vsak ja ja...nieto nad osobnu skusenost, lebo kecat do vetra dokaze barskto :o)
Nonoooo treba všetko vyskúšať ja som minule skúsil nový spôsob prepravy foto výbavy vo vedre a moc sa mi osvedčil. Je to veľmi praktické riešenie, všetko po ruke máš.
rata sa mi ta 70-200..podoba sa na kelnu, ked das zvonku furik a este to ma aj take udelatko, aby to drzalo...zrejme to na to aj vymysleli :o)) iba mas male vedro, od Persilu je najlepsie :o) a co je to za fotak pri stative s takymi moc oblymi hranami? nic mi to nehovori...
Z diaľky to normálne vyzeralo ako sada pre upratovačku.
To bude dobré aj pre dlhoprstých, že sa toho ani nechytia :-)
Veď vravím funguje to vynikajúco. Teraz som si cez Ebay objednal špeciálnu verziu lebo do tohto pršalo. Takže mi príde nové aj s výčkom, jaaaj tak sa teším :-DDD
rata sa mi ta 70-200..podoba sa na kelnu, ked das zvonku furik a este to ma aj take udelatko, aby to drzalo...zrejme to na to aj vymysleli :o)) iba mas male vedro, od Persilu je najlepsie :o) a co je to za fotak pri stative s takymi moc oblymi hranami? nic mi to nehovori...
Mne to pripomínalo skôr fľašu s čistiacim prostriedkom. Ako hovorím, sada pre upratovačku s teleskopickou metlou :-)
No myslím že ten čo som teraz objednával cez Ebay Tesco je od Persilu. To vedľa statívu je moja stará Konica, to bol môj druhí digital
offtopic offtopicu: hej granko,ukaz fotky :P ...ale ked fotis ta ako hras,nechaj ten upload radsej tak °;)
a ty si kto? ak si myslis, ze si vtipny nickom, popisom a kometarom, musim ta uistit, ze si na tom dost slabo...neviem o tom, ze by si ma pocul niekde hrat :o)
offtopic :o)
PS. v tom kýbli je tak 100000 ;-))))
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa