kua ;-))) momentalne je fakt presmerovane na mna ... bracho sa v cine na nejaky kopec driape ... ale tam vidim ze je to presmerovane ... myslel som moj mobil ... ;-)
Ha, ha, ale skús ty zistit ako sa volám ja.......???
Pomocná otázka...0908 107777(momentálne je vypnutý , používam služobák)
ja som sa vratil z dovolenky v tatrach v nedelu a este teraz citim ako dohasina v lytkach zapal vidiet hory ;) piatok bol epic den, o tom raz vydam knihu (minimalne cewe fotoknihu!:)) skoda len ze som sa bal v dazdi vytahovat fotak... premoceny na chodniku tatranskej magistraly s epicentrom burky nad hlavou ked nad kopcom slahne blesk a hrom naraz, skryvajuc sa pred krupami pod kosodrevinou, aby ste po ako takej radosti z toho ze nikomu sa nic nestalo (hoc sme boli len dvaja) zistili ze vlastne ste na hrebienku sli na skalnate pleso a nie na sliezsky dom (ved naco pozerat na mapu nie, cervena znacka 100% istota... skoda ze boli dve...) a o pol siedmej podvecer zo skalnatej chaty (na pleso po znechuteni nejak neostalo sil).. slapat spat aspon pred hotel ze mozno tam prespime (pre turistov first-timerov je aj chodnik ako je na sliezsky dom potme po dazdi na klzkych kamenoch sado maso...) no proste.. raz o tom vydam knihu .)
popri citani bulvaru som zavital aj sem v jednom vlakne sa spominala cena pevnej 50-tky na Canon...tot som zhanal pred 1-2 mesiacmi, kedze pevne sklo nemam a nasiel som jeden inzerat - dvj alebo troj-rocne sklo, hovorim si - za nejakych 60-70€ je realna cena, kedze bolo po zaruke...pisem chlapikovi a on mi odpisal, ze cena 145€..kukam na to, co dobre vidim, sa mi verit nechcelo...pisem mu spat, ci sa nahodou nepomylil, ked nove stoji do 100€ a on ze nie...ze ho kupil za 245€ a ze ho nebude predavat za menej ako za 145...ale teraz banujem, ze som ho nezobral, mozno bolo vykladane Swarovskeho kamienkami :o) aka dobra kupa by to bola :o)
offtopic offtopic vlíkna ...
v práci cez oknu už asi mesiac sledujem dve osoby ON predávač a majiteľ predajne s obuvou, ONA pravdepodobne (preto pravdepodobne, lebo dovtedy tam pracovala staršia pani) brigádnička-predávačka v obchode s hračkami ...
ON cca 35 rokov teda zrelý muž v najlepších rokoch ... ONA asi tak 22 ročná slovenská deva so všetkým čo má mať ...
... zo začiatku sa len tak pozdravili, keď nemali v obchode klientov a stáli vo dverách svojích obchodov ...
... neskôr sem tam prehodili už aj nejaké to slovo (neviem o čom, mám to cez cestu, takže ich veľmi nepočujem) stále stáli vo dverách cca 7m od seba ...
... minulý týždeň už ´opustili´ svoje stanovištia vo dverách a začali sa
rozprávať z ´normálnej´ vzdialenosti ... cca 1m ...
... tento týždeň už sa pri rozhovoroch aj obaja zasmejú aj usmejú ... ak jeden z nich má zákazníka tak ide do svojej predajne a ten druhý naňho čaká na svojom stanovišti (dvere svojej predajne) ...
... v dnešnej horúčave už pili nemenovanú minerálnu vodu z jednej fľaše ... okrem toho deva mala na sebe mierne obtiahnuté tričko a taký širší opasok (rozumej minisukňu) ... takže som sa trochu pokochal krásami Slovenska aj ja ...
... je to moja taká letná telenovela ... normálne ma zaujíma ako sa to bude vyvíjať ďalej ...
... je to taká mojá tohtoročná úchylka ... :o)))
takže ľudia ... pozor ... veľký brat sa pozerá ... na papparazzi foto som sa neodhodlal ... ale ak by som to robil od začiatku ... bol by to celkom zaujímavý fotopríbeh ...
toľko môj dnešný offtopic vo offtopic vlákne ... pekný večer všetkým offtopicom ...
ty brdo, tak toto je normalne zaciatok filmu Ingy Lindstromovej :o) a ja ze sa to deje iba v rozpravkach...ktovie, ako to pojde dalej...
no ked sa clovek potrebuje vykecat a nie je to o technike alebo objektivoch, kedze fotograficke postupy sa vo fore nepreberaju, resp. sa nepreberali davno, uz som zabudol aj kedy a ci vobec, je fajn, ked sa clovek podeli o myslienky resp. zazitky s ludmi, ktorych tu stretava bez toho, aby mu niekto vytykal, ze zasvinuje forum...aj ked sa najdu aj taki ludia...taketo nieco mi tu chybalo, preto aj toto vlakno...mozno dlhe, mozno pre niekoho o nicom, no fotka tiez nie je iba o ISO, clone a case...
offtopic :o)
Pomocná otázka...0908 107777(momentálne je vypnutý , používam služobák)
218/92, Kvader Utca XV, Trca ...
v práci cez oknu už asi mesiac sledujem dve osoby ON predávač a majiteľ predajne s obuvou, ONA pravdepodobne (preto pravdepodobne, lebo dovtedy tam pracovala staršia pani) brigádnička-predávačka v obchode s hračkami ...
ON cca 35 rokov teda zrelý muž v najlepších rokoch ... ONA asi tak 22 ročná slovenská deva so všetkým čo má mať ...
... zo začiatku sa len tak pozdravili, keď nemali v obchode klientov a stáli vo dverách svojích obchodov ...
... neskôr sem tam prehodili už aj nejaké to slovo (neviem o čom, mám to cez cestu, takže ich veľmi nepočujem) stále stáli vo dverách cca 7m od seba ...
... minulý týždeň už ´opustili´ svoje stanovištia vo dverách a začali sa
rozprávať z ´normálnej´ vzdialenosti ... cca 1m ...
... tento týždeň už sa pri rozhovoroch aj obaja zasmejú aj usmejú ... ak jeden z nich má zákazníka tak ide do svojej predajne a ten druhý naňho čaká na svojom stanovišti (dvere svojej predajne) ...
... v dnešnej horúčave už pili nemenovanú minerálnu vodu z jednej fľaše ... okrem toho deva mala na sebe mierne obtiahnuté tričko a taký širší opasok (rozumej minisukňu) ... takže som sa trochu pokochal krásami Slovenska aj ja ...
... je to moja taká letná telenovela ... normálne ma zaujíma ako sa to bude vyvíjať ďalej ...
... je to taká mojá tohtoročná úchylka ... :o)))
takže ľudia ... pozor ... veľký brat sa pozerá ... na papparazzi foto som sa neodhodlal ... ale ak by som to robil od začiatku ... bol by to celkom zaujímavý fotopríbeh ...
toľko môj dnešný offtopic vo offtopic vlákne ... pekný večer všetkým offtopicom ...
... Mišo, dobrý nápad si mal s týmto vláknom ...
no ked sa clovek potrebuje vykecat a nie je to o technike alebo objektivoch, kedze fotograficke postupy sa vo fore nepreberaju, resp. sa nepreberali davno, uz som zabudol aj kedy a ci vobec, je fajn, ked sa clovek podeli o myslienky resp. zazitky s ludmi, ktorych tu stretava bez toho, aby mu niekto vytykal, ze zasvinuje forum...aj ked sa najdu aj taki ludia...taketo nieco mi tu chybalo, preto aj toto vlakno...mozno dlhe, mozno pre niekoho o nicom, no fotka tiez nie je iba o ISO, clone a case...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa