Priatelia fotografie,i nášho portálu ePhoto,všetci čo sa radi stretávate pravidelne,i taký ,čo ešte nikoho osobne nepoznáte,máte tu dalšiu možnosť na spoločný pokec, v piatok 11.07.2010 o 18:00 v Caribic clube nedaleko DK Ružinov,i redakcie ePhoto!I tento večer bude spestrený o niečo zaujímavé,o tému ktorá nás mnohých zaujíma,a ktorá má aj na tomto webe svoje miesto,o street fotografiu.Tento krát som oslovil na krátku prezentáciu svojej tvorby,o tom ako vznikli jednotlivé snímky,aj o streetfotografii samotnej človeka,ktorí sa jej už dáku dobu venuje,je jedným z nás,a to všetkým isto známy Radovan Mišík-ONEHALF! Teším sa,že sa opäť stretneme v hojnom počte,podelíme sa o zážitky,čo sme za mesiac nazbierali,o nové skúsenosti,dobré rady i fotografie,ktoré ste možno ešte nikde neprezentovali,a to všetko pri dobrom pivku,vínku,či niečom ostrejšom ;) Dovtedy všetkým krásnu jar,a dobré svetlo,,, peter :)
priatelia,do dnešného dna mám priamo i nepriamo potvrdených 29 účastníkov,zatiať som priamo neoslovil redakciu,ale dúfam že tá toto vlákno sleduje,a (možno) potvrdí svoju prípadnú účasť,,,
Bol som v e-phote minulý týždeň... keď som spomenul, že sa isto uvidíme 11 v caribiku... odpoveď bola, že sa to ešte vraj bude upresňovať.... tak som to hodil za hlavu... veď času bolo dosť... ak nesledujú vlákno, treba sa asi opýtať, či niekto rezervoval časť caribiku, alebo to máme urobiť sami... nech potom v piatok o šiestej, nekukáme jak vyorané myši na nový koberec... ;-)
Bol som v e-phote minulý týždeň... keď som spomenul, že sa isto uvidíme 11 v caribiku... odpoveď bola, že sa to ešte vraj bude upresňovať.... tak som to hodil za hlavu... veď času bolo dosť... ak nesledujú vlákno, treba sa asi opýtať, či niekto rezervoval časť caribiku, alebo to máme urobiť sami... nech potom v piatok o šiestej, nekukáme jak vyorané myši na nový koberec... ;-)
máš pravdu,musím to vybaviť,i ked,ePhoto tam je pečené-varené,istota je istota,,,
No Ephoto je blizko. Je to na terase domu co je vedla toho ex Prioru, resp. jeho skeletu ak sa nemylim. Na tvojom mieste by som zaparkoval pred kulturakom (bola tam Fotoslovakia) a potom ma prezvon.
No Ephoto je blizko. Je to na terase domu co je vedla toho ex Prioru, resp. jeho skeletu ak sa nemylim. Na tvojom mieste by som zaparkoval pred kulturakom (bola tam Fotoslovakia) a potom ma prezvon.
Ok,ten caribik je potom tuším smerom k diaľnici vpravo na križovatke .
Prinajhoršom sa popýtam,zase taký blbý nie som :)
stretnutie v BA - Jún
Prinajhoršom sa popýtam,zase taký blbý nie som :)
Este pripajam malu topograficku pomôcku :
ale vsetci sme radi, ez sa konecne dostavis :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa