Ahojte,chcela by som poradit ohladom kúpi fotoaparátu,mám skúsenosti s nikon d90 a nikon d7000,pravocovalo sa mi s nimi velmi dobre ale niektorý odporúčajú aj značku canon tak som kus zmetená,chcela by som sa v budúcnosti venovat foteniu ludí ale aj prírody,neviem či mám ostat pri niečom s čím som bola spokojná alebo mám vyskúšat inú značku.dakujem za rady
keď máš skúsenosti s Nikonom a robilo sa ti s tým dobre....nemá zmysel to meniť nie?
Canon a Nikon majú trochu odlišnú ergonómiu...napr. ja som mal predtým Canon, a aj keď mi niektoré počiny a stratégia tejto firmy neboli sympatické (a chcel som presedlať na Nikon)...opäť si kúpim Canon a to z jediného dôvodu - na Nikony si neviem zvyknúť, nerobí sa mi s nimi dobre, necítim sa s nimi tak zžitý...a toto je argument ktorý má pre mňa ďaleko väčšiu váhu ako technické parametre
Canon alebo Nikon
Canon a Nikon majú trochu odlišnú ergonómiu...napr. ja som mal predtým Canon, a aj keď mi niektoré počiny a stratégia tejto firmy neboli sympatické (a chcel som presedlať na Nikon)...opäť si kúpim Canon a to z jediného dôvodu - na Nikony si neviem zvyknúť, nerobí sa mi s nimi dobre, necítim sa s nimi tak zžitý...a toto je argument ktorý má pre mňa ďaleko väčšiu váhu ako technické parametre
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa