Bol som tam v okolí na turistike a páčila sa mi je to komplet zrekonštruované celkom fajn aj veľká záhrada je tam. Ako správni prieskumník som zistil že majú tam peknú mladú susedu, možno by to chcelo zobrať svetlá a spraviť jéj fotky ;-)))
tie velke a hlavne starsie, neviem z coho su, tak zacnu pekne horiet a ten epoxid smrdi ako das...nemylim si to so zvitkovymi kondenzatormi, aj ked tie smrdia podobne...
Sú s odporového drôtu takže to maximálne smrdí a horí
Bol som tam v okolí na turistike a páčila sa mi je to komplet zrekonštruované celkom fajn aj veľká záhrada je tam. Ako správni prieskumník som zistil že majú tam peknú mladú susedu, možno by to chcelo zobrať svetlá a spraviť jéj fotky ;-)))
a kolko aut tam moze parkovat? lebo vyzera to na 5-6 :o)) myslis, v tom poslednom dome? to je spravkyna :o))
ja sa celý okrem rúk ponorím do vane a zrkadlovkou 520Kit fotím nad hladinou. Moc by som to neponáral, lebo ťa skope elektrina
je tam tak malo elektriny, ze pokial pod vodou nebliskas, tak jedine zabijes fotak. zhanam informacie o obaloch na zrkadlovky, ktore su vo vacsine pripadov drahsie, nez samotne fotaky a ci a kolko treba svetelnych zdrojov a podobne...
je tam tak malo elektriny, ze pokial pod vodou nebliskas, tak jedine zabijes fotak. zhanam informacie o obaloch na zrkadlovky, ktore su vo vacsine pripadov drahsie, nez samotne fotaky a ci a kolko treba svetelnych zdrojov a podobne...
Strhak mi nedávno doporučil nejaké nemecké časopisy a v poslednom ProfiPhoto je článok o fotení pod vodou.
offtopic :o)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa