Na tú dobu mne stačila, kúpil som si ju ešte keď som bol na strednéj a aj vďaka nej som prešiel na zrkadlovku. Vtedy to bol foťák vyššej triedi :-DD
Jeden môj kolega si v čase keď začali letieš ultrazúmy kúpil niečo podobné a keď som videl, ako sa tam tuším časť tela otáčala, tak skom skoro spadol zo stoličky.
Jeden môj kolega si v čase keď začali letieš ultrazúmy kúpil niečo podobné a keď som videl, ako sa tam tuším časť tela otáčala, tak skom skoro spadol zo stoličky.
Sony malo taký fajnový fotoaparát na tú dobu že sa v objektíve ohýbal. Ja som konicu využil do bodky a potom som prišiel na to že to asi nieje to pravé tak som si jedného pekného dňa išiel kúpiť zrkadlovku. Po pravde namal som ani šajnu vtedy ktoré sú dobré a ktoré nie, no mal som šťastie chcel som tú najlepšiu v obchode a to bol Canon 350D. Práve vyšiel a bola to super novinka predávali ho v sete s dvoma objektívmi a BG a tak som kúpil ten. No a to bol moment keď ma to naozaj chytilo.
skor niekto z ePhoto ludi, co sa dost trapne zabava na cudzi ucet..bez ohladu na to, ci s tym clovekom pisem alebo nie...toto je oblast, kde uz nie je ani cierny humor, ani kanadske zartiky ani nic podobne...
juho-uplne inde,zaujimalo by ma ci uz si predal tu techniku aby si pomohol tomu zdravotne tazko postihnutemu cloveku ako si v inom vlakne pisal,alebo si sa len zahral na ublizeneho,uz ta polutovali takze je veselo? potom nie si ublizeny ale hyena Ak si ju este nepredal,kupujem,postihnutemu cloveku rad pomozem,daj cenu
offtopic :o)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa