Ahojte, kupujem si zrkadlovku zo zahranicia konkretne z nemecka a obavam sa, ze v nom nebude cske ani slovenske menu. Preto sa chcem spytat, ci mate niekto s tymto skusenost. Niekde som cital, ze canon to ma standartne vo vsetkych modeloch ale nepovazoval som to za relevantny zdroj informacii. Dakujem
Ahojte, kupujem si zrkadlovku zo zahranicia konkretne z nemecka a obavam sa, ze v nom nebude cske ani slovenske menu. Preto sa chcem spytat, ci mate niekto s tymto skusenost. Niekde som cital, ze canon to ma standartne vo vsetkych modeloch ale nepovazoval som to za relevantny zdroj informacii. Dakujem
Ja som kúpil Canon 40D na slovensku a nemá ani Slovenske ani Česke menu.Známi mal 50D a Slovenčina tam bola.
Ja som mal mydlo z nemecka a cestina tam bola neviem ako so zrkadlami ale ked uz budes v obochode tak chyt fotak do ruky a prehrab sa v menu urcite ti to dovolia.
a ja mam 5DII, je v nom tusim aj ceske menu ale mam tam anglicke. si fakt taka lama ze potrebujes na tych par vyrazov prelozene menu do slovenciny?
anglicky viem celkom slusne aj nemecky, cize lama v tvojom ponimani nebudem, ale s fotografovanim len zacinam, teda je to moja prva zrkadlovka a terminolgiu tohto druhu moc neovladam, preto by som bol radsej keby tam bola slovencina alebo cestina.. A urcite si ju bude chciet pozicat aj otec a ten je anglicka lama
napr. ja nie som anglicka lama ale niektore funkcie v menu v anglictine nie su najlahsie na preklad...naco si stazovat zivot..
V anglictine su tie slova stale rovnake, skor byva problem v slovencine. Naucis sa to na Canone, chytis do ruky Olympus, alebo Nikon a tam budu pri preklade pouzite ine vyrazy a nebudes tomu rozumiet. Ked sa v Anglictine naucis vyznam tych 10 dolezitych slov a skratiek zorientujes sa v kazdom fotaku.
V anglictine su tie slova stale rovnake, skor byva problem v slovencine. Naucis sa to na Canone, chytis do ruky Olympus, alebo Nikon a tam budu pri preklade pouzite ine vyrazy a nebudes tomu rozumiet. Ked sa v Anglictine naucis vyznam tych 10 dolezitych slov a skratiek zorientujes sa v kazdom fotaku.
canon slovenske česke menu
kupujem si zrkadlovku zo zahranicia konkretne z nemecka a obavam sa, ze v nom nebude cske ani slovenske menu. Preto sa chcem spytat, ci mate niekto s tymto skusenost. Niekde som cital, ze canon to ma standartne vo vsetkych modeloch ale nepovazoval som to za relevantny zdroj informacii.
Dakujem
kupujem si zrkadlovku zo zahranicia konkretne z nemecka a obavam sa, ze v nom nebude cske ani slovenske menu. Preto sa chcem spytat, ci mate niekto s tymto skusenost. Niekde som cital, ze canon to ma standartne vo vsetkych modeloch ale nepovazoval som to za relevantny zdroj informacii.
Dakujem
Dakujem
neviem ako so zrkadlami ale ked uz budes v obochode tak chyt fotak do ruky a prehrab sa v menu urcite ti to dovolia.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa