priatelia ePhota a dobrého svetla,augustové \"stretko v BA\" je tu! ako mi isto mnohí pamätníci dajú za pravdu, už na prvom stretnutí,v predvianočnom Slovak Pube sme si povedali: toto dáme vonku, v lete:),,, a dáme! dňa 21.08.2010 na mieste zvanom \"písky\" (po mrcovom pysky):) v bratislavskej mestskej časti Rača! sám som tam nebol,ale dopodrobna nám to zmapoval Luboss,zraz je o 13:00 hod. (na priloženej mape označené krížikom),tu ponecháte svoje \"tátoše\",odtiaľ sú to necelé 3km na lúku(spomínané písky),na ktorej sa koná deviate, (prvé open air) strenutie užívateľov webu Ephoto! pozvánka platí pre všetkých rodinných príslušníkov(vrátane psov,škrečkov a rybičiek) bude táborák,čaká nás FOTOLES o ceny(Lubossov nápad,ceny redakcia),a hlavne veľa zábavy,,, pribalte(okrem rodiny)zo sebou všetko čo máte radi(grilujeme)stany(keby dačo),gitaru,loptu,šípky,karty,proste to pravé na pravú zábavu na letnej lúke! dovtedy krásne leto,bohaté zážitky,a dobré svetlo,,,
Tak som nahral a prebehol zbezne matros co som nafotil a je tam toho habadej. Akcia to bola velice podarena az do sameho konca. Zatial aspon zaber na dvoch juniorov Staleusmiaty junior + IceDive junior s maminkami. :)
tak deťúrence, aj ja som už doma :o) síce trochu neplánovane, ale akosi spontánne som si dal ku tým 3 kilometrom s 15kg ruksakom dole kopcom ďalších cca 8 so 34° slnkom za chrbátom, to len aby sa mi neplietlo :o)
bolia ma síce chodidlá, ale čo človek neurobí pre vypracovaní lýtka a chrumkavý zadok ;o)))
že poprdeli stretko, zaraďujem na 2.miesto hneď za chatu, ale dýcha jej na chrbát :o) všetko bolo super, ľudia boli super, juniori boli super, ale zábava začala až neskôr večer, keď skorší museli odísť...akože dovi-dopo, srandy neúrekom :o) takže ďakujem :o)
ps: Bafova fotka bola síce obliata vínom, no keďže sa to nedalo odstrániť ani zachrániť, neskončila v koši, ale vystrojil som jej úctivý pohreb, povedal pár slov, Karol amen a odišla do ohňového neba...bude nám chýbať, ale verím, že sa na nás bude pozerať minimálne z Efoťáckej galérie a možno bude v budúcnosti úspešne naklonovaná :o)
áno, s patričným rituálom...ale mal krásny život...potom, ako sa zrodil v hlave, foťáku, uzrel svetlo sveta i na papieri, získal 2.miesto vo Fotolese, bol pokrstený červeným vínom ako znakom krvi a ľudskosti, ktorá bola pri jeho zrode vynaložená a tým pádom mu bol vdýchnutý život...avšak cesty machúľ sú nevyspytateľné, niekedy spôsobia smrteľné následky...vzhľadom k predchádzajúcim skutočnostiam, si zaslúžil rituálny odchod z tohto sveta a jeho duša vyletela ku hviezdam, kde bude po ich boku tróniť naveky-vekov...česť jeho pamiatke...
som zacal tisko zavidiet, kym som poriadne nepozrel termin kedy ste to mali chlapi, a prestal som zavidiet bo ja som bol hore v tatrach :) vid foto moja posledna... neviem, ale poslednu dobu mi uteka nejak datum.. som zacal uvazovat, ze tento termin sa mi nejak prelina so stretkom v ke.... :D
Sa teším, že ste všetci okej a dobre ste sa cítili podobne ako ja, aj keď som musel odísť skôr... nebolo by od veci slovne doplniť Ľubošov report priebehom noci... samozrejme niektorým z priamych účastníkov... Kto sa na to podujme?
Veľa fotiek nemám... iba som zachytil akéhosi mexičana, ktorý na pleci deklaroval, že jeho nápojom je starobrno, v ruke mal smädného mnícha a za pasom veľa dobručkých nábojov...
Veľa fotiek nemám... iba som zachytil akéhosi mexičana, ktorý na pleci deklaroval, že jeho nápojom je starobrno, v ruke mal smädného mnícha a za pasom veľa dobručkých nábojov...
zatiaľ naj foto mojej maličkosti až môžeš pošli mi ju na bafo75@gmail.com dík :)
Ja tak už fakt neskoro...nie že mi to tak dlho z Ba do Nr trvalo a išiel som peši :)...po príchode domov som musel abstinovať...prčic vlastne - absolvovať ešte jednu rodinnú spoločenskú udalosť...tak som už patrične roztrasený a vytrasený...takže:
ĎAKUJEM všetkým zúčastneným..za vytvorenie skvelej neopísateľnej atmosféry ...o takom niečom sa nedá písať ani rozprávať, ten pocit sa nedá slovami úplne priblížiť...jednoducho je to Vec...ktorú treba zažiť...a hentak vonku - v prírode, keď človek nemá múry okolo seba...to má pre mňa osobne neskutočné perfiš čaro...to asi tá tráva, že kdekoľvek sa dá natiahnuť,zvaliť a voľne pohodiť :) ( musím povedať že ten les , jeho tvár ...tie vankúše machov –tam máte v Ba naozaj super, už len fakt aby z nich trčali lesné jahody ...hm... a hneď za ,, barákom,,...paráda ) Ďakujem.e Vám spoločne aj s tým vlasatým indiánom čo tam pobehoval ešte raz...jednoslovne: vynikoš.
+ ešte jedno veľké DÍK už tak osve, bokom: Polalovi - za jeho super inšpirujúce a skvelé ,, športové ,, výkony :-)...Bafovi za jeho kratučkú SS čo som vo štvrtok od neho dostal: ,, Prídeš v sobotu do Ba ...či nie? Nemáš to ďaleko...,, – priznám sa, bola to taká frčka do nosa :)...Grankovi...že keď som to o 4.30 zalomil...kým sa úplne rozvidnelo...tak stihol ešte predsa len - za mňa tie hviezdy dorátať ;)...a ešte Sese...za ...za ..no zrazu neviem :)...ahááá už viem:
za TO, že JE. ( akože byť, jestvovať ;)...no mám taký pocit a neblbnem, že
o jej osôbke s veľkým O na začiatku...sa mi bude ešte dlho dlho snívať, v snoch ma bude zaiste mátať :)...akože v dobrom...dobrá nočná mora :-))..Tú našu spoločnú ,, mexickú,, fotku chcem od Ajsa jednoducho mať...pôjde na stenu...na pamiatku pre vnukov, vnučky :-)
tak som si buchol na Triblavine dve poriadne kávy, hlavu strčil do vécka...vlastne na vécku strčil pod tečúcu vodu...sa tak nejako už konečne prebral...naštartoval...nahmatal prvé CD čo mi prišlo pod ruku...a reku padám 130kou domov...a z reprákov sa ozvalo...stačí tá prvá časť hneď na začiatku do 0.50...nám mrak našťastie neprišiel a obloha bola super jasná až do ránka bieleho:
http://www.youtube.com/watch?v=AapBi-f8vKs
;-)....no a idem si pokukať kliešťov ...a zalomiť. Ahojte ...tak niekedy na budúce...
bratislava open air!
bolia ma síce chodidlá, ale čo človek neurobí pre vypracovaní lýtka a chrumkavý zadok ;o)))
že poprdeli stretko, zaraďujem na 2.miesto hneď za chatu, ale dýcha jej na chrbát :o) všetko bolo super, ľudia boli super, juniori boli super, ale zábava začala až neskôr večer, keď skorší museli odísť...akože dovi-dopo, srandy neúrekom :o) takže ďakujem :o)
ps: Bafova fotka bola síce obliata vínom, no keďže sa to nedalo odstrániť ani zachrániť, neskončila v koši, ale vystrojil som jej úctivý pohreb, povedal pár slov, Karol amen a odišla do ohňového neba...bude nám chýbať, ale verím, že sa na nás bude pozerať minimálne z Efoťáckej galérie a možno bude v budúcnosti úspešne naklonovaná :o)
tak dufam, ze ste sa mali najsamfasa
ĎAKUJEM všetkým zúčastneným..za vytvorenie skvelej neopísateľnej atmosféry ...o takom niečom sa nedá písať ani rozprávať, ten pocit sa nedá slovami úplne priblížiť...jednoducho je to Vec...ktorú treba zažiť...a hentak vonku - v prírode, keď človek nemá múry okolo seba...to má pre mňa osobne neskutočné perfiš čaro...to asi tá tráva, že kdekoľvek sa dá natiahnuť,zvaliť a voľne pohodiť :) ( musím povedať že ten les , jeho tvár ...tie vankúše machov –tam máte v Ba naozaj super, už len fakt aby z nich trčali lesné jahody ...hm... a hneď za ,, barákom,,...paráda ) Ďakujem.e Vám spoločne aj s tým vlasatým indiánom čo tam pobehoval ešte raz...jednoslovne: vynikoš.
+ ešte jedno veľké DÍK už tak osve, bokom: Polalovi - za jeho super inšpirujúce a skvelé ,, športové ,, výkony :-)...Bafovi za jeho kratučkú SS čo som vo štvrtok od neho dostal: ,, Prídeš v sobotu do Ba ...či nie? Nemáš to ďaleko...,, – priznám sa, bola to taká frčka do nosa :)...Grankovi...že keď som to o 4.30 zalomil...kým sa úplne rozvidnelo...tak stihol ešte predsa len - za mňa tie hviezdy dorátať ;)...a ešte Sese...za ...za ..no zrazu neviem :)...ahááá už viem:
za TO, že JE. ( akože byť, jestvovať ;)...no mám taký pocit a neblbnem, že
o jej osôbke s veľkým O na začiatku...sa mi bude ešte dlho dlho snívať, v snoch ma bude zaiste mátať :)...akože v dobrom...dobrá nočná mora :-))..Tú našu spoločnú ,, mexickú,, fotku chcem od Ajsa jednoducho mať...pôjde na stenu...na pamiatku pre vnukov, vnučky :-)
tak som si buchol na Triblavine dve poriadne kávy, hlavu strčil do vécka...vlastne na vécku strčil pod tečúcu vodu...sa tak nejako už konečne prebral...naštartoval...nahmatal prvé CD čo mi prišlo pod ruku...a reku padám 130kou domov...a z reprákov sa ozvalo...stačí tá prvá časť hneď na začiatku do 0.50...nám mrak našťastie neprišiel a obloha bola super jasná až do ránka bieleho:
http://www.youtube.com/watch?v=AapBi-f8vKs
;-)....no a idem si pokukať kliešťov ...a zalomiť. Ahojte ...tak niekedy na budúce...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa