takto cez net ked ma totálne zdeptáš a zničíš aspon odídem vyplačem sa a fungujem ďalej, ale zoči voči by som to nemohol spraviť, teda musel by som siahnuť po omamných látkach :D :D
takto cez net ked ma totálne zdeptáš a zničíš aspon odídem vyplačem sa a fungujem ďalej, ale zoči voči by som to nemohol spraviť, teda musel by som siahnuť po omamných látkach :D :D
Conan (vsimas?), cim som ta kedy zdeptala? - nevymsylaj si - vies, ze klamat sa nema :D. a za dalsie, ty velmi pekne na vsetko reagujes - chvalim ta ;)
ved asi momentálne nie :)
zase je to pravda opačne :) ja mám ten pocit že pre vás ja nie som tá správna kategória :D :D ale to som už povedal teda nepýtaj sa na to už... :D
som dojatý...a s čím? prečo ťa ludia blokujú, dnes si aj maTTa zlikvidovala, a ked niečo ti napíšem tak určite mi dáš vedieť, že to vobec vtipné nebolo, potom zdôraznuješ moju mentálnu nevyspelosť (čo je aj pravda) a aj to že nepatrím medzi top samcov republiky (čo je tiež pravda) :D :D :D
a reagujem ako sa patrí, ked mi niečo povie tak treba reagovať nie? :)
offtopic 2 :o)
neviem preco, ale mam ten pocit, ze u teba to nie je ta spravna kategoria :)
zase je to pravda opačne :) ja mám ten pocit že pre vás ja nie som tá správna kategória :D :D ale to som už povedal teda nepýtaj sa na to už... :D
a reagujem ako sa patrí, ked mi niečo povie tak treba reagovať nie? :)
p.s.: si vtipny ;
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa