko pokecu v podstate nemal nic. . .ale ine som chcel. . . tebe tam bolo teplo. . . .no, ja som odtial siel do byvaleho bystra NATALKA, teraz U STRNGACA, pri Ruzinovskej nemocnici. . . tak ale tam bolo potom priam PEKLO :-)))) o 15 stupnov minimalne viac ako v Caribiku :-))))))
Chlapci, tam vôbec nebolo teplo! Klíma bežala, v miestnosti bolo 23°C-25°C... ak je toto pre niekoho teplo.... Pravda, hovorím o tej miestnosti kde bol prednáškový workshop... vedľa pri bare bolo skutočne o poznanie teplejšie....
Chlapci, tam vôbec nebolo teplo! Klíma bežala, v miestnosti bolo 23°C-25°C... ak je toto pre niekoho teplo.... Pravda, hovorím o tej miestnosti kde bol prednáškový workshop... vedľa pri bare bolo skutočne o poznanie teplejšie....
Ale veď to neberte ako sťažovanie,možno som horkokrvný :).Ja som len navrhol,či by predsa len v letných mesiacoch nebolo lepšie sa poobzerať po niečom chladnejšom.
Keď nie,tak nie,ja z toho nerobím vedu :)
stretnutie v BA - Jún
Dufam ze mi ludia budu verit ze to nie je montaz, ked nejaku street foto odfotim aj ja :P
To bol normalne pre mna taky workshop. Akurat bez fotenia :)
Vdaka!
A síce budem teraz za veľkého frfloša, ale až taký nadšený som z toho Caribicu nebol.. obsluha drzá, jedno priemerné (aspoň tie cestoviny boli), pri vedľajšom stole sa fajčilo a keď im niekto zabezpečí 40 hostí, mohli by potiahnuť aj dlhšie ako do 23:00... Ja viem, asi som moc náročný, sme predsa na Slovensku..
Mimochodom, dúfam, že ste dnes boli všetci voliť! :))
tesim na julove :)
rád si s Tebou o tom pokecám v Júli...
TO Bebel
´tesim sa na julove´ ... Julove narodky?
Okrem toho som sa už dávno tak super nespotil ako v Caribiku ,kde bolo veľmi teplo a klimatizácia bola viacmenej symbolická.Ono to v tom horku pod strechou z lexanu ani nemohlo byť :)
Uvažoval by som do budúcna na plánované letné stretnutia skôr nad nejakými pivničnými priestormi,nejakú vinárničku,kde by sa pekne v chlade zrejme lepšie aj pilo aj debatovalo :) Každopádne zara%dujem toto podujatie sdo svojho kalendára :)
bolo to úžasné na vlastné oči vidieť a stretnúť sa,podať si ruky a porozprávať sa s toľkými a takými známymi osobnosťami,ktoré prispievajú do ephota
len neviem,či počet obľúbených,ktorých si môžem navoliť nie je dáko obmedzený :-)
fajn akcia ,neľutujem ďalekú cestu a nabudúce prídem rád znovu
ahojte všetci !!
Keď nie,tak nie,ja z toho nerobím vedu :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa