Fórum » Digitálne zrkadlovky

Canon EOS 600D versus Canon EOS 60D

basibozuk
basibozuk 2012-03-01 12:13:58+01
Uvažujem o kúpe jedného z týchto dvoch zrkadloviek. Má niekto skúsenost s niektorým z nich?
Tiež dosť dobre nerozumiem v čom bude lepí Canon EOS 60D ,200 eur je dosť.
S fotením začínam,za rady ďakujem.

calven
2012-03-03 16:47:57+01
príspevok od: basibozuk
Vždy som sa snažil upútať na seba všeličím len nie vystatovaním,tam kam idem na dovolenku bude len jeden pár a široko ďaleko nikto. )a keďbudem predávať ten foťák,dám si dobrý pozor aby som ho nepredal takému špekulantovi a závistlivcovi ako si ty...
Pozri sa, ak máš pocit, že každý kto tu píše Ti chce poradiť zle, tak tu jednoducho nepíš...
A zrejme si nepostrehol druhú polovicu toho čo som písal - kúp si čo chceš. Sú to Tvoje prachy, mne je to jedno.
A závistlivec? To ťažko, na takéto veci som už dosť starý. A okrem toho, toto či si plánuješ kúpiť, ja už mám viac ako dva roky, tak o závisti nemôže byť reči. Najmä ak rozdiel medzi mojou 40D a Tebou plánovanou 60D je z môjho pohľadu minimálny.

Sanfu
2012-03-03 17:46:37+01
Nedá mi to nereagovať, aj keď nie som majiteľom ani jedného uvedeného foťáku. Ja jednoducho nechápem, prečo do seba všetci rýpete, miestami mám až pocit, akoby vás to vzájomné podpichovanie bavilo. Načo je to dobré? Celá téma ohľadom 600D/60D sa po chvíli obráti na zbytočné slová...
Aby som nepísal úplne od veci, myslím si, že najlepšie pre teba bude, ak si prečítaš o každom foťáku zopár recenzií, a ak vieš čo chceš, určite si vyberieš. Ak ide len o fotenie dovolenky a rodiny tak podľa môjho názoru ti budú tieto foťáky zbytočné a nevyužiješ ich všetky funkcie, ale to už predsa musíš vedieť ty, čo potrebuješ a koľko do toho investuješ. Prajem dobrý výber, a spokojnosť s novým prístrojom

basibozuk
2012-03-03 21:07:41+01
príspevok od: Sanfu
Nedá mi to nereagovať, aj keď nie som majiteľom ani jedného uvedeného foťáku. Ja jednoducho nechápem, prečo do seba všetci rýpete, miestami mám až pocit, akoby vás to vzájomné podpichovanie bavilo. Načo je to dobré? Celá téma ohľadom 600D/60D sa po chvíli obráti na zbytočné slová...
Aby som nepísal úplne od veci, myslím si, že najlepšie pre teba bude, ak si prečítaš o každom foťáku zopár recenzií, a ak vieš čo chceš, určite si vyberieš. Ak ide len o fotenie dovolenky a rodiny tak podľa môjho názoru ti budú tieto foťáky zbytočné a nevyužiješ ich všetky funkcie, ale to už predsa musíš vedieť ty, čo potrebuješ a koľko do toho investuješ. Prajem dobrý výber, a spokojnosť s novým prístrojom
Vďaka za rozumný a umiernený názor.
Doma mám stále otcov starý zväčšovák,na ktorom som ešte ako sopliak robil čb fotky z môjho kinofilmu,boli pekné,mám ich dodnes. Jasne,doba sa zmenila.papiere sa nedávajú do vývojky a ustaľovača a fotí sa mašinami. Práca mi nedovolí sa tomu venovať viac,preto som chcel radu,ktorá zrkadlovka mi na automatike ponúkne viac ako kompakt,pre začiatok,neskôr sa chcem tomu povenovať viac...Zostalo len sklamanie z niektorých odpovedí.

Strana 3 z 3

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()