Fórum » Návrhy a pripomienky

offtopic :o)

2009-07-20 20:48:13+02
zdravim vas, ludkovia, znami aj neznami...ako ide zivot? pochvalte sa kto, co, kedy, kde, s kym a kolkokrat? :o)) nech som opat v obraze :o))

Stratený Stano
ocenenie redakciou 2009-07-22 20:51:25+02
príspevok od:
to je symbian?

Stratený Stano
ocenenie redakciou 2009-07-22 20:53:18+02
Áno, soft pod menom Spyphone Interceptor pod Symbianom funguje...

Strhak
2009-07-22 20:55:43+02
príspevok od: Stratený Stano
Lidi, odkiaľ vy ste...? Stačí zaplatiť a dostane sa k tebe všetko... Strhak, keď k tomu príde, zablahoželám ti k narodeninám. a ak to vyžaduješ, na tvoju domácu adresu pošlem kytičku kvietkov...
Poteší ma a pripomínam že mám za chvíľu ;-)

2009-07-22 20:57:03+02
Áno, soft pod menom Spyphone Interceptor pod Symbianom funguje...
to je vyhoda fonov s otvorenym systemom...ja som mal N73 a vymenil som ju za obycajne vecko, co ledva posle MMS...ale na volanie, ktore ja vyuzivam stale, je super...slho drzi baterku a to je hlavne :o)

Stratený Stano
ocenenie redakciou 2009-07-22 20:58:24+02
príspevok od: Strhak
Poteší ma a pripomínam že mám za chvíľu ;-)
Nemusíš pripomínať, už viem ,i rodné číslo... Ozaj, stihneš včas doplatiť dlh zdravotnej poisťovni...?

Stratený Stano
ocenenie redakciou 2009-07-22 20:59:33+02
Dobre si sa rozhodol... Podobne ako ja...

Strhak
2009-07-22 21:03:00+02
Nemusíš pripomínať, už viem ,i rodné číslo... Ozaj, stihneš včas doplatiť dlh zdravotnej poisťovni...?
Čo zdravotne ale sociálnej, ale to už nestihnem, dostali sa dáke info o mne von takže opúšťam krajinu

Strhak
2009-07-22 21:05:48+02
Ozaj toto vlákno predbehlo aj nakupovanie v poľsku čo sa tíka počtu príspevkov, gratulujem

2009-07-22 21:08:54+02
Dobre si sa rozhodol... Podobne ako ja...
ale vsak si pisal symbian...su aj veckove? ja mam obycajny samsung tusim M300, malicky smejd, no na moje neobmedzene hovory staci...

mato.draho
2009-07-22 21:10:14+02
príspevok od:
napisal som konkretny nick? nie...tak potom miesas hrusky s jablkami...ten DjJanko je priama urazka jednak na moj nick, jednak ma uraza v popise, ze ma lepsi fotak ako ja - moze mat, no priamo ma atakuje tym, ze spomina moj nick...zda sa ti toto normalne? nepotrebujem, aby si mi tu citoval moje vlastne slova vytrhnute z kontextu, toho som sa uz nacital dost...

jedna otazka priamo na teba - ako by si sa citil ty, keby sa tu objavil trebars mato.braho, v popise by mal meno Majo Brahomirecky atd...a priamo by ta urazal v popise? a nehovor mi, ze by si ho ignoroval, keby si dobre vedel, ze je to cista provokacia...
Za to, ze si nikoho nemenoval, sa neskryvaj... Vsetci zainteresovani vedia, o koho ide.
Ale ked sa uz hrame na slovicka - ani DjJanko ta nikde nespomina. Ja v kolonke fotak vidim ´lepsi ako grankov´, nie ´...DjGrankov´ ;)

Tvoje slova som nevytrhol z kontextu, je to prakticky cely tvoj prispevok. Aby to bolo fer, dal som tam aj konkretny datum a cas, aby si to vedeli ostatni najst, keby mali podozrenie na vytrhnutie z kontextu.

Inak zase si mi na otazku odpovedal otazkou, podobne ako DjJankovi, ktory sa ta pytal jednoduchu vec - predal si alebo nie? Ja skusim byt vecny a odpoved na tvoju otazku je, ze by som nehystercil, ale oslovil by som Jula a prekonzultoval to s nim. Verim, ze z jeho strany by bola vola zjednat napravu, pretoze o podobne konflikty tu podla mna nikto nestoji. Mozno si to mal urobit aj ty a davno by bolo po probleme...

2009-07-22 21:25:34+02
mysliet si moze kto chce, co chce...pokym to nie je jasne napisane, vzdy je to o domnienkach...

Nemam dovod oslovit Jula, nebudem robit zalobabu...pokial tu nie je clovek, co to ma na starosti, smola...System je tak nastaveny, s tym nic neurobim...bolo by to proti slobode vyjadrovania a proti slobodnej voli cloveka...

Marcel Rebro
2009-07-22 21:50:24+02
Lidi, odkiaľ vy ste...? Stačí zaplatiť a dostane sa k tebe všetko... Strhak, keď k tomu príde, zablahoželám ti k narodeninám. a ak to vyžaduješ, na tvoju domácu adresu pošlem kytičku kvietkov...
ach jo ... google, orsr, zrsr, kapor a podobne inetove hracky nas zdanlivo pripravuju o sukromie ...

... pomocna otazka : si si isty ze na tych adresach ktore najdes v mojich zaznamoch ma aj naozaj najdes? a ze nehnutelnost z ktorej aktualne klepocem je pisana na mna? a ze inet provider, plynari, elektrikari, telekomunisti a na kohokolvek data mas dosah ma naozaj moje realne udaje? ak mi do zajtra rana do 8:32 zavolas na moj mobil a povies mi co znamena skratka SDRS zacnem brat tvoje spionovanie vazne ... ;-)))

... len srandujem ;-)

2009-07-22 22:07:41+02
no prave som dokoncil svoju ocistu, vyuzil som nadherne popoludnie, zobral bike, fotak, batoh a stravil krasny podvecer v Bielych Karpatoch ... ale mam pocit, ze poniektori sa od netu ani v taketo okamihy neodtrhnete ... tomu sa hovori zavislost a vraj to moze byt chore ;-)

2009-07-22 22:21:32+02
ja to mam iba ako pozadie popri robote, pokial stiham, nevidim v tom problem...na bike sa mi neda, musim pockat na nove Micheliny, stare uz dosluzili...

Strhak
2009-07-22 22:23:54+02
príspevok od:
no prave som dokoncil svoju ocistu, vyuzil som nadherne popoludnie, zobral bike, fotak, batoh a stravil krasny podvecer v Bielych Karpatoch ... ale mam pocit, ze poniektori sa od netu ani v taketo okamihy neodtrhnete ... tomu sa hovori zavislost a vraj to moze byt chore ;-)
No ja som mal včera slušnú túru a dnes celkom dobre cítim nohy. Proste som slabý ako čaj a ešte aj so svalovkou. Pomôže to ako ospravedlnenie ;-)

mato.draho
2009-07-22 22:35:21+02
príspevok od:
mysliet si moze kto chce, co chce...pokym to nie je jasne napisane, vzdy je to o domnienkach...

Nemam dovod oslovit Jula, nebudem robit zalobabu...pokial tu nie je clovek, co to ma na starosti, smola...System je tak nastaveny, s tym nic neurobim...bolo by to proti slobode vyjadrovania a proti slobodnej voli cloveka...
Zalobaba? Nuz, ako myslis... Viac neriesim.

javelin
2009-07-22 22:40:36+02
To je problém ??? ved na www.tjump máš na seba kontakt....:)))) alebo to NMTéčko už neplatí------------:))))

2009-07-22 22:41:15+02
príspevok od: mato.draho
Zalobaba? Nuz, ako myslis... Viac neriesim.
pre mna je to detinske a pod moju uroven - zalovat na niekoho sefovi - ten urobil toto a ten tamto, mne sa to nepaci atd... co mu zrusia nick? zaregistuje sa opat...ak to bola recesia, tak to bola jednorazovka, pokial nie, nezastavi sa to...

mato.draho
2009-07-22 22:41:34+02
príspevok od:
No ja som si podvecer urobil 40km bikom spod Tatier hore na Strbske Pleso, romantika okolo plesa a spat dolu. Sice bolo hnusne teplo, ale to si clovek nevyberie... :)

Marcel Rebro
2009-07-22 22:46:48+02
príspevok od: javelin
To je problém ??? ved na www.tjump máš na seba kontakt....:)))) alebo to NMTéčko už neplatí------------:))))
kua ;-))) momentalne je fakt presmerovane na mna ... bracho sa v cine na nejaky kopec driape ... ale tam vidim ze je to presmerovane ... myslel som moj mobil ... ;-)

Strana 23 z 28
1 2 ... 21 22 23 24 25 ... 27 28

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()