priatelia ePhota a dobrého svetla,augustové \"stretko v BA\" je tu! ako mi isto mnohí pamätníci dajú za pravdu, už na prvom stretnutí,v predvianočnom Slovak Pube sme si povedali: toto dáme vonku, v lete:),,, a dáme! dňa 21.08.2010 na mieste zvanom \"písky\" (po mrcovom pysky):) v bratislavskej mestskej časti Rača! sám som tam nebol,ale dopodrobna nám to zmapoval Luboss,zraz je o 13:00 hod. (na priloženej mape označené krížikom),tu ponecháte svoje \"tátoše\",odtiaľ sú to necelé 3km na lúku(spomínané písky),na ktorej sa koná deviate, (prvé open air) strenutie užívateľov webu Ephoto! pozvánka platí pre všetkých rodinných príslušníkov(vrátane psov,škrečkov a rybičiek) bude táborák,čaká nás FOTOLES o ceny(Lubossov nápad,ceny redakcia),a hlavne veľa zábavy,,, pribalte(okrem rodiny)zo sebou všetko čo máte radi(grilujeme)stany(keby dačo),gitaru,loptu,šípky,karty,proste to pravé na pravú zábavu na letnej lúke! dovtedy krásne leto,bohaté zážitky,a dobré svetlo,,,
Tak strašne som sa nevedel dočkať tejto akcie až som trošku ochorel, nejaka chripka ma obchádza :o) , Poctivo ležím cely deň v posteli aby som bol zajtra fit. A keby som nebol úplne fit, tak tu chorobu vypálim na stretku alkoholom. Dojdem aj s priteľkou.
Tak strašne som sa nevedel dočkať tejto akcie až som trošku ochorel, nejaka chripka ma obchádza :o) , Poctivo ležím cely deň v posteli aby som bol zajtra fit. A keby som nebol úplne fit, tak tu chorobu vypálim na stretku alkoholom. Dojdem aj s priteľkou.
tomuto hovorím ´hor sa do boja s chorobou´ :o)
tak len všetko vypoť, nech aj priateľka zázračne pomôže, bo sa teším na kurz hôrnej streetky ;o)
:o) Priatelka nemôže pomôcť, je v Budapeši do zajtra. Ale zvládnem sa vypotiť dúfam aj sám, s pomocou čaju, s rumom. Zajtra sa každopádne vidíme...
tak potom pomôže len rum riediť čajom nie naopak :o) a kopa cesnaku do toho, orestovaná cibuľa v zábalen a hrdlo či hrudník a budeš fit :o) ak ma nezrazí rozbehnutá sliepka a ráno naskočí motokára, tak sa aj vidíme :o)
Dúfam, že sa mi vágen vráti načas a stretneme sa už okolo štvrtej... mimochodom, dal som si tú námahu vytlačiť fotku na tú prádelnú šnúru... aj dva kolíky už mám, cvakol som ich ráno s košíka, kým žena ešte spala ;-), dokedy je registrácia a kedy bude vyhodnotenie? Nerád by som zmeškal isté nádherné umiestnenie...
Pamätáte ako to bolo voľakedy... súper sa umiestnil na nepeknom predposlednom mieste, kým náš reprezentant na skvelom treťom! Čo na tom, že súťažili piati ....
aj sese mi dnes potvrdila ucast takze ked boh a pocasie da mozno nam aj luka bude mala:))
Paráda... a nesmieme pobehovať a skákať ako splašené stádo...lebo naozaj bude malá ...a všetko podupané :-) Idem baliť, robí mi to trochu problém...dať veci nejako dokopy...vyzerá, že toho bude dáko veľa...dávno som nebol na tak dlho z domu :-)
Pevne verim, ze 70-80 % skalnych prinesie aj fotku a na fotoles budu hrde aj racanske medvede :-)Mam snuru dlhu 20 aj 30 metrov.
Okolo 18:00 urobime vyhodnotenie - teda dovtedy bude treba fotku zavesit :-)
Hodnotit sa bude lahko, kazdy dostane sponu a tu pripne k vyvolenej fotke. Zratame spony a vsetko jasne :-) Jedine riziko je, ze ludia mozu pripinat spony priebezne a teda kto neskor vesia, menej boduje.
ĎAKUJEM všetkým účastníkom za skvelú atmosféru,opäť sme sa stretli výborná partia,myslím že spokojnosť bude u každého učastníka,čo isto dokážu aj fotografie,už sa teším na report,,,
bratislava open air!
tak len všetko vypoť, nech aj priateľka zázračne pomôže, bo sa teším na kurz hôrnej streetky ;o)
Pamätáte ako to bolo voľakedy... súper sa umiestnil na nepeknom predposlednom mieste, kým náš reprezentant na skvelom treťom! Čo na tom, že súťažili piati ....
Okolo 18:00 urobime vyhodnotenie - teda dovtedy bude treba fotku zavesit :-)
Hodnotit sa bude lahko, kazdy dostane sponu a tu pripne k vyvolenej fotke. Zratame spony a vsetko jasne :-) Jedine riziko je, ze ludia mozu pripinat spony priebezne a teda kto neskor vesia, menej boduje.
Na serie by asi nebol priestor. Ale pokojne prineste fotiek aj za batoh - len na snuru, na hodnotenie, pojde jedna :-)
A dufam, ze sa Vam pacilo. A ze ste v pohode prezili noc.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa