ani nekecajú nemôžem povedať, no ale veľa vecí chýba ešte čo ti poviem :)niekedy starký mi vytkne prečo som nekúpil radšej auto, ale to je všetko ;)
..mne raz dedo povedal, že mi zaplatí vodičák, nech si urobím.....to je ale momentálne jedna z pre mňa najnepotrebnejších vecí ... ale keby šlo o foťák alebo nejaký ws napríklad neviem či by boli takí ochotní :D
..mne raz dedo povedal, že mi zaplatí vodičák, nech si urobím.....to je ale momentálne jedna z pre mňa najnepotrebnejších vecí ... ale keby šlo o foťák alebo nejaký ws napríklad neviem či by boli takí ochotní :D
ja taktiež :) ale mne vodičk ´darovala´ mama na 18ku. A teraz som tak že za mesiac mám odjazdených v priemere tak 10-15 km :) absolútne je mi vodičák zbytočný :)
ja som na 18 povedal, že nech nechajú tak, že nič nechcem, možno neskôr...a ani peniaze som nechcel (pre istotu:)))...tak uvidím na 19ku čo vymyslím/e :D
hej..len všetkého veľa škodí, ja som tu toho už bol presýtený a ešte zdeprimovaný z toho, že som takmer nič nefotil a nedarilo sa mi....tak som sa trochu stiahol..
hej..len všetkého veľa škodí, ja som tu toho už bol presýtený a ešte zdeprimovaný z toho, že som takmer nič nefotil a nedarilo sa mi....tak som sa trochu stiahol..
čaf narkoman :) sa nerob že si nebojoval ale závislosť je závislosť :) čakám aj kedy to mišo pochopí
offtopic 2 :o)
a pekné na tom je že ocino v tom nemá ani cent :)
a pekné na tom je že ocino v tom nemá ani cent :)
základák mi nepasuje ani jeden...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa