apropo, najvacsia sranda je tato, co som urobil ja...
20cm polcolova rurka, na jednom konci som ju zavaril, vyvrtal maly otvor, pre dratik.. kupil celu krabicu petard, tych mega. rozlamal, pozbieral ten prasok, dal do tej rurky, nainstaloval elektricku rozbusku ( ziarovky zo stromceka by povedali, aj ujo wolfram nebol bly, staci ziarovku pilnikom rozrezat, nasypat kusok prasku a baterka :) ), zasypal, dal papierik, na to este klinceky, koniec zalepil paskou, prirobil maly prepinac,pichol do zeme, natiahol na dvore snurku, a potiahol....
vysledok??? no, ten koniec som zalepil az moc, rurku roztrhlo (a to je co povedat, ten kusisko som nikdy nenasiel), supa taka ze mi na izbe rozbilo okno, vybehli susedia, dostal od fotra po papuli...
takze, doma to neskusajte deti...
A ty sa láskavo venuj aj vláknam ktoré si nezaložil Ty....
Ak Ta odradil Vykajúcí pán , tak sa neboj, ho zotreme.....
Maš moju podporu....:))
Dedko sa zapudol na krajskom výbore strany a chce moralizovať....
a kolko aut tam moze parkovat? lebo vyzera to na 5-6 :o)) myslis, v tom poslednom dome? to je spravkyna :o))
Tak podla mňa má ešte tá správkyňa ceru a s parkovaním by som si až takú hlavu nerobil ak by nechcela aby sme parkovali na trávniku tak cca 200m je veľké parkovisko
Tak podla mňa má ešte tá správkyňa ceru a s parkovaním by som si až takú hlavu nerobil ak by nechcela aby sme parkovali na trávniku tak cca 200m je veľké parkovisko
ved zistim, ked tam pojdem :o)) ja len tak preventivne :o))
offtopic :o)
20cm polcolova rurka, na jednom konci som ju zavaril, vyvrtal maly otvor, pre dratik.. kupil celu krabicu petard, tych mega. rozlamal, pozbieral ten prasok, dal do tej rurky, nainstaloval elektricku rozbusku ( ziarovky zo stromceka by povedali, aj ujo wolfram nebol bly, staci ziarovku pilnikom rozrezat, nasypat kusok prasku a baterka :) ), zasypal, dal papierik, na to este klinceky, koniec zalepil paskou, prirobil maly prepinac,pichol do zeme, natiahol na dvore snurku, a potiahol....
vysledok??? no, ten koniec som zalepil az moc, rurku roztrhlo (a to je co povedat, ten kusisko som nikdy nenasiel), supa taka ze mi na izbe rozbilo okno, vybehli susedia, dostal od fotra po papuli...
takze, doma to neskusajte deti...
Sa tu musím hádat sám.....:)))))
Ak Ta odradil Vykajúcí pán , tak sa neboj, ho zotreme.....
Maš moju podporu....:))
Dedko sa zapudol na krajskom výbore strany a chce moralizovať....
Prave som dobehol z Cernu....
Skusali tam buchnut tie atomy ci co...
No buchli...
A viete co z toho vzniklo??
Neuverite...
Balisove dvojca...
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/forum/?action=showComments&id=2547
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií