darmo, vedia, co je dobre :o))) inak pekne parne cisla :o)) zatial mam na konte len 100 litrov, kym vyrastu, tak to bude o jednu nulu viac a mozno aj nieco navyse :o))
ten ma moze vies co...na tych jeho skoro 6 krizikov-este tri roky mu chyba, by som cakal mudrejsie vyjadrovanie podobne ako od par ludi, co tu maju skoro jeho vek a maju uplne ine myslenie...vsak zistis na stretku...ale kolega javelin to vystihol - Dedko sa zabudol na krajskom výbore strany a chce moralizovať...nejak sa tie cerveno-kosakovo-kladivove komplexy musia liecit a toto je sposob - mysliet si, ze je novodoba Matka Tereza a mat nasrane vo svojom kurniku...a prostata tiez neda spavat, jedno s druhym a cloveku zacne maknut mozog...ale nech odpociva v pokoji..amen :o)))
Inak ja som sa tu s takým prístupom ako má on ešte asi ani nestretol. Stále frfle a len málokedy poradí minule som odpísal autorovi jedného vlákna hodne ironicky lebo otázka nemala hlavu päty ale v závere som mu aj tak odpovedal a o chvíľu tam bol od neho román na dve strany aký sme mi ostatní zlí. Písal tam hovadiny ale autorovi nijak nepomohol radov ja som síce napísal ironicky no aspoň som mu odpovedal no potom sa do toho zamiešal javelin a už bola sranda už som to nechal tak a len smial som sa
Inak ja som sa tu s takým prístupom ako má on ešte asi ani nestretol. Stále frfle a len málokedy poradí minule som odpísal autorovi jedného vlákna hodne ironicky lebo otázka nemala hlavu päty ale v závere som mu aj tak odpovedal a o chvíľu tam bol od neho román na dve strany aký sme mi ostatní zlí. Písal tam hovadiny ale autorovi nijak nepomohol radov ja som síce napísal ironicky no aspoň som mu odpovedal no potom sa do toho zamiešal javelin a už bola sranda už som to nechal tak a len smial som sa
hej, vsimol som si a dobre som sa bavil :o)) mna on netrapi...vtedy som sa nechal uniest, co bola chyba, no dalo mi to vela...viem velmi dobre, s kym mam docinenia a ak zoberie moj nick do huby, budem postupovat inak...sam som zvedavy, ci mi to povie aj do oci a bude taky frajer...mna ak raz clovek naserie, co sa nestava casto, tak mu ani vsetci svati nepomozu...
zivot ich takych urobil...mudri ludia hovoria, ze starreho kona nenaucis tahat...generacny rozdiel robi vela a je len na starom cloveku, ako sa s nim vysporiada...ci sa prisposobi alebo bude zit v minulosti...ver mi, mam stryka, co ma 70 a ten je ako 50-tnik...tak rozmysla, vystupuje, bavia ho pocitace, mobily atd..neskutocny clovek...ale druhy je jeho presny opak...zivot ako pred 20-timi rokmi...to su ludia, to je ludske myslenie...
Náhodou Kája dobre dopadol ;-) a aj Hefnerovy závidím isté nooooooo
jasne, ale on to ma len na kukuc...mne sa tieto umelaky nepacia, na fotke to mozno vyzera dobre, no na dotyk je to take zvlastne...ako prevefujem prirodzenu foto, tak i vsetko ostatne :o))
jasne, ale on to ma len na kukuc...mne sa tieto umelaky nepacia, na fotke to mozno vyzera dobre, no na dotyk je to take zvlastne...ako prevefujem prirodzenu foto, tak i vsetko ostatne :o))
V jeho veku už fakt len na kukanie, ale povedzme si úprimne stráviť týždeň v jeho dome a ešte s fotoaparátom tak na rok si rezervujem foto dňa tu na serveri. Azeťaci by len tak hádzali že 3x7 ;-))
V jeho veku už fakt len na kukanie, ale povedzme si úprimne stráviť týždeň v jeho dome a ešte s fotoaparátom tak na rok si rezervujem foto dňa tu na serveri. Azeťaci by len tak hádzali že 3x7 ;-))
kaslem na fotak, tam by som nemal cas na fotenie a ani stabilizator by mi nepomohol :o))
offtopic :o)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa