Zdravim potrebujem poradit planujem kupit novu zrkadlovku a chcel by som poradit aku ci Nikon, Canon, Pentax alebo este neviem aku znacku do teza som mal Canon 40D. Dik za rady
to bol inotaj - že ako vieš z ktorej bude princezná keď ju boškáš ... a keď ich boškávaš, všetko jedno, žaba jako žaba
Ide princ okolo mociara a tam sedi zaba. Zaba mu hovori: - Princ, ak ma pobozkas, nieco dostanes. Princ sa zaraduje a pobozka ju. - Co dostanem? - Herpes.
Ide princ okolo mociara a tam sedi zaba. Zaba mu hovori: - Princ, ak ma pobozkas, nieco dostanes. Princ sa zaraduje a pobozka ju. - Co dostanem? - Herpes.
podla mna autor tohoto prispevku vobec nefoti ,iba je posadnuty technikou,a kedze vsetci naokolo su teraz fotografi,kupil si aj on hracku..nehnevaj sa autro.ale vacsiu blbost som dlho necitall;keby si mal aspon oco sa za na nechet zmesti vedomosti,tak by si sa nepytal takuto otazku
Takze čo fotím ludi, prírodu, makro čo vydim co sa mi Paci. Ako taky prehľad mam a preco tak malo informacii. Lebo som chcel vediet Nazor pouzivatelov značiek ktore som zadal (Nikon, Canon, Pentax a este Sigma) predsa rada od človeka ktory tu znacku pouziva JE 100x lepsie ako dobre zaplatena recenzia Olympus tu znacku nemusim pocut mam nanu alergiu : P. Podrobne informácie: predavam komlpetnu zostavu telo + objektyvy
Plánujte kopiť urcite Objektyvy: Sigma 10mm - 20mm f/3.5 EX DC HSM Sigma 24-70mm f / 2,8 EX ASPHERICAL GR pre DF neskorý este daco doplnym
Rozhodujte Medzi sa: Nikon D7000 Canon 7D Canon 50D ak Sami podari zohnat novy (mal som možnosť s VIO robyt pacil sa) Pentax K-5 (te K-X K-7boli sklamanie) Sigma SD15
Cena nechcelby som prekrocit zaciatocnu investiciu 2000 €
Takze čo fotím ludi, prírodu, makro čo vydim co sa mi Paci. Ako taky prehľad mam a preco tak malo informacii. Lebo som chcel vediet Nazor pouzivatelov značiek ktore som zadal (Nikon, Canon, Pentax a este Sigma) predsa rada od človeka ktory tu znacku pouziva JE 100x lepsie ako dobre zaplatena recenzia Olympus tu znacku nemusim pocut mam nanu alergiu : P. Podrobne informácie: predavam komlpetnu zostavu telo + objektyvy
Plánujte kopiť urcite Objektyvy: Sigma 10mm - 20mm f/3.5 EX DC HSM Sigma 24-70mm f / 2,8 EX ASPHERICAL GR pre DF neskorý este daco doplnym
Rozhodujte Medzi sa: Nikon D7000 Canon 7D Canon 50D ak Sami podari zohnat novy (mal som možnosť s VIO robyt pacil sa) Pentax K-5 (te K-X K-7boli sklamanie) Sigma SD15
Ak Bude treba viacej info pitajte sa
pokial uvazujes takto, nech cert berie mainstream, vzal by som sigmu SD15.
Aku zrkadlovku ?
no ale dost offtopicu
www.ephoto.sk/uzivatel/wayne/fotografie/111302/2-zaby/
- Princ, ak ma pobozkas, nieco dostanes.
Princ sa zaraduje a pobozka ju.
- Co dostanem?
- Herpes.
- Princ, ak ma pobozkas, nieco dostanes.
Princ sa zaraduje a pobozka ju.
- Co dostanem?
- Herpes.
PS : damy ePhotacky vopred sa ospravedlnujem, to som len kdesi cital
PS : damy ePhotacky vopred sa ospravedlnujem, to som len kdesi cital
Takze čo fotím ludi, prírodu, makro čo vydim co sa mi Paci. Ako taky prehľad mam a preco tak malo informacii.
Lebo som chcel vediet Nazor pouzivatelov značiek ktore som zadal (Nikon, Canon, Pentax a este Sigma)
predsa rada od človeka ktory tu znacku pouziva JE 100x lepsie ako dobre zaplatena recenzia
Podrobne informácie:
predavam komlpetnu zostavu telo + objektyvy
Plánujte kopiť urcite Objektyvy:
Sigma 10mm - 20mm f/3.5 EX DC HSM
Sigma 24-70mm f / 2,8 EX ASPHERICAL GR pre DF
neskorý este daco doplnym
Rozhodujte Medzi sa:
Nikon D7000
Canon 7D
Canon 50D ak Sami podari zohnat novy (mal som možnosť s VIO robyt pacil sa)
Pentax K-5 (te K-X K-7boli sklamanie)
Sigma SD15
Takze čo fotím ludi, prírodu, makro čo vydim co sa mi Paci. Ako taky prehľad mam a preco tak malo informacii.
Lebo som chcel vediet Nazor pouzivatelov značiek ktore som zadal (Nikon, Canon, Pentax a este Sigma)
predsa rada od človeka ktory tu znacku pouziva JE 100x lepsie ako dobre zaplatena recenzia
Podrobne informácie:
Rozhodujte Medzi sa:
Nikon D7000
Canon 7D
Sigma SD15
Podrobne informácie:
Rozhodujte Medzi sa:
Nikon D7000
Canon 7D
Sigma SD15
- pochybna kvalita objektivov
- musis fotit vsetko do RAW
prakticke skusenosti nemam
- pochybna kvalita objektivov
- musis fotit vsetko do RAW
prakticke skusenosti nemam
*to by bol ale potom prúúúser
*(v súvislosti so \"zaplatenými recenziami\")
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa