Fórum » Návrhy a pripomienky

offtopic :o)

2009-07-20 20:48:13+02
zdravim vas, ludkovia, znami aj neznami...ako ide zivot? pochvalte sa kto, co, kedy, kde, s kym a kolkokrat? :o)) nech som opat v obraze :o))

Slavo Jancisin
2009-07-23 21:11:13+02
možno aj oni sa iba vykecávajú v tej letnej nude, kedy čas v práci ide tak trochu pomalšie a to približovanie sa k sebe je len taký normálny ľudský postoj ... zo začiatku odstup a rešpekt ... neskôr postupné spoznávanie sa a pribliťovanie sa ... možno z toho nič viac nebude ale zaujalo ma to tak trochu v paralele s internetovými frajermi a majstrami sveta ... ešte ťa nepoznám, ale tvrdo sa do teba pustím, však sa aj tak nepoznáme a môžem ťa mať na saláme

2009-07-23 21:24:56+02
príspevok od: Slavo Jancisin
možno aj oni sa iba vykecávajú v tej letnej nude, kedy čas v práci ide tak trochu pomalšie a to približovanie sa k sebe je len taký normálny ľudský postoj ... zo začiatku odstup a rešpekt ... neskôr postupné spoznávanie sa a pribliťovanie sa ... možno z toho nič viac nebude ale zaujalo ma to tak trochu v paralele s internetovými frajermi a majstrami sveta ... ešte ťa nepoznám, ale tvrdo sa do teba pustím, však sa aj tak nepoznáme a môžem ťa mať na saláme
hmmm...niekedy som zvykol (teraz uz pomenej, ale stane sa) sedavat obcas pred prezidentskym palacom alebo na Hviezdoslavovom na lavicke...stuple v usiach a vnimal som ludi len ocami...nieco neskutocne, ked nepocujes ruch mesta a len sa pozeras, co ludia robia-ten sa ponahla do prace, ten volajuci sa rozculuje..obcas zachyti clovek z pier nejake slovo a vznika pribeh...

internet rozsiril moznosti...skoro vo vsetkych smeroch...preto ma napadla aj ta chata, aby sa ta rozvetvenost ci uz ludi alebo miest, kde posobia, spojila v jedno...bez virtualnej reality...

Slavo Jancisin
2009-07-23 21:38:33+02
podobne počas vysokej školy som sa učil počas jarných a letných dní pred divadlom v Košicoch na schodok, keď som už nemal chuť čumieť do kníh, tak som si doslova ľahol na schody a drobil to isté ... bol to neskutočný relax ... na chatu chcem isť hlavne kvôli tomu, že spoznám zopár ľudi, ktorí sú skrytí za nickmi, aj osobne ... asi mám radšej reálnu realitu ako tú virtuálnu ...

offtopic ... teraz som pomenej na nete ... dnes som začal upravovať fotky zo svadby, včera som bol u kámoša tlačiť dve fotky: veľkosti 130x80cm (fotené na zákazku) a 130x60cm(panorámka pre manželku) ...

2009-07-23 21:47:28+02
uvidime, ako to nakoniec dopadne...bud to pojde do plusu alebo minusu :o))

ja mam dve volne steny, na jednu mi kamoska slubila namalovat obraz a na druhu si mozno zavesim velku telku, aj ked neviem, na co mi bude :o) no nieco tam pojde, mozno nejaka foto, ktovie...manzelka musela velmi posluchat, ked dostane taku velku panoramu :o)

Slavo Jancisin
2009-07-23 21:52:25+02
musím byť na ňu dobrý, keď celý deň sedím v práci, večer som tak hodinu dve s ďeťmi a potom PC ... foto ... sem - tam svadba ... potom úpravy a ona stále len s tými našími troma ´modelkami´ ... nehovoriac o tom, že koníček fotenie nie je lacná záležitosť, keď sa tomu venuješ vážnejšie a s vášňou ... a aspoň tak niečo z toho má aj ona

2009-07-23 21:57:49+02
musím byť na ňu dobrý, keď celý deň sedím v práci, večer som tak hodinu dve s ďeťmi a potom PC ... foto ... sem - tam svadba ... potom úpravy a ona stále len s tými našími troma ´modelkami´ ... nehovoriac o tom, že koníček fotenie nie je lacná záležitosť, keď sa tomu venuješ vážnejšie a s vášňou ... a aspoň tak niečo z toho má aj ona
to je velmi pekne, ak to ma byt...viem, co obnasa starostlivost o dieta, hlavne vo veku 2-4 roky, ked to vynasobim 3x, je to ina ´makacka´...ked ma pre tvoju zalubu pochopenie, toto je len maly darcek pre nu...

rezen
2009-07-23 23:58:46+02
ja sa mam tiez dobre :D jeeeeee, ake forum a tema tu vznikla :D prave sme s kamosom skusali pripojit k notebooku iny monitor, bo notebook je biedny,kedze je uz na dochodku :D zistil som ze to pojde, myslim ten typ a rozlisenie, aj ked to blblo :D tak cez vykend utekam pre monitor :D

quintes
2009-07-24 08:46:51+02
z toho príbehu čo spomenul Slafco bude bohapusta je....a

2009-07-24 10:07:39+02
príspevok od: quintes
z toho príbehu čo spomenul Slafco bude bohapusta je....a
to by uz bola davno, keby len o to islo :o))

quintes
2009-07-25 11:27:14+02
príspevok od:
to by uz bola davno, keby len o to islo :o))
nie nie, najprv musi byt urcita predohra, vies, to vsetko trapne co k tomu patri, kava a tak.. potom to nema zmysel, ked hned na to skocis.. cim dlhsie odmietas svoje chute, tym intenzivnejsie to potom je :)

som zvedavy na vysledok :)

2009-07-25 12:15:53+02
to musi mat Slafco cas a zreferovat, ako sa to vyvija :o)

Slavo Jancisin
2009-07-26 19:38:22+02
ste si všimli ... dnes som zaregistroval vo fóre snovu užívateľa condor-a ... dlho tu nebol

Slavo Jancisin
2009-07-26 19:42:57+02
príspevok od:
to musi mat Slafco cas a zreferovat, ako sa to vyvija :o)
v piatok nič nové, zatiaľ po starom, jediná novinka z piatka ... nejaká iná slečna priniesla pre NEHO obed v obedári no predajňa bola zatvorená, ONA prišla za tou nosičkou obedov a zobrala obed k sebe do predajne ... a v pondelok sa chystám zobrať do práce D300 + paparrazzi objektáv 80-200 a snáď ich aj cvaknem, nech tu v tíme pribudne aj obrázok, ale ephoto novela z toho nebude ...

Slavo Jancisin
2009-07-26 19:45:36+02
tíme = téme, dnes mi to ide s tým písaním a to už mám jednu ružovú lentilku v sebe, alebo to bude tím, že som odbehol z jednej oslavy dať najmladšiu dcéru spať a začína na mňa pôsobiť slnko,čo mi pražilo na gebuľu ... :))

duroslav
2009-07-26 19:48:42+02
ste si všimli ... dnes som zaregistroval vo fóre snovu užívateľa condor-a ... dlho tu nebol
preslávil sa niečim v minulosti, že ti jeho prítomnosť tak udrela do oka?

Slavo Jancisin
2009-07-26 19:54:42+02
príspevok od: duroslav
preslávil sa niečim v minulosti, že ti jeho prítomnosť tak udrela do oka?
už sa ani nepamätám, je to viac ako rok, ale akosi sa mi hneď vybavil jeho nick, že je to ´starý známi´ ... po čase už ani nevieš či to bolo v zlom alebo naopak v dobrom ... snáď v dobrom

2009-07-26 20:42:36+02
v piatok nič nové, zatiaľ po starom, jediná novinka z piatka ... nejaká iná slečna priniesla pre NEHO obed v obedári no predajňa bola zatvorená, ONA prišla za tou nosičkou obedov a zobrala obed k sebe do predajne ... a v pondelok sa chystám zobrať do práce D300 + paparrazzi objektáv 80-200 a snáď ich aj cvaknem, nech tu v tíme pribudne aj obrázok, ale ephoto novela z toho nebude ...
no pekne, starostlivost musi byt :o) ale pytaj si povolenie na zverejnenie podla autorskeho zakona :o)))

duroslav
2009-07-26 21:06:52+02
príspevok od:
no pekne, starostlivost musi byt :o) ale pytaj si povolenie na zverejnenie podla autorskeho zakona :o)))
Baba by ocenila taký netypický spôsob balenia a možno by aj niečo bolo :-)

2009-07-26 21:15:16+02
príspevok od: duroslav
Baba by ocenila taký netypický spôsob balenia a možno by aj niečo bolo :-)
Slafco je zenaty, ma pekne dcery a predpokladam ze i manzelku...to sa nerobi :o)

Slavo Jancisin
2009-07-27 14:22:45+02
z noviniek nič, ani foto nebude ... v predajni sa dnes objavila znovu staršia pani ...

Strana 25 z 28

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()