Dobrý den, chcel som Vás poprosiť o radu, výbere zrkadlovky. Som úplny lajk takže si neviem sám poradiť a priamo v obchode sa nechcem nechať informovať niakym predajcom. Chcel by som fotoaparát cenovo okolo 400 - 500 € a chcel by som ho na fotografovanie prírody, rýb, veci v pohybe. Očakávam od nej ostré fotografie , rýchle zaostrovanie , ľahké používanie a snáď čo najmenšiu váhu . Mohli by ste mi odporučiť pár fotoaparátov ktoré by boli na to vhodné? Ďakujem
Dobrý den, chcel som Vás poprosiť o radu, výbere zrkadlovky. Som úplny lajk takže si neviem sám poradiť a priamo v obchode sa nechcem nechať informovať niakym predajcom. Chcel by som fotoaparát cenovo okolo 400 - 500 € a chcel by som ho na fotografovanie prírody, rýb, veci v pohybe. Očakávam od nej ostré fotografie , rýchle zaostrovanie , ľahké používanie a snáď čo najmenšiu váhu . Mohli by ste mi odporučiť pár fotoaparátov ktoré by boli na to vhodné? Ďakujem
a tu si myslis ze ziadny predajca nebude ? Lebo kto by ho tu aj hladal vsak ano ved taky predajca urcite nefoti a navstevuje portal pre zahradkarov ci kurz pletenia pomooooc
a tu si myslis ze ziadny predajca nebude ? Lebo kto by ho tu aj hladal vsak ano ved taky predajca urcite nefoti a navstevuje portal pre zahradkarov ci kurz pletenia pomooooc
Ja by som k takemu predajcovi isiel maximalne tak na kavu
fotenie vecí v pohybe vyžaduje rýchle ostrenie, kúp si zrkadlovku so setovým objektívom, do ceny, ktorú si ochotný zaplatiť a potom uvidíš, darmo ti bude niekto radiť, musíš si to vyskúšať sám
Keď už, tak mohol by si mi uštrikovať nejaký ZD 150mm / F2 za dobrú cenu
o tom su diskusne fora. Ked tu nemaju ludia diskutovat donemoty o tom istom stale dokola, nech tuto moznost admini zrusia. Chciet od zaciatocnika ktory sa prvykrat zaregistruje na nejakom foto portali aby teraz studoval co sa tu za tie roky vsetko popisalo je, nehnevaj sa, padnute na hlavu. Obzvlast ked nove fotaky vychadzaju kazdy mesiac, a informacia z pred pol roka uz moze byt absolutne neaktualne. Nebavi ta to citat ? Tak Necitaj. Nechaj nech s tym zabijaju cas ti, ktorych to neobtazuje.
kebyze tu takato tema vznikne raz za pol roka...raz za mesiac...dokonca kebyze je to tu raz za tyzden tak by som necekol ani pol slova ale ono je to tu skoro denne...a studovanie nie je podla mna padnute na hlavu...neviem ako si si ty vyberal fotak, ale ja som si pozrel co je na trhu....porovnal parametre...precital nejake recenzie...osahal v obchode a dokazal som sa uplne plnohodnotne rozhodnut....nikto za neho nemoze robit rozhodnutia...a ked s amu ten nami odporucany fotak nebude pozdavat...pride nam nadavat ? btw...a ja som mu v podstate poradil
tiež neviem načo niekto reaguje keď má len blbú pripomienku k danej veci
aka blba pripomienka ? ak by si cital pozorne tak som ti poradil....skor blbe mi pridu tvoje otazky...co su to pekne veci aj v pohybe ?....vrabca ktory ti skace pol metra pred objektivom za slnecneho dna odfotis pekne...ale fotit vtaky so setakom ktory standardne dostanes k fotaku je trosku nezmysel...lebo tie koncia na ohnisku 55 zvacsa...na vtactvo potrebujes aspon 300 a viac...takze to je dalsi objektiv k fotaku...najlacnejsi zozenies okolo 150 eur....s tym uz budes davno cez 400 az 500 eur....nehovoriac o tom ze pekne ostre fotky ti z toho objektivu nepolezu pokial to s nim nebudes vediet....coz asi nebudes lebo by si sa inak takto nepytal....fakt si skoc do fotoskoly co tu je... prehladaj forum a nieco si prosim ta nastuduj a potom sa opytaj normalne...lebo tvoja otazka je podobna ako keby si sa zaregistroval na nejakom moto fore a spytal by si sa chcem nejake auto...tak do 7000 eur a ocakavam aby bolo cervene....a bolo benzinove....radit a davat linky ti mozu do omrzenia....aj tak si budes nakoniec vyberat ty !
kebyze tu takato tema vznikne raz za pol roka...raz za mesiac...dokonca kebyze je to tu raz za tyzden tak by som necekol ani pol slova ale ono je to tu skoro denne...a studovanie nie je podla mna padnute na hlavu...neviem ako si si ty vyberal fotak, ale ja som si pozrel co je na trhu....porovnal parametre...precital nejake recenzie...osahal v obchode a dokazal som sa uplne plnohodnotne rozhodnut....nikto za neho nemoze robit rozhodnutia...a ked s amu ten nami odporucany fotak nebude pozdavat...pride nam nadavat ? btw...a ja som mu v podstate poradil
hmm, a od temy s nazvom "prva zrkadlovka" si ocakaval co ? Co ta viedlo k tomu, aby si si ju rozklikol ?
Ked sa to tak vezme, fotak som kupoval vpodstate naslepo, kedze recenzie na D7000cku v dobe kedy som ju objednaval este neexistovali. Spoliehal som na to, ze tak ako uz pri predchadzajucich verziach tejto triedy, Nikon spravil zase raz podareny fotak.
Od nikoho dotycny ani nechcel aby sa zanho rozhodol - chcel aby mu ludia odporucili nejake konkretne modely, na ktore sa ma dalej zamerat pri vybere fotaku.
hmm, a od temy s nazvom "prva zrkadlovka" si ocakaval co ? Co ta viedlo k tomu, aby si si ju rozklikol ?
Ked sa to tak vezme, fotak som kupoval vpodstate naslepo, kedze recenzie na D7000cku v dobe kedy som ju objednaval este neexistovali. Spoliehal som na to, ze tak ako uz pri predchadzajucich verziach tejto triedy, Nikon spravil zase raz podareny fotak.
Od nikoho dotycny ani nechcel aby sa zanho rozhodol - chcel aby mu ludia odporucili nejake konkretne modely, na ktore sa ma dalej zamerat pri vybere fotaku.
zo zvedavosti a d7000 je tvoj prvy fotak ? ak ano....tak si si niekde nastudoval...alebo sa odniekal dozvedel ze predchadzajuce fotaky tejto triedy boli dobre...a o tom to je...spravil si nieco preto aby si si co to o tom fotaku zistil..a nie ze zalozil temu aky fotak a cakam doma pred PC na linky ktore mi budu chodit a ani nebudem vediet podla coho si mam vybrat....a tu sa plynulo dostavam k poslednemu tvojmu bodu....odporucit mu tu mozme asi 20 moznosti ked zaratame bazar...ked k tomu pridame kombinacie objektivov tak sme na cisle hadam aj 60 ak nie aj viac...a aj tak nebude vediet podla coho si ma medzi tymito moznostami vybat...jedine riesenie je aby si nieco nastudoval o fotakoch...objektivoch a sam prisiel na to co potrebuje......respektive aby mal aspon aku taku predstavu a potom sa konkretnejsie spytal
za1,zrkadlovku si kupuje ten,alebo lepsie povedane mal kupovat clovek ktoremu nestaci kompakt a hlavne vie co chce,nie ten co chce nieco univerzálne na vsetko male lahke atd... take neexistuje,obzvlast nie zrkadlovka a uz duplom nie lahko ovladatelna,na to nebola zrkadlovka stvorena... za 2, ak by tuto temu zadal do googla tak mu najde tem habadej... (lenivost!) za3,za tu cenu co je za to ochotny dat nic nekupi,ak bude ocakavat parametre a vlastnosi ale opísal...
zo zvedavosti a d7000 je tvoj prvy fotak ? ak ano....tak si si niekde nastudoval...alebo sa odniekal dozvedel ze predchadzajuce fotaky tejto triedy boli dobre...a o tom to je...spravil si nieco preto aby si si co to o tom fotaku zistil..a nie ze zalozil temu aky fotak a cakam doma pred PC na linky ktore mi budu chodit a ani nebudem vediet podla coho si mam vybrat....a tu sa plynulo dostavam k poslednemu tvojmu bodu....odporucit mu tu mozme asi 20 moznosti ked zaratame bazar...ked k tomu pridame kombinacie objektivov tak sme na cisle hadam aj 60 ak nie aj viac...a aj tak nebude vediet podla coho si ma medzi tymito moznostami vybat...jedine riesenie je aby si nieco nastudoval o fotakoch...objektivoch a sam prisiel na to co potrebuje......respektive aby mal aspon aku taku predstavu a potom sa konkretnejsie spytal
no co by len tak tema "prva zrkadlovka" mohla obsahovat ?
Pouzitelnu odpoved dostal dotycny hned v druhom prispevku - Canon 1100D alebo Nikon D3100 so setovym objektivom. A to je vpodstate aj jedine, co si moze zo svojho rozpoctu dovolit.
no co by len tak tema "prva zrkadlovka" mohla obsahovat ?
Pouzitelnu odpoved dostal dotycny hned v druhom prispevku - Canon 1100D alebo Nikon D3100 so setovym objektivom. A to je vpodstate aj jedine, co si moze zo svojho rozpoctu dovolit.
mohla to byt aj nejaka duchaplnejsia otazka hej...je tu este moznost pentax k-r....pripadne mirrorles nejaky....ale dotycny to zabil fotenim vtakov a tam sa mu uz do 400 eur tazko radi a o tom to je....neviem co chce a co potrebuje....vie ze chcel len zrkadlo...
Prvá zrkadlovka
ostré fotografie , rýchle zaostrovanie , ľahké používanie a snáď čo najmenšiu váhu . Mohli by ste mi odporučiť pár fotoaparátov ktoré by boli na to vhodné? Ďakujem
ostré fotografie , rýchle zaostrovanie , ľahké používanie a snáď čo najmenšiu váhu . Mohli by ste mi odporučiť pár fotoaparátov ktoré by boli na to vhodné? Ďakujem
Ked tu nemaju ludia diskutovat donemoty o tom istom stale dokola, nech tuto moznost admini zrusia. Chciet od zaciatocnika ktory sa prvykrat zaregistruje na nejakom foto portali aby teraz studoval co sa tu za tie roky vsetko popisalo je, nehnevaj sa, padnute na hlavu.
Obzvlast ked nove fotaky vychadzaju kazdy mesiac, a informacia z pred pol roka uz moze byt absolutne neaktualne.
Nebavi ta to citat ? Tak Necitaj. Nechaj nech s tym zabijaju cas ti, ktorych to neobtazuje.
za 2, ak by tuto temu zadal do googla tak mu najde tem habadej... (lenivost!)
za3,za tu cenu co je za to ochotny dat nic nekupi,ak bude ocakavat parametre a vlastnosi ale opísal...
http://www.fotochismes.com/wp-content/uploads/2011/12/Fuji-X10_blooming_Santivi-Ojo-Digital.jpg
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa