Zdravim potrebujem poradit planujem kupit novu zrkadlovku a chcel by som poradit aku ci Nikon, Canon, Pentax alebo este neviem aku znacku do teza som mal Canon 40D. Dik za rady
Tomuto mam akoze nejako rozumiet??? Olympus, Canon, Pentax, kruzky a velke filtre???? Si OK? Ty kokso vacsiu zlataninu som tu este nevidel. Zalozny fotak inej znacky ako hlavny??? Este nieco napis, nech sa pobavim!
rozumej tomu ako vtipu, resp. akoze-vtipnej reakcii na moju poznamku o m4/3 + redukcii. holt, niekomu to mysli rychlejsie, niekomu pomalsie. hlavne ze vsetci radi fotime
Tomuto mam akoze nejako rozumiet??? Olympus, Canon, Pentax, kruzky a velke filtre???? Si OK? Ty kokso vacsiu zlataninu som tu este nevidel. Zalozny fotak inej znacky ako hlavny??? Este nieco napis, nech sa pobavim!
Zrejme si nepostrehol iróniu všetkých príspevkov v tomto vlákne. Nevadí...
mal by som sa zamyslieť nad vecami ktorým skončila záruka: ).....
ale si skontroluj ci to nemas nejaku velku dlhu trojrocnu zaruku, lebo ked je to po zaruke, treba to vymenit za daco v zaruke a nech to ma vacsie cislo
ale si skontroluj ci to nemas nejaku velku dlhu trojrocnu zaruku, lebo ked je to po zaruke, treba to vymenit za daco v zaruke a nech to ma vacsie cislo
ked uz mas taky prehlad, aka je zaruka na manzelku?
Aku zrkadlovku ?
Canon 50mm f/1.8
Canon EF-S 18-55mm f/3.5.5.6 USM
Sigma 28-300mm f/3.5-6.3 DG Macro
Cize urcite by som kupoval Canon.
no ale dost offtopicu
no ale dost offtopicu
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií