ked som toto vlakno zakladal, dlho som rozmyslal, kam ho umiestnim - ci do pravnej poradne alebo do navrhov, kedze diskusie su v oboch pripadoch...dal som to radsej sem, kedze sa tu vacsinou skryto diskutuje o tomto portali...
Niektorým užívateľom by bolo treba takú kategórie zakázať bez možnosti vypnúť si ochranu :-)
Myslím, že by som mal aj zopár tipov, koho by sa to mohlo týkať :-)
Na každom lepšom odborne zameranom fóre je kategória offtopic.
Keďže ephoto takúto kategóriu nemá, chalani sa snažia udržať ju offtopic diskusiou v rámci daných možností a činia tak umiestnením vlákna do sekcie ´Návrhy a pripomienky´, čo môže slúžiť zároveň ako návrh na zriadenia témy offtopic.
Ďalší návrh pre admina. Keď pribudne kategória offtopic, treba užívateľom umožniť zakázať si čítanie príspevkov z tejto kategórie.
Presne tak, vídam to snáď na každom lepšom servery. Tá skupina ľudí čo sa tu pravidelne stretáva má potrebu sa baviť aj o niečom inom, len tak nezáväzne a práve mi to robíme živšie tím že tu sme. To podľa podaktorých sem stačí skočiť raz za týždeň prečítať si pár nových článkov a potom zbytok týždňa kašlať na túto stránku. Ja sem chodím pre dáke nové a zaujímavé veci ale aj stretnúť sa ľuďmi čo sú tu.
Bože koľko ich ešte majú????? To už hádam aj stranu moralistov založili
ked uz moze byt Antipiratska strana s vyrokom predsedu - Smrt piratom - pri ktorom zrejme zabudol na zakladny zakon statu Ustavu SR, konkretne druhy oddiel clanok 15 bod 1 prva veta - kazdy ma pravo na zivot...bez ohladu na to, ako to myslel...tak preco by nemohla byt aj SMS - Strana moralistov Slovenska...ale mohli by sme poriesit SFNS - stranu fotografickych nadsencov Slovenska alebo minimalne obcianske zdruzenie :o)))
nieco ako je ´nova´ funkcia blokovania...som aj rozmyslal, ze niekoho zablokujem, no potom by som sa musel na tie nicky pozerat stale, ked pisem spravy alebo v profile a bola by moznost, ze by som sa uz len z ich citania pozvracal, tak som v zaujme ochrany svojho zdravia od toho upustil :o))
ked uz moze byt Antipiratska strana s vyrokom predsedu - Smrt piratom - pri ktorom zrejme zabudol na zakladny zakon statu Ustavu SR, konkretne druhy oddiel clanok 15 bod 1 prva veta - kazdy ma pravo na zivot...bez ohladu na to, ako to myslel...tak preco by nemohla byt aj SMS - Strana moralistov Slovenska...ale mohli by sme poriesit SFNS - stranu fotografickych nadsencov Slovenska alebo minimalne obcianske zdruzenie :o)))
Myslím že tích strán je už na slovensku dosť, možno aj viacej ako je zdravé. Inak jediné čo nám tu chýba je už len SMS ;-))
Osobne nemienim nikoho blokovať príde mi to zbabelé a nemienim padnúť na úroveň toho potenciálneho človeka ktorého by som prípadne chcel bloknúť. Po pravde ešte som ani nemal to nutkanie
trafena hus zagagala...nic proti tebe, ale nepiseme do inych vlakien, je to v jednom, tak co zase mas? fakt nechapem...cital si nazov vlakna - offtopic...to, co kazdemu prekaza, je v jednom vlakne a este aj to niekomu vadi...o com to ma byt, ked sa to vola offtopic?
´´pochvalte sa kto, co, kedy, kde, s kym a kolkokrat? :o)) nech som opat v obraze :o))´´
a nie na toto si sa pytal v nazve? tak som odpovedal ;-)
Osobne nemienim nikoho blokovať príde mi to zbabelé a nemienim padnúť na úroveň toho potenciálneho človeka ktorého by som prípadne chcel bloknúť. Po pravde ešte som ani nemal to nutkanie
Mne sa istú dobu bohovsky rátalo, keď reklama na blokovanie užívateľov bola na hlavnej stránke a červenou farbou. Ako keby toto bola jedna z kľúčových vlastností portálu, na ktorú sa dá nalákať kopec nových užívateľov :-)))
Mne sa istú dobu bohovsky rátalo, keď reklama na blokovanie užívateľov bola na hlavnej stránke a červenou farbou. Ako keby toto bola jedna z kľúčových vlastností portálu, na ktorú sa dá nalákať kopec nových užívateľov :-)))
Áno blokovanie je veľmi dôležité najlepšie bude keď sa všetci navzájom zablokujeme, to budú potom fundované diskusie ;-)
blokovanie je pre mňa hovadina ... výhoda internetu je, že nie sme v priamom kontakte a keď nemám chuť sa s niekym ´virtuálne stretnúť´, tak ho ignorujem ...
podla mna to bolo len upozornenie na novu funkciu na portali, kym sa nevymysli, co s volnym priestorom na baner...teraz je tam uputavka na workshopy na striedacku s Fotolabom, co je omnoho lepsie...
podla mna to bolo len upozornenie na novu funkciu na portali, kym sa nevymysli, co s volnym priestorom na baner...teraz je tam uputavka na workshopy na striedacku s Fotolabom, co je omnoho lepsie...
Akože to lepšie vyzerá? Alebo radšej ísť na workshop než niekoho zablokovať? :-)
princip vystihuje citat jedneho usmevneho pana s piratskou ciarkou na hlave - Na tomto fóre som blokovaný len jedným užívatelom, no nemrzí ma to , pretože ho nemám
rád....Ja neblokujem nikoho , nie som predsa blbec....:) poplatky SOZA pripadne Syndikatu novinarov za neopravnene pouzitie prispevku a tym porusenie autorskeho zakona fakturujte na Lamparen :o))
hanbim sa za svoju neodbornost v tomto, lebo nikoho neblokujem, tak neviem, ako to funguje a v Hepl-e to nie je :o)) vlastne ani samotny Help nie je :o)))
offtopic :o)
Myslím, že by som mal aj zopár tipov, koho by sa to mohlo týkať :-)
Keďže ephoto takúto kategóriu nemá, chalani sa snažia udržať ju offtopic diskusiou v rámci daných možností a činia tak umiestnením vlákna do sekcie ´Návrhy a pripomienky´, čo môže slúžiť zároveň ako návrh na zriadenia témy offtopic.
Ďalší návrh pre admina. Keď pribudne kategória offtopic, treba užívateľom umožniť zakázať si čítanie príspevkov z tejto kategórie.
a nie na toto si sa pytal v nazve? tak som odpovedal ;-)
Žeby ďalší návrh pre admina? :-)
rád....Ja neblokujem nikoho , nie som predsa blbec....:) poplatky SOZA pripadne Syndikatu novinarov za neopravnene pouzitie prispevku a tym porusenie autorskeho zakona fakturujte na Lamparen :o))
Žeby ďalší návrh pre admina? :-)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa