Fórum » VÝSTAVY A UDALOSTI

CELOSLOVENSKÉ e-photo STRETKO !!!

atiart
atiart 2010-07-30 08:06:49+02
Ahoooj každému. Konečne sa zrodil dátum stretka, čo som už avizoval začiatkoim leta . Uskutoční sa to v lesoparku Anička v Košiciach v areály Ryba 28-29 august 2010, www.rybaanicka.sk Prístrešok a lehátka sú, dones len spací-vak, ale môžeš kde aj svoj stan postaviť . O program je postaraný . O enormný záujem vopred ďakujem .

maTTo_corp
2010-08-29 16:47:09+02
príspevok od: Frenubirks
Vsetkym zucastnenim, srdecne dakujem a tesim sa na dalsie stretnutie podobneho druhu. Apropo tu su emailove adresy dievcat ktore ste fotili vo vecernych hodinach: Martina /plavovlasa/ - mbarilova@azet.sk, Ivana /ciernovlaska/ - ivana.hajtmanova@post.sk
dík René! :))))))

Seto
2010-08-29 19:07:15+02
dal by som si este gulasik ;))) diiik :D

quintes
2010-08-29 19:35:52+02
no, a ja sa musim ozaj ospravedlnit, ze som nedosiel... ale, ta sadra mi to nijak nedovolila :(

quintes
2010-08-29 19:43:12+02
najviac ma moja neucast mrzi koli grankovi... mal som mu doniest spacak :(((( jaj, ako to len odcinim...

Marcel Rebro
2010-08-29 19:44:41+02
príspevok od: quintes
najviac ma moja neucast mrzi koli grankovi... mal som mu doniest spacak :(((( jaj, ako to len odcinim...
mozes mi z KE do Race doniest nafumatku co som si tam zabudol ... ;-)))

conan7
2010-08-29 19:47:20+02
no, a ja sa musim ozaj ospravedlnit, ze som nedosiel... ale, ta sadra mi to nijak nedovolila :(
čooooo? si nejak dopadol:))
to je ale osud....

quintes
2010-08-29 19:47:30+02
príspevok od: Marcel Rebro
mozes mi z KE do Race doniest nafumatku co som si tam zabudol ... ;-)))
Raca to je Roznava?? Nemate znacku RA??? :D

2010-08-29 19:53:57+02
Aj ja sa chcem ospravedlnit, chystal som sa, no z technicko-rodinnych pricin nevydalo :-(

quintes
2010-08-29 19:55:24+02
príspevok od: conan7
čooooo? si nejak dopadol:))
to je ale osud....
a to vam Granko nespominal?? mal som najprv futbal,a z neho som chcel k vam.. no stala sa nehoda a mam nohu v sadre od vcera...

Maross
2010-08-29 19:57:34+02
Som vam velmi vdacny za skvelu atmosferu za rady :D parada ... perfektne bolo :)

conan7
2010-08-29 19:58:32+02
a to vam Granko nespominal?? mal som najprv futbal,a z neho som chcel k vam.. no stala sa nehoda a mam nohu v sadre od vcera...
ved preto sa pýtam, viem že si mal turnaj a čo sa ti prihodilo?

quintes
2010-08-29 20:00:24+02
príspevok od: conan7
ved preto sa pýtam, viem že si mal turnaj a čo sa ti prihodilo?
super mi v pade prilahol nohu a nieco mi prasklo v clenku... no a to som vedel ze je zle...

Granko
2010-08-29 20:07:41+02
zdrastvujte Rybjatočky ;o)
aj ja som už HSD aj HDS aj všetko, po sprche ako vymenený, trochu som šlapal teraz večer, však krásny zadok si treba zdržiavať ;o) ale potom som sa viezol, však akože stop sem-stop tam, ale budem búvať v mojej postieľke a nie v rýchliku :o)
tož ďakujem za opäť skvelý víkend, Ľubošovi za exkurziu po Slovenskom raji a kopec zážitkov, Stevovi za to isté, dopravu i fajnú ochutnávku po ceste :o) Marcelinovi a Palimu za neplánovanú no o to krajšiu cestu naspať domov vrchnou trasou cez BA, Attimu za organizáciu, skvelý guľáš i fajnové grilované mäsko a ostatným, že prišli...

ps1: mrzí ma Erikova noha, náhoda je blbec, snáď sa čoskoro zahojí, určite bude príležitosť pokecať, ja už čosi vymyslím ;o)
ps2: špeci ďakujem jednej osobe s dvojitým W za účasť, bolo mi veľkým potešením :o)
ps3: a už ma nenapadá, komu by som za čo poďakoval, tak ďakujem sebe, že som bol :o)
koniec ďakovania :o)

Maross
2010-08-29 20:22:38+02
granko takze si spokojny hej :D o ktorej vstal atila ? :o)

Koma
ocenenie redakciou 2010-08-29 20:25:01+02
Takže díky všetkým zúčastneným a organizátorovi za príjemne strávený večer a noc...trochu škoda počasia, ale nevadí...do rána to nebolo až tak hrozné, netrebalo sa až tak veľa vnútorne zohrievať ako to na prvý zimavý pohľad vyzeralo ;)...Jááááj ak si to môžem dovoliť sám od seba ...tak ešte by som rád udelil pomyselné hlavné a najvyššie ocenenie a vďaku pre najvzdialenejšieho účastníka...je to Michal ( Granko ) jeho sobotná cesta Lučenec – Kočice
( rýchlikom cca 2,5 hodiny )...vyzerala tak ako som už vyššie písal ....Lučenec, Zvolen, BB..Brezno, Podbrezová, Červená Skala...Stratená, Dedinky, Mlynky....Nálepkovo...Gelnica..atď...cca. 10 hodín :-) No a jeho nedeľná cesta späť Košice – Lučenec ( rýchlikom cca 2,5 hodiny)...vyzerala takto: Košice, Spišská n/ Ves, Tatry, LM, Ružomberok...Kraľovany , Žilina, ...PX, TN, NMnV, Leopoldov..tam ma vysadil...a dole do Hlavnej slovenskej Dediny išiel pekne odprevadiť ďalších chlapcov...odtade smer Šurany, Levice, Zvolen...a dole na Lučenec( cca 12 hodiek) ...Skutočne ho asi inšpiroval ten perfektný tunelový slimák nad Telgártom :) Patrí mu veľká vďaka...a On má aby ste vedeli takú super perfektnú záľubu...vždy keď sme cestou domov nevedeli že ..kam a kade a kedy...vytiahol z vrecka takú malú čiernu krabičku...pripomínalo mi to takého nejakého mobila...a začal do nej šťuchať a neustále pichať takou paličkou...niečo také ako vypísaná tuha z čínskeho pera...a šťuchal a šťuchal do nej a nakoniec zahlásil...prestúpiš tam, za polhodinu ti pôjde bus od tade tam...a tam ťa zas bude čakať iný bus...do prčic, podarená zábavka ...nič podobné som doteraz nevidel. Tuhu už mám ...zajtra skúsim zafarbiť na čierno zápalkovú krabičku...malo by to fungovať zaiste..
P.s....a kukám , že už je konečne doma ;)

atiart
2010-08-29 20:49:57+02
... : NAZDAR ! .... som vypratý vo vani, a vypratý celkovo :))) pred stretkom som si povedal, dám si pozor, aby som sa neopil, ..... aj sa darilo do tej druhej, no Koma ma potom dorazil :))) po únavnom dni som sa tešil že si lahnem do spocáku na lehátko, no zaspal som na stoličke, až okolo piatej som sa presunul do ,,postele´´ .... prebral som sa o ôsmej , a vidím že už nikde nikoho, len SteveS , kto potom mi s ochotou pomohol pri odvoze vecí, takisto veľmi mi pomolhol Frenubirks a Maross
.... je to zaujímavé stretnúť osoby, ktorými človek tu četkuje ........ Chcem sa poďakovať každému za účasť, takisto sa ospravedlniť keďže všetko nebolo podla plánu, a tým možno niekto zostal sklamaný .... ani neviem prečo som to organizoval, len tak spontánne prišla myšlienka , ale verím že až tak katastrofálne to nebolo .... inokedy už nejak inak , keďže už tá naša spoločná milenka-fotografia nás spája, tak skúsme jej vyhovieť,:))) .... no ja teraz idem, a skočím rybičku do postele .... peknú pokojnú noc Vám prejem ....

Granko
2010-08-29 20:50:11+02
príspevok od: Maross
granko takze si spokojny hej :D o ktorej vstal atila ? :o)
muchy boli alebo to boli komáre? neviem, ale bolo pohoda, sranda a to je najpodstatnejšie :o) pre nás prišiel taxík o 7:20 - vtedy mi volala teta z dispečingu, on ešte spal chvalabohu už na lehátku :o)

maTTo_corp
2010-08-29 21:05:56+02
tiež ďakujem všetkým už len za to, že som mal možnosť sa s nimi stretnúť live (a asi ani nemusím pripomínať aká česť to bola pre nich).....;)))))

....ja mám po tom ponocovaní a pití teraz taký rozklepaný žalúdok, že ešte ani teraz neviem zaspať kua :(

Granko
2010-08-29 21:15:41+02
ma serie jedna vec - že som si nepýtal od teba podpis na podprsenku alebo aspoň na boxerky...asi to neprežijem :o)))

maTTo_corp
2010-08-29 21:17:46+02
príspevok od: Granko
ma serie jedna vec - že som si nepýtal od teba podpis na podprsenku alebo aspoň na boxerky...asi to neprežijem :o)))
dávam len na podprsenky, na boxerky nie ;)))

Strana 17 z 24
1 2 ... 15 16 17 18 19 ... 23 24

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()