ano, trochu sledujem...aj ked su mi na smiech, no znalost zakonov je super vec :o)
odstavec 2 - riesi sa tu offtopic, to znamena vsetko, co nemoze byt vo vlaknach - pre moralistov pokec, chat a kazde jedno synonymum tohto slova...
skritizovanie vlakna - to sa deje skoro v kazdom, cize to nie je offtopic a patri to do vlakna ´moralizovanie na fore´ alebo ´bodovanie fotiek po 8.00 hodine´ tam to bolo preberane velmi druzne...takze asi tak...
Prestávam týmto okamihom piť tú hnusnú írsku whiskey zn. Bushmilis, lebo ju len 10 rokov kvasili a keď ma to prejde, vrátim sa, a niečo rozumné napíšem...
Prestávam týmto okamihom piť tú hnusnú írsku whiskey zn. Bushmilis, lebo ju len 10 rokov kvasili a keď ma to prejde, vrátim sa, a niečo rozumné napíšem...
Som trochu prižmúril oko a je tam na tej fľaške napísané, že Bushmills, tak prepáč, že zavádzam...
Škoda by bolo, ak je potrebné, dobehnem, zatnem sa a pomôžem s likvidácoiu... .-)
to je oproti tej tvojej mocka, polovicna trieda aspon cenovo...aj ked za omnoho lacny peniaz ako na SLovensku, kedze Rakusania maju obcas celkom dobre ceny na alkohol...
offtopic :o)
...
pokial patris k moralistom, preco sa vyjadrujes k tomu, k comu nemas co povedat k veci a nie od veci?
ad odstavec 2 - nerozumiem celkom, zrejme dôsledkom nie dosť vysokého IQ (i keď som v Mense už 25 rokov...)...
odstavec 2 - riesi sa tu offtopic, to znamena vsetko, co nemoze byt vo vlaknach - pre moralistov pokec, chat a kazde jedno synonymum tohto slova...
skritizovanie vlakna - to sa deje skoro v kazdom, cize to nie je offtopic a patri to do vlakna ´moralizovanie na fore´ alebo ´bodovanie fotiek po 8.00 hodine´ tam to bolo preberane velmi druzne...takze asi tak...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa