čo chcete ničomníci? jak že kde som? ved ked mi platíte zo svojich daní to školstvo tak sa patrí zúčastniť sa vyučovania asi nie???
nejak je zaujímavý deň. granko je silno múdry jazykovedec ;) maTTo je určite zas namyslený že je v topke, javelin v offtopicu...čo sa deje? :D
akurát som prišiel včas, vedel som že toto spomenieš :)) a počkaj keď sa dostanem na TOP, to sa aj ty poserieš Rolo :))....vidíš a pritom by ti stačilo dať autoportrét ;)))))
akurát som prišiel včas, vedel som že toto spomenieš :)) a počkaj keď sa dostanem na TOP, to sa aj ty poserieš Rolo :))....vidíš a pritom by ti stačilo dať autoportrét ;)))))
ja by som aj dal, ale rozmýšlam že ako by som to označkoval? či abstraktné, alebo zvieratá či neviem....
to len pre radosť a potešenie a ty hneď že za koľko 8-) by sa ti neoplatílo z TRČE cestu merať a btw ja mám ešte tiež niekde v pivnici tágo artis za asi 16kčs
To Longoni bol dar k okrúhlemu výročiu a mám dojem že sa naňho skladalo veľa ľudí.....:))))
Som mal chvíľu tušenie že som v kolektíve obľúbený.....do času, než prišlo k plateniu účtu....:))))
som myslel, že ty všetko vieš ;o)
ja sa len tak tvárim, to vieš image :o) mato je v topke? ani som nepozeral...ale pravdou je, ze ujo Džavelin tu ešte nebol...asi :o)
jasne, ze hej, pivo ma vitamin D, a mne tiez davali pivo, ked som bola mala (aj fotodokumentacia jestvuje) a vidis jak som dopadla :))) [cica jak cica :D]
máš gule, to je fakt...ale v dobrom :o) nevedel som, že môžeš mať toľko sebavedomia...ale odvážnym patrí svet :o) si borec, nooo... :o)
offtopic 2 :o)
nejak je zaujímavý deň. granko je silno múdry jazykovedec ;) maTTo je určite zas namyslený že je v topke, javelin v offtopicu...čo sa deje? :D
zrejme išiel het, volal mu asi nemlehet :o)
Som mal chvíľu tušenie že som v kolektíve obľúbený.....do času, než prišlo k plateniu účtu....:))))
ja sa len tak tvárim, to vieš image :o) mato je v topke? ani som nepozeral...ale pravdou je, ze ujo Džavelin tu ešte nebol...asi :o)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa