Zdravim potrebujem poradit planujem kupit novu zrkadlovku a chcel by som poradit aku ci Nikon, Canon, Pentax alebo este neviem aku znacku do teza som mal Canon 40D. Dik za rady
ahoj wayne.. radil si mi ze mam pockat na 1100D.. 1100D vysla a cena je az prilis zaujimava 400,-ecok.. skusal som precitat vlastnosti a parametre.. vyzeralo to celkom zaujimavo.. myslis ze to bude fajn rozhodnutie?? Dik
ahoj wayne.. radil si mi ze mam pockat na 1100D.. 1100D vysla a cena je az prilis zaujimava 400,-ecok.. skusal som precitat vlastnosti a parametre.. vyzeralo to celkom zaujimavo.. myslis ze to bude fajn rozhodnutie?? Dik
podla mna urcite ano, len si vyber verziu so stabilizovanym objektivom. nema sice otocny displej, to ale nevadi, ukazkove snimky na dpreview ukazuju velmi slusnu kvalitu aj na ISO3200. tento rok patri podla mna low-end canonu. uvidime, co konkurencia, no chybu s 1100D urcite neurobis.
hej.. tiez si myslim len ma napada ze ci nebude nahodou rozumnejsie za rovnaku cenu ist do 500D alebo 550D od canonu alebo nikon D90 alebo D5000.. toto je teraz moja dilema.. hm..
Zdravím, chcem sa poradiť aká zrkadlovka je vhodná pre začiatočníka (chcela by som fotiť najmä detičky) .. pozrela som toho už mnoho, no neviem si dať sama rady..Zaujal ma Olympus E620. Ďakujem za rady a tipy
Zdravím, chcem sa poradiť aká zrkadlovka je vhodná pre začiatočníka (chcela by som fotiť najmä detičky) .. pozrela som toho už mnoho, no neviem si dať sama rady..Zaujal ma Olympus E620. Ďakujem za rady a tipy
pokial nemas vacsie plany, tak pre fotenie deti ti postaci hociaka zrkadlovka... typu nikon D 3000, 3100, alebo canon,1100,ci 550, alebo pentax K-m,K-x, olympus by som nebral,ale to je len moj nazor..
čaute! poradil by mi niekto akú zrkadlovku (prípadne aj fototechniku) by som mal kúpť?bolo by to prevažne na prírodu a scenérie (doteraz som fotil na canon 450 D)....s rozpočtom by som sa chcel zmestiť do +-1500 €....ďakujem
za také isté prachy kúpiš používanú E3 to by som bral radšej. teraz sa tu niekde predávala
čaute! poradil by mi niekto akú zrkadlovku (prípadne aj fototechniku) by som mal kúpť?bolo by to prevažne na prírodu a scenérie (doteraz som fotil na canon 450 D)....s rozpočtom by som sa chcel zmestiť do +-1500 €....ďakujem
Telo uz nepostacuje? Vezmi len nejaky kvalitny objektiv.
ahojte, potrebujem poradiť, rozhodujem sa pre svoju prvú dig.zrkadlovku a mám vybraté dve a neviem sa rozhodnúť 1./ NIKON D3100+18-55 AF-S DX 2./ NIKON D5000 +AF-S DX VR 18-55 MM+AF-S DX VR 55-200 MM cenovo sú asi rovnako, len neviem či pri D3100 ma nečaká investícia do dalšieho objektívu
a co nova D5100? stoji sice trosku viac ale rovnaky snimac ako v D7000 by stal za zvazenie... + ten vyklopny displej a slusny AF pocas videa. (video sa moze zdat ako zbytocnost, su vsak chvile ked sa moze zist... )
byt tebou, pokial by mi to financie dovolovali idem do D5100 (Karol Srnec spominal, ze v sete s 18-55VR bude stat 749 eur), pokial by som chcel vyslovene novy entry-level model od Nikonu.
AK by na znacke nezalezalo, bral by som asi Canon 1100D.
môj strop je 600€, nad CANNON1100D som taktiež rozmýšlala, ale mám kompakt od Nikonu a bola som s ním veľmi spokojná, preto som premýšlala zostať pri rovnakej značke.......
Aku zrkadlovku ?
neviem sa rozhodnúť
1./ NIKON D3100+18-55 AF-S DX
2./ NIKON D5000 +AF-S DX VR 18-55 MM+AF-S DX VR 55-200 MM
cenovo sú asi rovnako, len neviem či pri D3100 ma nečaká investícia do dalšieho objektívu
Dakujem
byt tebou, pokial by mi to financie dovolovali idem do D5100 (Karol Srnec spominal, ze v sete s 18-55VR bude stat 749 eur), pokial by som chcel vyslovene novy entry-level model od Nikonu.
AK by na znacke nezalezalo, bral by som asi Canon 1100D.
nad CANNON1100D som taktiež rozmýšlala, ale mám kompakt od Nikonu a bola
som s ním veľmi spokojná, preto som premýšlala zostať pri rovnakej značke.......
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa