som myslel, že iba ja som taký audiofil do nikoňáckej závierky :o)) ale každému sa páči to, čo nemá resp. to, čo nemôže mať :o)
tri stovky za nový? neviem, kde sa stará verzia predáva ešte nová, ale pokiaľ o niečom takom vieš, to je dobrá cena za záruku...
mne sa páčila ešte predtým ;)) ale nakoniec som kúpil canona, mohol som aj nikona..ale...vidíš, to je sú tie paradoxy života ;DD...načo mi je canon, keď má nikon krajší zvuk? :)))))
mne sa páčila ešte predtým ;)) ale nakoniec som kúpil canona, mohol som aj nikona..ale...vidíš, to je sú tie paradoxy života ;DD...načo mi je canon, keď má nikon krajší zvuk? :)))))
offtopic 2 :o)
šak máš oné pool či čo...aj šipky sú fajn...alebo sa daj na golf...či korčule :o)
tri stovky za nový? neviem, kde sa stará verzia predáva ešte nová, ale pokiaľ o niečom takom vieš, to je dobrá cena za záruku...
len nebudeš mať kondičku, skoro sa zadýchaš...niekedy...;o))
len nebudeš mať kondičku, skoro sa zadýchaš...niekedy...;o))
ono čosi na tom pravdy bude, ale keď sa ti minú bubáky, vďaka tej kondičke sa dajú zarobiť ;o))
ono čosi na tom pravdy bude, ale keď sa ti minú bubáky, vďaka tej kondičke sa dajú zarobiť ;o))
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa