´pochvalte sa kto, co, kedy, kde, s kym a kolkokrat? :o)) nech som opat v obraze :o))´
... djgranko+quintes+strhak, absolutne o nicom, od zalozenia tohto vlakna, medzi sebou a nespocetne mnohokrat, a obraz o tomto co si tym chcel docielit na kvazi fotograficky zameranom portali si urob sam ako aj ostatni, mne sa to javi na pokec, azet, chat
... ani sa nedivim ephoto.sk, ze toleruje takyto ´spam´ na fore ... nema to tu admina a vlastne ani ziadne poriadne pravidla (precital som si tie pri zakladani uctu)
trafena hus zagagala...nic proti tebe, ale nepiseme do inych vlakien, je to v jednom, tak co zase mas? fakt nechapem...cital si nazov vlakna - offtopic...to, co kazdemu prekaza, je v jednom vlakne a este aj to niekomu vadi...o com to ma byt, ked sa to vola offtopic?
ked je to fotograficky zamerany portal, co tu robi bazar, ked to je inzercia, nie sme na bazosi ani v avize, co tu robi adresar firiem, nie su to zlate stranky ani europska databanka...co tu robia ludia, ked nemozu medzi sebou komunikovat?
Typický frfloš, čo do tohto rýpe. Neviem ak dakto neporozumel názvu tohto vlákna čo tu robí, hádam tu nechce hľadať diskusiu na tému je lepší Pentax alebo Nikon alebo inú zmysluplnú tému. Šám server o sebe píše dovolte aby som citoval: Sme fotoportálom pre širokú fotografickú verejnosť, sprostredkujeme vzájomný kontakt amatérom, profesionálnym fotografom, ako aj fanúšikom fotografie, ktorých dianie na fotoscéne zaujíma. No a mi nadšenci sa tu stretávame a diskutujeme neviem prečo by sme mali dookola opakovať stále tie isté otázky na fóre. Ja ako návštevník som rád že to tu zas trochu ožilo. Na tomto serveri sa stretáva istá komunita ľudí a spája nás jedno a to že máme radi fotografiu, no nerozumiem prečo by sme sa mali baviť furt len o nej , je kopec vecí ktoré nás ovplyvňujú a majú tím dosah aj na našu tvorbu. Konečne je tu dáka volná diskusia a mi nespamujeme iné vlákna na fóre
pokec je podla wikipedie a i podla Jazykovedneho ustavu Ludovita Stura vedenie rozhovoru v reálnom čase (často postupne s väčším počtom ľudí) pomocou internetu a počítača...cize akakolvek odpoved ci uz na otazku vo vlakne, ktora sa tyka fotky alebo v komentami pod fotkami ci pod clankami, je povazovana za pokec alebo chat...potom kazdy, kto tu proti tomu bojuje a nepaci sa mu to, ide sam proti sebe...
Na každom lepšom odborne zameranom fóre je kategória offtopic.
Keďže ephoto takúto kategóriu nemá, chalani sa snažia udržať ju offtopic diskusiou v rámci daných možností a činia tak umiestnením vlákna do sekcie ´Návrhy a pripomienky´, čo môže slúžiť zároveň ako návrh na zriadenia témy offtopic.
Ďalší návrh pre admina. Keď pribudne kategória offtopic, treba užívateľom umožniť zakázať si čítanie príspevkov z tejto kategórie.
ked som toto vlakno zakladal, dlho som rozmyslal, kam ho umiestnim - ci do pravnej poradne alebo do navrhov, kedze diskusie su v oboch pripadoch...dal som to radsej sem, kedze sa tu vacsinou skryto diskutuje o tomto portali...
offtopic :o)
... djgranko+quintes+strhak, absolutne o nicom, od zalozenia tohto vlakna, medzi sebou a nespocetne mnohokrat, a obraz o tomto co si tym chcel docielit na kvazi fotograficky zameranom portali si urob sam ako aj ostatni, mne sa to javi na pokec, azet, chat
... ani sa nedivim ephoto.sk, ze toleruje takyto ´spam´ na fore ... nema to tu admina a vlastne ani ziadne poriadne pravidla (precital som si tie pri zakladani uctu)
Keďže ephoto takúto kategóriu nemá, chalani sa snažia udržať ju offtopic diskusiou v rámci daných možností a činia tak umiestnením vlákna do sekcie ´Návrhy a pripomienky´, čo môže slúžiť zároveň ako návrh na zriadenia témy offtopic.
Ďalší návrh pre admina. Keď pribudne kategória offtopic, treba užívateľom umožniť zakázať si čítanie príspevkov z tejto kategórie.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa