priatelia ePhota a dobrého svetla,augustové \"stretko v BA\" je tu! ako mi isto mnohí pamätníci dajú za pravdu, už na prvom stretnutí,v predvianočnom Slovak Pube sme si povedali: toto dáme vonku, v lete:),,, a dáme! dňa 21.08.2010 na mieste zvanom \"písky\" (po mrcovom pysky):) v bratislavskej mestskej časti Rača! sám som tam nebol,ale dopodrobna nám to zmapoval Luboss,zraz je o 13:00 hod. (na priloženej mape označené krížikom),tu ponecháte svoje \"tátoše\",odtiaľ sú to necelé 3km na lúku(spomínané písky),na ktorej sa koná deviate, (prvé open air) strenutie užívateľov webu Ephoto! pozvánka platí pre všetkých rodinných príslušníkov(vrátane psov,škrečkov a rybičiek) bude táborák,čaká nás FOTOLES o ceny(Lubossov nápad,ceny redakcia),a hlavne veľa zábavy,,, pribalte(okrem rodiny)zo sebou všetko čo máte radi(grilujeme)stany(keby dačo),gitaru,loptu,šípky,karty,proste to pravé na pravú zábavu na letnej lúke! dovtedy krásne leto,bohaté zážitky,a dobré svetlo,,,
Keďže nestíham prísť o 13.00 na zhromaždište, ale prídem neskôr priamo na miesto činu, pýtam sa, či platia cieľové súradnice 48°14´12.13´S
17° 8´54.69´V ???
Mrco mi zabudol dat od neho kluce. :)
Tak ale co nejako sa dovalime. Trosku prepoteni a smradlavi ale tak nuchat podpazuchou ma tam z vas hadam nikto nebude. :)
Prčic tam, celý deň ho hľadám po všetkých skriniach...a nemôžem ho nikde nájsť... tak ma hádam s Grankom necháte prenocovať, keď budem mať len šiltačku ;)
Ak by si chcel...požičiam Ti a môžeš vyskúšať ...na kravský roh, to je také niečo podobné ako lesný roh...dobre sa ním trúbi a zvolávajú na partičku jeleni...nebudem mať problém ich dotrepať ;)
bratislava open air!
tzv. Wood Blb :-)
17° 8´54.69´V ???
Tak ale co nejako sa dovalime. Trosku prepoteni a smradlavi ale tak nuchat podpazuchou ma tam z vas hadam nikto nebude. :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa