V prvom rade ak môžem poprosiť ludí ktorych znepokojí alebo inak ohrozí táto téma nech nečitaju a ani nereaguju.....Chcel by som sa vás opýtať koľký z vás maju D7000 z olejom na snímači,pretože ja mam a par ludí čo poznam malo tiež tento problem....
ak je reklamácia uznaná,vada odstránená tak potom má zákazník žiadať novú,neopravovanú vec,poprípade vrátenie penazínie,aspoň tak to bolo,ale platí to len po dobu prvých 6mes ja som si to uplatnil,ale je pravda že to bolo skoro 5r dozadu.
je to olej, abo silikon, to iste 700 a hovno som vyreklamoval, ti zmrdi tvrdili ze to je z objektivu abo moja chyba, dajte link kde to nikon priznal som zvedavy, u mna na D700 ... skusal som stetec na snimac a rozotrel som ten bordel ako maslo, a ked teraz citam ze to iste aj na 7000 tak fasa, vidno ze seru na to
canon ma na to speci objektiv zo soft focus....ako vidim nikon je rafinovanejsi...dava olej na snimac
vraj tým trpeli len prvé vlny, aj nikon to priznal že tie prvé vlny týmto trpeli, a povedali že ak sa to stane, tak treba reklamovať a vymení sa za nový (čítal som to aj tu na ephoto + zahraničné stránky), modely vyrobené v 2011 už problém nemajú, aj tie skôr, no zistiť dátum výroby je veda sama o sebe, mnoho ľudí malo tie problémy, mnoho-krát sa to rozoberalo...a ponaučenie? treba to hneď odniesť, a treba vysvetliť, v čom je problém, každý seriózny obchodník to vyrieši, prípadne aj ukázať
ked pozeras cez hladacik tak snimac s tym nema nic spolocne. Snimac je cely cas schovany pod zrkadlom a ukaze ho iba vtedy ked stlacis spust. Takze ak nevidis bordel v Live View alebo na fotkach vsetko je v uplnom poriadku. Precisti si objektivy a hladacik a mas po probleme.
nie v hladaciku to nieje a ani v objektive, proste ked namierim hladacik do svetla a ja sa pozeram vlastne zpredu do objektivu, najlepsie to vidiet ked pozeram do 85mm lebo to ma velke sklo tak tam vidim take flaky, pridavam fotku co som sa snazil ako tak odfotit iphonom ... vsetko okolo je prach spina a bordel, ale tieto 3 zakruzkovane fliaciky vyzeraju ako mastne skvrny, su take farebne .... ale bordel mam po roku pouzivania tam strasny ... aj ked... stale menim objektivy lebo mam v podstate len pevne skla ... a tak neviem teda asi co je co ale ked sa na to pozeram dajme tomu do toho objektivu a hybem telom hore, dole, dolava, doprava, tak sa tie flaky hybu tiez, niesu stale na jednom mieste ... takze netusim co to je
nie v hladaciku to nieje a ani v objektive, proste ked namierim hladacik do svetla a ja sa pozeram vlastne zpredu do objektivu, najlepsie to vidiet ked pozeram do 85mm lebo to ma velke sklo tak tam vidim take flaky, pridavam fotku co som sa snazil ako tak odfotit iphonom ... vsetko okolo je prach spina a bordel, ale tieto 3 zakruzkovane fliaciky vyzeraju ako mastne skvrny, su take farebne .... ale bordel mam po roku pouzivania tam strasny ... aj ked... stale menim objektivy lebo mam v podstate len pevne skla ... a tak neviem teda asi co je co ale ked sa na to pozeram dajme tomu do toho objektivu a hybem telom hore, dole, dolava, doprava, tak sa tie flaky hybu tiez, niesu stale na jednom mieste ... takze netusim co to je
vezmi si radu od kolegov k srdcu a vyuzi ten jeden kupon na precistenie mozno pomoze
vezmi si radu od kolegov k srdcu a vyuzi ten jeden kupon na precistenie mozno pomoze
viete mi niekto poradit kde by som nasiel take nieco ? lebo v prolaike to stoji 20€ tam ten kupon neberu, potom som na nete nasiel pana matunaka, pochybujem ze aj on bere tie kupony ... tie beru asi len v servise v prahe... a na 2 mesiace kvoli tomu o fotak prist nechcem :-/
Dostal si k nemu nejaké bloky na čistenie čipu zdarma, tak sa zastav v nejakej autorizovanej čistiarni a máš to za hodinku hotové. Podľa slovenského reklamačného poriadku nemáš právo na výmenu veci, ak je vada odstrániteľná.
mozem ta poprosit o radu, kde by mi to okrem nikon servisu v prahe vycistili za ten kupon na cistenie cipu ? v BA ? alebo v blizkom okoli ... do prahy to posielat nechcem lebo d80tku tam mam uz 2 mesiace a mesiac a pol je uz opravena ...
viete mi niekto poradit kde by som nasiel take nieco ? lebo v prolaike to stoji 20€ tam ten kupon neberu, potom som na nete nasiel pana matunaka, pochybujem ze aj on bere tie kupony ... tie beru asi len v servise v prahe... a na 2 mesiace kvoli tomu o fotak prist nechcem :-/
mozem ta poprosit o radu, kde by mi to okrem nikon servisu v prahe vycistili za ten kupon na cistenie cipu ? v BA ? alebo v blizkom okoli ... do prahy to posielat nechcem lebo d80tku tam mam uz 2 mesiace a mesiac a pol je uz opravena ...
BRATISLAVA: Image & Co, Bottova 7, 81109, Bratislava, tel.: +421 903 999 981, e-mail: imag3co@gmail.sk, kontaktná osoba: Arne Cakl, Miroslav Draxsler
MegaFoto, s.r.o., Račianska 81 (oproti Figaru), 831 02, Bratislava, tel.: +421 911 557 951, e-mail: marek@megafotosk, pablo@megafoto.sk, kontaktná osoba: Marek Knitl, Pablo Hán
okej a ma niekto prosim vas skusenost s cistenim v prolaike ? kedze matunak je az v novych zamkoch ... obetujem aj tych 20 ecok ked tak, len ci to spravia poriadne ...
toto som si kupil na stranke exapro.sk a odvtedy nechodim do ziadnej cistiarne cipov mam aj 5Dmk2 aj D7000 a vsetko ok vecer v piatok zistim ze mam zapraseny cip ocistim a rano mozem fotit chce to cvik ale da sa to naucit a da sa k tomu zohnat aj lupa presne adjustovana na fotak link neviem ale je to na nete
NIKON D7000 olej na snímači
ja som si to uplatnil,ale je pravda že to bolo skoro 5r dozadu.
skusal som stetec na snimac a rozotrel som ten bordel ako maslo, a ked teraz citam ze to iste aj na 7000 tak fasa, vidno ze seru na to
MegaFoto, s.r.o., Račianska 81 (oproti Figaru), 831 02, Bratislava, tel.: +421 911 557 951, e-mail: marek@megafotosk, pablo@megafoto.sk,
kontaktná osoba: Marek Knitl, Pablo Hán
http://bit.ly/gHlbJ9
MegaFoto, s.r.o., Račianska 81 (oproti Figaru), 831 02, Bratislava, tel.: +421 911 557 951, e-mail: marek@megafotosk, pablo@megafoto.sk,
kontaktná osoba: Marek Knitl, Pablo Hán
http://bit.ly/gHlbJ9
mam aj 5Dmk2 aj D7000 a vsetko ok
vecer v piatok zistim ze mam zapraseny cip ocistim a rano mozem fotit chce to cvik ale da sa to naucit a da sa k tomu zohnat aj lupa presne adjustovana na fotak link neviem ale je to na nete
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa