Fórum » Návrhy a pripomienky

offtopic :o)

2009-07-20 20:48:13+02
zdravim vas, ludkovia, znami aj neznami...ako ide zivot? pochvalte sa kto, co, kedy, kde, s kym a kolkokrat? :o)) nech som opat v obraze :o))

Strhak
2009-07-22 14:36:50+02
Fuuuu aká bojová vrava sa tu rozbehla, chlapci vy sa ozaj ľúbite

2009-07-22 14:37:27+02
príspevok od: DjJanko
juho-uplne inde,zaujimalo by ma ci uz si predal tu techniku aby si pomohol tomu zdravotne tazko postihnutemu cloveku ako si v inom vlakne pisal,alebo si sa len zahral na ublizeneho,uz ta polutovali takze je veselo? potom nie si ublizeny ale hyena Ak si ju este nepredal,kupujem,postihnutemu cloveku rad pomozem,daj cenu
ty trepes piate cez deviate...doslovna kopia prispevku zo dna 12.7.2009 20:41 ´jedno s druhym...budem cas venovat tym, ktori si to zasluzia viac...a technika su len hmotne veci, peniaze by ma z nich netesili...uvidim, ako sa to vykrystalizuje, no mam ciel, na co by sa dali pouzit...zaplatia urcite medicinske postupy, vdaka ktorym bude zivot jedneho cloveka dostojnejsi a aspon o trosku lepsi´...nespominal som, ze je zdravotne tazko postihnuty, cize drziac sa faktov, neviem odkial si to nabral...mna povazujes za hyenu? skor sa pozri na seba...uz v profile ma urazas, si ironicky a aj nick je len bohapusta provokacia...kto je potom hyena?
za dalsie, ty si ten najposlednejsi, komu by som nieco predal...

2009-07-22 14:39:53+02
príspevok od: Strhak
Fuuuu aká bojová vrava sa tu rozbehla, chlapci vy sa ozaj ľúbite
neviem, co je to za individum, no nech je to ktokolvek, je to ubohe...

Strhak
2009-07-22 14:42:08+02
príspevok od:
neviem, co je to za individum, no nech je to ktokolvek, je to ubohe...
Možno kozmonaut a týmto spôsobom sa chce prepracovať k dákej výbave ;-D

2009-07-22 14:43:55+02
Možno kozmonaut a týmto spôsobom sa chce prepracovať k dákej výbave ;-D
mne je to u prdele, kto to je, ale som zvedavy, ako by si sa citil ty, ked by ta niekto urazal uz v podstate nicku i v popise, nehovoriac o prispevkoch...

Marcel Rebro
2009-07-22 14:47:51+02
príspevok od:
mne je to u prdele, kto to je, ale som zvedavy, ako by si sa citil ty, ked by ta niekto urazal uz v podstate nicku i v popise, nehovoriac o prispevkoch...
skoda ze sa pri prispevkoch nezobrazuju IPcky ... ako sme / som uz onehda navrhoval v nametoch na zlepsenie ...

Strhak
2009-07-22 14:48:53+02
príspevok od:
Neviem, ja tu nie som tak populárni, no na druhú stranu viem byť hodne ironický aj ja. Mám už to odskúšané a snažím sa tu tak neprejavovať, lebo na tích druhých to má dosť zlí dopad.

Strhak
2009-07-22 14:50:56+02
príspevok od: Marcel Rebro
skoda ze sa pri prispevkoch nezobrazuju IPcky ... ako sme / som uz onehda navrhoval v nametoch na zlepsenie ...
Tu vidím ale jeden problém máš statické a dynamické IP a práve tie s dynamickou IP by si nevedel zaradiť

Marcel Rebro
2009-07-22 14:51:29+02
Tu vidím ale jeden problém máš statické a dynamické IP a práve tie s dynamickou IP by si nevedel zaradiť
aj okres / mesto sem tam pomoze ...

2009-07-22 14:55:19+02
príspevok od: Marcel Rebro
IP-cka nepomoze...nema to pravidla, nema to registracne podmienky, system oblbnes raz-dva..hlavne, ze sa tu kazdy citi prijemne...

duroslav
2009-07-22 15:03:33+02
príspevok od:
IP-cka nepomoze...nema to pravidla, nema to registracne podmienky, system oblbnes raz-dva..hlavne, ze sa tu kazdy citi prijemne...
jj, hlavne tí čo sa pripájajú cez mobilné siete, môžu byť vysmiati

2009-07-22 15:05:03+02
príspevok od: duroslav
jj, hlavne tí čo sa pripájajú cez mobilné siete, môžu byť vysmiati
ved prave na to som myslel...

Strhak
2009-07-22 15:14:34+02
Akurát ja používam mobilné pripojenie keď som mimo domova alebo ak hapruje to klasické, je to super ako záloha akurát to ide hodne do peňazí

mato.draho
2009-07-22 15:37:55+02
DjG - odhliadnuc od minulych debat - zda sa ti normalne, ze ´Fotak lepsi ako Grankov´ ta do krvi urazi, zatial co pod ´Dedko sa zabudol na krajskom výbore strany...´, ´nejak sa tie cerveno-kosakovo-kladivove komplexy musia liecit´, ´mysliet si, ze je novodoba Matka Tereza a mat nasrane vo svojom kurniku´, ´prostata tiez neda spavat´ alebo ´cloveku zacne maknut mozog´ sa podpises smahom ruky...? (DjGranko - 21.07.2009 - 21:56)

Slavo Jancisin
2009-07-22 15:47:17+02
Erik tu nie je ???
tak napíšem ja ... už se perou ?

chlapci ... tie žabo-myšie vojny nič neporiešia ... nechajte to tak ... je to internet (ľahko sa tu da skrývať za nick) ... realita je tvrdšia

Slavo Jancisin
2009-07-22 15:47:38+02
hlavne svetový mier

2009-07-22 16:14:36+02
napisal som konkretny nick? nie...tak potom miesas hrusky s jablkami...ten DjJanko je priama urazka jednak na moj nick, jednak ma uraza v popise, ze ma lepsi fotak ako ja - moze mat, no priamo ma atakuje tym, ze spomina moj nick...zda sa ti toto normalne? nepotrebujem, aby si mi tu citoval moje vlastne slova vytrhnute z kontextu, toho som sa uz nacital dost...

jedna otazka priamo na teba - ako by si sa citil ty, keby sa tu objavil trebars mato.braho, v popise by mal meno Majo Brahomirecky atd...a priamo by ta urazal v popise? a nehovor mi, ze by si ho ignoroval, keby si dobre vedel, ze je to cista provokacia...

2009-07-22 16:17:48+02
Slavo, dal by si sa urazat tym, ze si niekto z teba robi srandu priamo v nicku, v style, akym to napise, v popise atd? napisat do fora moze cokolvek, no uz v samotnej podstate ta uraza...neviem o tom, zeby som ja niekomu zosmiesnil samotny nick...

2009-07-22 16:25:25+02
a este mi na otazku - kto si? a co odo mna chces resp. co proti mne mas? odpise otazkou, ze preco ho blokujem...co je absurdne, kedze pri blokacii sa nedaju posielat blokovanemu uzivatelovi sukromne spravy...tak potom fakt nechapem, o co tomu ujovi ide...

Strhak
2009-07-22 16:39:18+02
Nieje treba si tím znepríjemňovať deň, už kašli naňho aj ŠTB mala agentov provokatérov a ako dopadla, vidíš že je to čistá provokácia. Akurát čo mu vodu na mlyn púšťaš. Tento tip ľudí sa nad tím odbavuje, užíva si anonymitu, ale v samotnom základe sú zbabelí tu vystupovať pod skutočnou identitou s obavy o následky.

Strana 20 z 28
1 2 ... 18 19 20 21 22 ... 27 28

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()