Fórum » Návrhy a pripomienky

Ako byt TOP na Ephoto :)

2009-03-05 19:44:16+01
No keďže sem na Ephoto chodím uz nejaký ten piatok, pripravil som Vás pár rád ako dostať do TOP prehlaďu , fotky dňa a fotky mesiaca. • Top prehľad : Táto kategoria je najširšia, ale má niekoľko pevných pravidiel, ktoré je nutné dodržiavať. Ak fotíme ženu držíme sa pravidla - čím menej oblečenia tým lepšie - a tak v duchu hesla cecky ven/hezká prdel sa snažíme nás objekt zbaviť čo najviac nepotrebného oblečenia. Tieto fotky majú úspech u mužského publika ale je tu riziko, s ktorým je nutné ratať. A to, že každý ma iný vkus a objekt sa nemusí zrovna každému páčiť. Fotenie mužov je povolené len od veku objektu 55+ a čím vačšia brada/fúzy a čím viac vrások, tým je fotka úspešnejšia. Na koniec do tejto kategórie patria fotky zo zahraničia. Múzem, most , more, kopec, všetko čo je mimo SVK sa počíta. Tieto fotky majú úspech zvačša u ľudí, ktorí vačšinu svojho života prežili v komunizme a zahraničie poznajú len z podobných fotiek. • Fotka dňa : Táto kategória má striktné pravidlá, ktorých porušenie sa často trestá. Dovoľuje sa fotiť len zvieratá. Najlepšie vtáky(to je jedno aké)..sýkorky, vrabce všetko čo má krídla sa ráta – je jedno v akej polohe hlavne že sú. Na špecialne povolenie sa možu fotiť aj iné zvery, ktoré ale musia vyvíjať nejakú aktivitu(jesť, utekať atď…). Pri týchto fotkách sa nedbá na pravidlá ktorým sa smrtelný fotograf vyhýba... doležitý je objekt-nič iné nas nezaujíma. Tieto fotky majú veľký úspech u ľudí, žijúcich v meste, ktorí o exzistencii podobných stvorení vedia len z dokumentov na Discoveri. Špeciálnu kategóriu tvoria živočíchy, ktoré poznáme len z filmov Ridley-ho Scott-a (oči muchy atď) a však ich fotenie je náročné a preto sa objavujú na fotkách len zriedkavo. • Fotka mesiaca : Tu exzistuje len jedna kategória – Hrad na kopci alebo samotný kopec zo SVK . Zvyčajne pozliepaný do panorámy aby budil dojem majostátnosti, šikovnosti a profesionality autora. Úspech je zaručný, pretože osloví každú skupinu. Obyvatelia miest snívajú aké krásne tam musí byť žiť, chlapci z dediny spomínaju ako tam vyrastali, bratia Češi ticho závidia a proste všetkým z tej chrumkavej fotky cvrkne do bavlnky. • Umelecké fotky : Tieto fotky tvoria špecifickú kategóriu. Na Ephoto niesu veľmi obľúbené ale ak sa predsa len rozhodnete, že idete byť umelcom, tak tu je nieniekoľko pravidiel, ktoré ale ako správny umelec musíte porušovať : - Fotiť výhradne mobilom ..ide predsa o myšlienku nie o kvalitu. - Ľuďom zásadne rezať končatiny.. stale ide o myšlienku. - Vidiet umenie aj tam kde nieje..myšlienka tam predsa je. Pri týchto fotkách je ale nutné sa pripraviť na kritiku a je lepšie si do predu pripraviť hárok s možnými otázkami a v rámci duševneho cvičenia si na ne aj odpovedať. Fotka je síce základ ale odborná literatura odporúča dodržiavať aj nasledujúce pravidlá : - Fotku pridávať v čase 00:01 až 00:09 a urýchlene si ju obodovať vaším druhým kontom aby sa hneď dostala minimálne do prehľadu. - Mať minimálne 5 kamarátov, ktorí si vzájomne medzi sebou dávaju 3x7 (toto pravidlo sa dá obísť vytvořením 5 vedľajšich účtov). - Vyjadrovať san a fore štýlom : všude sem byl, všechno jsem videl... vačšinu užívateľov to presvadčí o tom že naozaj viete o čom hovoríte... - Komenty k cudzím fotkám písať výhradne štýlom : jemne by som to orezal z prava, padá ti to do ľava..dovoľuje sa aj použitie frázy ”posunul by som to viac hore” .. aby ste každého presvedčili o svojom dokonalom cite pre kompozíciu atď... No to by bolo asi všetko ale ak sa vám aj naďalej nedarí mať svoju vysnívanu fotku dňa... Nezúúúfajte. Vždy je tu plno iných foto-portálov, z ktorých možete nejakú fotku ukradnúť a vydávať ju za svoju čo by vám už želaný úspech malo priniesť. Veď o to predsa v konečnom dosledku aj ide. A tak vám želám pevnú ruku a dobré svetlo a dúfam, že tento jemne satiricky ladení príspevok nikto nezobral vážne a ani osobne, pretože zámerom bolo trosku rozveseliť užívateľov v tieto upršané dni a nie uraziť.

duroslav
2009-06-09 23:26:52+02
Takže radšej držať hubu a krok so stádom?

2009-06-09 23:27:07+02
príspevok od: duroslav
Kedy začneš? Presne 10.6.2009 00:00? Aby si bol v TOP-e? :-)))
mrco..mrco..mrco :o)))) chlapi, nejaka je tu nuda...asi by to chcelo fakt nejaku stavu :o))) dlho sa nikto s nikym nehadal, obcas nejake take rozkaslavania po cigaretke su, ale nic vazne...asi sa maju tu vsetci radi a nikoho nic netrapi :o)) to je viac nez dobre :o))

2009-06-09 23:27:56+02
príspevok od: duroslav
Takže radšej držať hubu a krok so stádom?
to by si musel byt siamske dvojca :o)))

Marcel Rebro
2009-06-09 23:29:38+02
príspevok od:
mrco..mrco..mrco :o)))) chlapi, nejaka je tu nuda...asi by to chcelo fakt nejaku stavu :o))) dlho sa nikto s nikym nehadal, obcas nejake take rozkaslavania po cigaretke su, ale nic vazne...asi sa maju tu vsetci radi a nikoho nic netrapi :o)) to je viac nez dobre :o))
precitaj si mail na djgranko@gmail.com

drepe
2009-06-10 00:08:00+02
Je 8 minut po polnoci. Nic z vyssie uvedeneho nenastalo - nove fotky pribudaju, ale foto dna a zoznam najviac hodnotenych zostava rovnaky. Nastala nejaka zmena? :)

drepe
2009-06-10 00:11:10+02
príspevok od: drepe
Je 8 minut po polnoci. Nic z vyssie uvedeneho nenastalo - nove fotky pribudaju, ale foto dna a zoznam najviac hodnotenych zostava rovnaky. Nastala nejaka zmena? :)
Odvolavam predchadzajuce slova - uz nastalo :(

2009-06-10 00:24:30+02
príspevok od: Marcel Rebro
precitaj si mail na djgranko@gmail.com
cital som...velmi zaujimave...nechapem zatial dovod, preco, ale mozno su aj ine moznosti...a niekto sa to boji priznat...

2009-06-10 00:26:54+02
príspevok od: drepe
Odvolavam predchadzajuce slova - uz nastalo :(
zatial je tam 6 novych, cize cca polovica...do rana to bude uplne nove...a zajtra cely den to bude stagnovat, maximalne 1-2 foto...

Marcel Rebro
2009-06-10 00:54:54+02
príspevok od:
zatial je tam 6 novych, cize cca polovica...do rana to bude uplne nove...a zajtra cely den to bude stagnovat, maximalne 1-2 foto...
o pol noci tu bolo 50 userov teraz polovica ... dobru noc !
;-)

2009-06-10 01:04:15+02
o pol noci tu bolo 50 userov teraz polovica ... dobru noc !
;-)
to si este nevidel vcera rano...o pol stvrtej som bol sam :o)) ale citalo cez 1300 ludi :o))

Radovan
2009-06-10 01:06:36+02
No ja som sem jednu tiez pridal po polnoci :-) aleto bolo v Uk okolo 11tej :-)a kedze pracujem od 10tej AM do 10tej PM tak jediny cas na pridanie fotky mam okolo 11tej alebo neskor :-)... v jednom je pravda... je tu rodinkarstvo... to ze niekto si mysli ze je frajer a bla bla bla.... ludia sa tu moc k amatarom asi nevyjadruju a to je smutne.

slavik
2009-06-10 01:17:28+02
Zdravim, ano, ano legendarna ´afera srsen´ a ja som ju presvihol:-( a komentare su uz zmazane:-( asi to fakt bolo nieco... No a prispevok od ceca je fakt tutovy:-) Este mi chyba vyhodnotenie TOP pisatela za najviac pridanych komentarov...:-)

Marcel Rebro
2009-06-10 01:21:01+02
príspevok od: Radovan
No ja som sem jednu tiez pridal po polnoci :-) aleto bolo v Uk okolo 11tej :-)a kedze pracujem od 10tej AM do 10tej PM tak jediny cas na pridanie fotky mam okolo 11tej alebo neskor :-)... v jednom je pravda... je tu rodinkarstvo... to ze niekto si mysli ze je frajer a bla bla bla.... ludia sa tu moc k amatarom asi nevyjadruju a to je smutne.
tak som sa ti ako amater vyjadril k amaterovi aby to nebolo smutne ;-)

werdza
2009-06-10 02:24:22+02
:D super si to napisal, pobavilo :D a toto pise jedna z tych, co sa rozhodli, ze idu byt umelcami :D

zajo
2009-06-10 09:15:37+02
Co keby sa den definoval ako ´poslednych 24 hodin´, vtedy by teoreticky nikdy (vzdy) (ne)bol ten spravny cas na upload?

javelin
2009-06-10 15:46:51+02
príspevok od: kralik_j
nikdy by ma ani vo sne nenapadlo nafotil niekomu takto nohy takych botach a uz vobec nie sa s tym uchadzat v nejakej sutazi... kurnik asi mam fakt nahovno oko ;(
....Vela povolaných málo vyvolených.....platí aj pre mna...:)))

javelin
2009-06-10 15:52:19+02
príspevok od:
cital som...velmi zaujimave...nechapem zatial dovod, preco, ale mozno su aj ine moznosti...a niekto sa to boji priznat...
Tiež som zasvetený do tohoto problému...som s Mrcom kamarát...)))len je otázne či sa to oplatí rozbabrávat, pretože toto môže robit len osoba s Administrátorským opravnením.....

javelin
2009-06-10 15:57:49+02
príspevok od:
A dôvod ?...
Motivácia začiatočnikov ....prinajmenšom....
Vži sa do toho že sem niečo plácneš...poprve...a bingoooo...som hviezda...a zotrvám....
Opačný prípad....nikto nič ...dlabem na Vás...odchádzam.....Má to logiku??????
Pozri si moju prvú fotku ,toho blbého ušatého Bonga ...napr....

Marcel Rebro
2009-06-10 16:14:07+02
toto mi nezapada do matrixu ... je tu vela novacikov co nemaju ziaden koment a nic sa nedeje ...

javelin
2009-06-10 16:30:24+02
toto mi nezapada do matrixu ... je tu vela novacikov co nemaju ziaden koment a nic sa nedeje ...
Nepoznáme klúč ...podla ktorého to funguje....

Strana 8 z 21
1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 20 21

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()